IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
Fanny
post May 4 2009, 08:36 AM
Post #331

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si eu am decis sa reincep "operatiunea: trasa prin inel". Daca tot vine Monti in Bucuresti e cazul sa ma mobilizez si eu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 4 2009, 09:47 AM
Post #332

Musafir

Si eu, macar pana vineri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am stat ieri prin casa intr-o pereche de blugi care de mult n-au mai stat asa ficsi pe mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 4 2009, 04:04 PM
Post #333

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Kalua, eu nici nu mai vreau sa mai aud de blugi... mai am o singura pereche care imi mai vine cat de cat dar ma simt de parca o sa explodez in ei. Si ca sa pun capac la toate, azi dimineata m-am cantarit si m-am deprimat pt toata luna. Niciodata nu am avut atat (58 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) asa ca de azi... monti scrie pe fruntea mea. In weekend am fost tot plecati de acasa si am mancat cam pe apucate tot felul de prostioare.
Azi
MD - cafea cu lapte 0%, fulgi cu iaurt
Gustare - piersica
P - paprikas de pui cu smantana cu o salata mare de varza
Gustare - capsuni
C - un ou (ochi sau omleta) cu salata de rosii cu ustoriu

Offtopic
Sambata am avut examenul de dresaj cu Rogue - dintr-un grup de vreo 7 cutii numai el a primit diploma, restul mai fac o data cursul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 4 2009, 04:44 PM
Post #334

Musafir

Sa-ti traiasca! Cu ce l-ai premiat? Am vazut ca are privire de strengar istet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 4 2009, 04:52 PM
Post #335

Dependent

A primit multe treaturi (biscuitii de-ai lui), bucatele de ananas si banana sa.i ajunga o saptamana si o jucarie noua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar biscuitii i-a primit si pt ca un caine (bull mastiff ii spune aici, nu stiu traducerea, cred ca dog italian) de-al antrenoarei l-a muscat destul de tare de ureche (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si desi s-a speria ata de tare ca a facut "pe el" acolo la curs (nu face decat afara de pe la vreo 8 saptamani jumate), tot a trecut testul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E ca si sotul meu (inginer)... are privire inteligenta dar ii e cam greu sa se exprime (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) glumesc.

+Quote Post
dr_wise
post May 4 2009, 05:20 PM
Post #336

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu-i problema! Noi suntem amandoi ingineri "la radacini"...

+Quote Post
ghemotoc
post May 4 2009, 05:54 PM
Post #337

Dependent

Am mai pus 2 poze cu noi de la examenul de sambata... Ma uit la poze si nu stiu unde s-au adunat 58 de kg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
nicotan
post May 4 2009, 09:48 PM
Post #338

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Buna seara! Astazi a fost cam asa:
MD-mere si dupa vreo ora iaurt
P- salata cu de toate
iar mere
Ora 16- ciorba de vita
Cina - mere , capsune

+Quote Post
dr_wise
post May 4 2009, 09:54 PM
Post #339

Musafir

Buna seara!
Meniul de astazi:
d - orez cu lapte si scortisoara
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM3533.jpg)
p - ostropel din carne de vitel, brocolli, rosie, mozzarella
s - 2 mere + 1 cappuccino...sa-mi fie rusine, dar asa ma apuca o pofta de cappuccino, de numa' numa'!
O sa trec pe la grup, sa vad pozele cu "proaspatul absolvent" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
kalua
post May 4 2009, 10:48 PM
Post #340

Musafir

ghemotoc, sa-ti traiasca absolventul!

Eu azi:
md: cafea
p: un mar mic, apoi resturi de carne de bou in sos de vin cu trei gogosari seriosi umpluti cu varza murata
c: glas noodles cu sos de hribi cu smantana
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2601.jpg)

Cam putine legume azi, dar asta este.

+Quote Post

99 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 08:33 PM