![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu am decis sa reincep "operatiunea: trasa prin inel". Daca tot vine Monti in Bucuresti e cazul sa ma mobilizez si eu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, macar pana vineri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am stat ieri prin casa intr-o pereche de blugi care de mult n-au mai stat asa ficsi pe mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Kalua, eu nici nu mai vreau sa mai aud de blugi... mai am o singura pereche care imi mai vine cat de cat dar ma simt de parca o sa explodez in ei. Si ca sa pun capac la toate, azi dimineata m-am cantarit si m-am deprimat pt toata luna. Niciodata nu am avut atat (58 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) asa ca de azi... monti scrie pe fruntea mea. In weekend am fost tot plecati de acasa si am mancat cam pe apucate tot felul de prostioare.
Azi MD - cafea cu lapte 0%, fulgi cu iaurt Gustare - piersica P - paprikas de pui cu smantana cu o salata mare de varza Gustare - capsuni C - un ou (ochi sau omleta) cu salata de rosii cu ustoriu Offtopic Sambata am avut examenul de dresaj cu Rogue - dintr-un grup de vreo 7 cutii numai el a primit diploma, restul mai fac o data cursul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca! Cu ce l-ai premiat? Am vazut ca are privire de strengar istet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
A primit multe treaturi (biscuitii de-ai lui), bucatele de ananas si banana sa.i ajunga o saptamana si o jucarie noua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar biscuitii i-a primit si pt ca un caine (bull mastiff ii spune aici, nu stiu traducerea, cred ca dog italian) de-al antrenoarei l-a muscat destul de tare de ureche (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si desi s-a speria ata de tare ca a facut "pe el" acolo la curs (nu face decat afara de pe la vreo 8 saptamani jumate), tot a trecut testul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ca si sotul meu (inginer)... are privire inteligenta dar ii e cam greu sa se exprime (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) glumesc. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu-i problema! Noi suntem amandoi ingineri "la radacini"...
|
|
|
![]()
|
|
Am mai pus 2 poze cu noi de la examenul de sambata... Ma uit la poze si nu stiu unde s-au adunat 58 de kg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Buna seara! Astazi a fost cam asa:
MD-mere si dupa vreo ora iaurt P- salata cu de toate iar mere Ora 16- ciorba de vita Cina - mere , capsune |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Meniul de astazi: d - orez cu lapte si scortisoara (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM3533.jpg) p - ostropel din carne de vitel, brocolli, rosie, mozzarella s - 2 mere + 1 cappuccino...sa-mi fie rusine, dar asa ma apuca o pofta de cappuccino, de numa' numa'! O sa trec pe la grup, sa vad pozele cu "proaspatul absolvent" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghemotoc, sa-ti traiasca absolventul!
Eu azi: md: cafea p: un mar mic, apoi resturi de carne de bou in sos de vin cu trei gogosari seriosi umpluti cu varza murata c: glas noodles cu sos de hribi cu smantana (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2601.jpg) Cam putine legume azi, dar asta este. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:33 PM |
|