IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
kalua
post May 6 2009, 11:52 AM
Post #361

Musafir

Pai baga-ti in ajion si vina-ncoaci, fei! Sa stii ca si mii imi vini tot asa. Da' prima data ni ducim la ejiptenii cia.
Spor la treaba si pupaceala multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aici e frig azi si-ntunecat, dar de maine vine iar vara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 6 2009, 12:09 PM
Post #362

Musafir

Nicotan, bun venit pe grupul nostru de pe yahoo. Asteptam sa pui si tu poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Da chiar asa Ka, tu nu mai vii pe la noi?
La noi e frumos afara, dar Sara m-a fentat si-a adormit. N-am reusit s-o scot la aer.

Nu stiu ce s-o intampla cu mine c-as manca si pietre si mai sunt si melancolica pe deasupra. Luna asta e de vina.

+Quote Post
danati
post May 6 2009, 01:08 PM
Post #363

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(kalua @ May 6 2009, 12:22 AM) *
danati, painea integrala nu se pupa cu pateul la faza 1.

Cred ca ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu cred ca ma gandeam la painea cu tarate pe care o mai fac din cand in cand... Aia se poate asocia cu grasimi, nu ?

+Quote Post
ghemotoc
post May 6 2009, 05:28 PM
Post #364

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

De acum incolo o sa trec cina numai in ziua urmatoare - si aseara am schimbat-o, am mancat wasa cu salata de vinete si rosii
Azi - MD : cafea cu lapte 0%, crackeri din ovaz cu ridichi
P - salata, inca nu m-am hotarat daca imi iau o salata greceasca cu sau fara pui

Azi ma duc la cumparaturi si iau mere sa fac placinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
duda
post May 6 2009, 05:43 PM
Post #365

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

Seara buna, ladies! Azi am fost cu_minte. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Multumesc pentru sustinere!

D: fulgi de ovaz cu iaurt 0% si cafea
P: mancare de fasole verde si cateva feliute uscate de salam uscat
G: 2 mere
S: sardina cu lamaie si ceapa verde, mancare de fasole verde, o felie de branza maturata de oaie si una de cascaval tot cu ceapa verde...

Sper sa fie tot pe ziua de azi. O seara placuta va doresc!

+Quote Post
dr_wise
post May 6 2009, 05:53 PM
Post #366

Musafir

Hello!
Hop si eu:
d - iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness cu lapte
12:00 - 1 felie de prajitura cu mere
17:00 - 2 mere, apoi mazare cu carne de vita, salata de cruditati, desert cateva cubulete de feta
Acum ii dau cu apa en gross.
Roxi, nu pot manca multa prajitura, fiindca faina de soia/ naut o face foarte satioasa.

+Quote Post
Fanny
post May 6 2009, 05:57 PM
Post #367

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Rox, n-am mai ajuns la intalnirea cu Monti, din pacate. Dar planuiesc sa-mi iau maine revista Felicia care va contine cartea cu ultimele modificari (asa zice reclama) si o sa ma uit sambata la emisiunea de la Antena unde sigur va fi un montaj despre vizita MM.
Ieri n-am apucat sa scriu caci s-a cracanat internetul fara preaviz.
MD: cafea cu lapte si inghetata
P: pept de pui la gratar cu salata de varza
G: 2 mere
seara: 3 carnaciori cu putin mustar si salata de varza + 2 bucatele de ciocolata neagra cu ardei iute

+Quote Post
nicotan
post May 6 2009, 07:47 PM
Post #368

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Roxana am pus cateva poze, insa cele de cand eram si mai si (ca in astea pe care le-am postat dadusem deja 11 kg jos) trebuie sa le caut ca nu stiu pe unde le-am pus.
Astazi am inceput cu mere (de care sunt dependenta, cred ca mananc de acum prea multe) si un iaurt pe la 10. La pranz doar o bucatica de telemea cu jumatate de ardei, insa am recuperat la 16 cand am ajuns acasa si am mancat o farfurie plina cu ciuperci, un ou si niste pateu de gasca. Sa va mai zic ca am mancat si o bucatica de ciocolata neconforma? Acum am regrete, dar asta e...nu mai am ce face.Zilele astea vad ca sunt cam vulnerabila la dulce si nu e bine, dar imi revin.
Acum o ora am baut si o cafea cu indulcitor, ca am fost intr-o vizita. In seara asta nu mai mananc nimic ca am facut destule boacane astazi...
Acum vreau sa ma uit la pozele voastre ca sa va cunosc mai bine, ca tare m-ati facut curioasa...

Va pup si o seara buna!

+Quote Post
Diana.
post May 6 2009, 09:36 PM
Post #369

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu vreau sa va anunt ca slabirea mea nu a avut si nu are mare legatura cu iroida. Ma mentin bine.

+Quote Post
kalua
post May 6 2009, 09:49 PM
Post #370

Musafir

ghemotoc, wasa se mananca numai dimineata!

Eu azi, cand m-am simtit si-o subtirica, burta a disparut subit si-am constatat ca mi-a venit si ciclu':
md: cafea
p: un mar mic, apoi un steak de porc Strindberg cu jumatate de castravete
c: 4 (! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) muffini picanti cu multa salata primavarateca
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2619.jpg)

+Quote Post

99 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 08:02 AM