![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ghemotoc, si eu m-am speriat de "reactia" cantarului din week-end. Am fost asa prinsa cu treaba incat nu mi-am dat seama ca sunt inainte de beleaua lunara (cand se retine mai multa apa in organism). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ieri: MD: cafea cu lapte si iaurt+ fulgi de ovaz Pranz: mazare si salata de vara Cina: inghetata fara zahar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si dupa vreo ora 2 boluri de supa de pui Mi se pare foarte dulce inghetata Diet de la Elion. Consistenta seamana cu a celei pe care o produc eu acasa, vara. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate, Fanny. Eu o prefer pe cea de ciocolata de la Tonitto, italieneasca. E super!
Azi gatesc mancarica de mazare si supa de rosii. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revin si eu azi la Monti dupa 2 zile de dezmat. N-am mai apucat sa postez meniurile conforme de vineri si sambata, dar nu-i bai. Eu mananc destul de monoton. Am luat o mare plasa ca i-am spus alui meu sa-mi cumpere pepene galben de la Mega si era 12 lei/kg. La Metro am vazut cu 7 lei, iar la aprozarul de la mine 9 lei.
Fanny, mie mi se pare ca esti slaba. De fapt tot timpul cand te vad mi se pare ca ai aceleasi masuri si crede-ma ca la alte persoane observ si 2 kg. Abia astept sa ne povestesti despre Monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ghemotoc, felicitari pentru cutu. Apropo de chestia lunara, la mine inca nu s-a intamplat. Chiar sunt curioasa daca se atenueaza durerile dupa nastere. Martha ce-ti mai face pustiul? Noi ne pregatim de vizita la medic de 3 luni si-o sa-i fac si un vaccin facultativ (Rotarix), dar foarte bun. Mi se pare ca Sara se lungeste f rapid. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata, fetele!
Nu ma las,nu ma las, nu ma las (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ..(minunata manea m-a chinuit o noapte intreaga, la o pensiune fiind, unde proprietarul a facut imprudenta sa cazeze niste tinerei dornici de distractii nocturne.Dupa ce le-a inchis muzica, pe la 3 dimineata, au cintat in cor, inca vreo 3 ore, minunata melodie (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) )Ideea mea era ca sint pusa pe Monti serios si slava domnului, vointa nu ma lasa!So, Doamne-ajuta! Ieri: MD:nik, din lipsa de timp P:zeama de bors de vita+carnitza fiarta de vita(goaaaala, din pacate) C:am facut clatitele armenesti cu magiunul Aro(fara adaos de zahar) Astazi tre sa suplinesc lipsa totala de legume+fructe de ieri. Rox, unde putem vedea minunea ta de fetita? Taaare mi-e dor de perioada de bebelac a fii-mi! Puuuuuuuuuuup! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Multumesc in numele cutului pt urari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aseara am schimbat meniu (am mancat abia pe la 9 ca eram obosita dupa ce am facut atatea... l-am plimbat pe cutu vreo 2 ore, am spalat rufele, mi-am scurtat niste pantaloni) si am mancat mozzarella cu rosii. Fanny, la mine e pur si simplu inghetata, ciocolata, etc... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pescarush, ai vazut vreo inghetata conforma aici, in afara de popstic-uri (cele fara adaos de zahar)? Inghetata e mancarea mea favorita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi MD - cafea cu lapte 0%, iaurt cu fulgi Gustare - mar P - paprikas de pui cu o salata de varza, morcovi cruzi Gustare - piersica C - omleta cu salata de rosii si cu usturoi |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Astazi am fost numai pe drumuri asa ca si meniul e alandala. Plus ca nu am rezistat unei inghetate deloc dietetice, insa sper in zile mai bune, cu mai multa vointa.
MD- mere, iaurt Pranz- 2 snitele de pui cu 2 castraveti Pe la 13 am mancat inghetata....cu mustrarile de constiinta de rigoare 16- snitel, granza, ceapa, castraveti Cina- mere si capsune...care inca nu au nici un gust, dar in dorul celor de gradina, merg si astea. Cam atat pe astazi si maine presimt ca tot asa o sa fie ca nu am timp de bucatarit. Pupici si noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna seara, mandre doamne si domnisoare! Fu veselie mare p'acilea. Ce-mi place de voi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Revin spasita cu constiinta incarcata de dulci pacate si kilograme pe popou. Din pacate n-am scapat de pohte "peizane", am un pitic cu casuta in centrul satietatii care cere covrigi, covrigi, coooovrigi...Pentru doritoare stau la dispozitie pentru scatoalce dupa ceafa sau suturi delicate a la derriere, pentru ca alta solutie nu vad. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Simulacru de Monti azi 05.05: D: kefir si cafea G: un mar P: mancare de mazare si 2 felii de cascaval C: ciocolata 85% ( nu spun cata (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) ), mancare de mazare si sprot afumat, branza de oaie cu ceapa verde si vreo cateva felii de salam Na, am spus tot! (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-ti face probleme, cred ca toate avem constiinta incarcata rau...
Astazi am mancat conform, dar haotic: d - 3 wasa cu "Fagaras" luxemburghez, adica iaurt amestecat cu b proaspata sarata, ambele cu 0% grasimi, 1 ness cu lapte 11:30 - 2 mere 16:30 - 100 g Feta cu rosie 18:30 - 2 mere 20:00 - cateva linguri de mazare, apoi o felie de prajitura frageda cu mere si fulgi de migdale: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3534.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3536.jpg) Acum incerc sa-mi spal pacatele cu apa plata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
duda (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai, chiar covrigi? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Lasa-i pentru altele, sa-si faca ele fundul cat o banita! Eu cuminte azi, maine dimineata ma cantaresc daca nu uit inainte de dus md: cafea p: un mar mic, apoi ton in ulei de masline cu chili si oregano, un castravete (bleah! castravetele, era de Olanda sau Spania, l-am inghitit cu noduri, de mult tare n-am mai mancat asa ceva prost calitativ), apoi am avut o sedinta cu niste externi pe care firma i-a servit cu mancare gatita (si pe noi deasemenea), am luat si eu 3 cevapcici (mici croati) subtirei, dar nu stiu cat erau de conformi c: muschiulet de porc Strindberg (uns cu un maglavais din mustar, hrean, dat prin ceapa si apoi prin ou) cu salata de castraveti (am gasit bio din Bulgaria, cu totul o alta poveste decat porcaria aia de la pranz) si rosii cocktail de Sicilia (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2614.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Adauga si lamaie, doctor Wise....
Prajitura ta arata super, ce fel de faina ai folosit? Eu cand am facut am pus faina de soia si s-a cam intarit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 02:06 AM |
|