IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
stoina
post May 6 2009, 10:01 PM
Post #371

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Adica ti-au iesit analizele bune, ceea ce spune ca tiroida functioneaza corect, nu Fanny? Asta e de bine! Si eu am noduli tiroidieni, dar analizele mi-au iesit ok acum ceva timp, ar cam trebui repetate...De cind iau Tiroidin, ma simt excelent-e un medicament naturist absolut inofensiv, ti-l recomand cu caldura.

P:mazare cu pui+rosie
C: ultima strigare la clatite! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Mai 'nainte 'am suflecat' 2 madarine bune-bune.
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Si eu vreau sa cumpar maine mere , sa fac placinta Doctoresei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va puup, sa avem o noapte in pace si armonie!

Iarta-ma Maat, trebuie sa-ti dau un miel! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post May 6 2009, 10:01 PM
Post #372

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Stiu Kalua, dar nu mai aveam prin casa fructe, mai aveam niste amarate de rosii si mi s-a facut cam greata cand m-am gandit sa mananc niste vinete sau un ou fara paine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar la cantar nu s-a facut, azi dimineata aveam mai 1 kg mai putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 6 2009, 10:04 PM
Post #373

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Stoina, si eu care credeam ca ma scoti la tabla! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

azi: MD: cafea cu lapte + fulgi cu iaurt
P: doua copanele cu fasole verde
G: inghetata
C: un copan cu restul de fasole si putina branza cu smantana
Mi-a fost doar de o salata, dar n-am avut vreme de ea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Recuperez maine!

+Quote Post
kalua
post May 6 2009, 11:12 PM
Post #374

Musafir

Roxanici, se pare ca nu ajung nici anul asta in tara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tocmai ce-am luat mai inainte belete de avion pentru New York - Miami.

Eu am mai ras un muffin, deci 5 la numar sunt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 7 2009, 08:57 AM
Post #375

Musafir

Ka, ce-mi place ca anul asta ai fost pe urmele mele: intai Tenerifa, acum Miami. Las' c-o sa-mi vina randul s-o iau si eu pe urmele tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Nicotan, cate kg mai vrei sa slabesti?

Pe mine ma treceti cu vederea in legatura cu ziua de ieri, ca fusei tare neserioasa. Am mancat conform, dar mult si-am mai scapat si-o portie de tiramisu. Bine ca s-a terminat si i-am zis maica-mii sa nu mai faca, ca-i jale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dupa ce-a vazut mai toata lumea pozele de la botez unde cantaream cam 80.5, s-a deliberat si s-a decis ca greutatea la care arat bine ar fi 69-70 kg. Prea multe persoane mi-au zis ca la 65 arat nasol la fata, ca sa nu le iau in seama. Asa ca schimb targetul. Asta-i genul meu, sa fiu un pic mai grasuta. Facand un simplu calcul matematic trebuie sa pierd cca 12 kg. Imi urez succes si-mi dau ca termen maxim luna octombrie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
dr_wise
post May 7 2009, 09:27 AM
Post #376

Musafir

Bravo, Roxi! Spor la pierdut kg!
Vezi de ce nu fac prajituri d-alea neconforme in casa me?! Io-te, d-aia! Ca ma infig in ele, exact cum faci tu!

+Quote Post
stoina
post May 7 2009, 10:53 AM
Post #377

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fanny, iertare,please! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

Am cumparat mere si legume si fug spre casa sa compun placinta Doctoresei si muffinii Karinei. (IMG:style_emoticons/default/super.gif)

Kalua iubita, chiar asa am sa fac, ma sui in ajion si aterizez la tine-n prag, ptr ca eu sint fata serioasa, cu sentimente reale si constante, nu ca altii care-o tot dau cotita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
MD:ovaz cu lapte si magiun conform

Rox, Domane-ajuta! Tre sa va spun ca si irina s-a reapucat de Monti cam odata cu mine. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Irina=Irinica mea, din Iasi

+Quote Post
nicotan
post May 7 2009, 03:23 PM
Post #378

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Roxana, eu as vrea sa mai dau vreo 10 kg, dar cine stiu, ca in ultimul timp mi-am cam iesit din ritm si vad ca zi de zi tot calc pe langa, in speranta ca de maine, gata, nu mai fac nici o abatere.
Astazi am inceput cu mere, apoi la pranz pastai cu ciuperci.Toate bune si frumoase pana ce am ajuns la soacra mea, care tocmai facuse cozonac, si nu am rezistat si m-am lacomit la o felie....Asta dupa ce am mancat fasole cu salata.
Asa cum ziceam, sper ca de maine ma linistesc si imi revin, ca zilele astea nu stiu ce e cu mine, dar nu rezist la dulce, la care inainte de pasti eram imuna.
La prima ora cine credeti ca alerga pe la chioscurile de ziare dupa carte domnului Montignac? Eu, cine altcineva....Si dupa ceva umblatura, ca inca nu primisera presa de azi, am gasit si abia astept sa o citesc ca poate asa ma mobilizez.Am tras cu ochiul prin ea astazi la serviciu si am vazut ca mai are si ceva nautati fata de varianta pe care o aveam eu.
Va pup si sper ca voi ati avut mai multa vointa!

+Quote Post
ghemotoc
post May 7 2009, 03:33 PM
Post #379

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Nicotan, si eu am rugat-o pe soacra mea sa mi-o ia, o s-o primesc abia prin iunie cand merge cineva in tara!
Aseara mi s-a facut putin rau de la salata de la pranz si nu am mai mancat nimic, doar am baut multa apa!
Azi
MD - cafea cu lapte 0%, iaurt cu fulgi de ovaz
P - paste din orez salbatic cu sos de rosii cu ciuperci; morcovi cruzi

Poate am timp in seara asta sa fac placinta cu mere ca as vrea sa ma duc putin pe la cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 7 2009, 04:30 PM
Post #380

Musafir

Stoina dear, sa-ti mai dau o idee? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa pui un motz frisca (de casa, cu vanilie) pe bucata de placinta, cand o servesti. Bineinteles, placinta tinuta la frigider. E bestial de bunacioasa! Nici nu zici ca-i facuta cu fainuri d-astea, mai speciale.

This post has been edited by dr_wise: May 7 2009, 04:32 PM

+Quote Post

99 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 08:06 AM