![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu sunt mai blonda... cata fructoza se pune in frisca (am numai o reteta cu zahar normal si nu stiu cu cata fructoza pot inlocui zaharul)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer, eu nu pun pic de fructoza, doar niste esenta de vanilie si bat bine smantana. Cata crezi tu ca-ti place... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) desi, e bine sa folosesti cat mai putina.
Am omis sa va spun ca, daca faceti prajitura frageda cu mere, puteti adauga numai 125g unt/margarina (in loc de 250g) si 2 oua (in loc de 3). In schimb am adaugat mere en gross. Asa am facut-o zilele trecute si parca-i mult mai buna. This post has been edited by dr_wise: May 7 2009, 04:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Acum sunt si mai "confuzata". Asta e reteta dupa care ai facut placintuta?
PRAJITURA MERE 3 oua 3 linguri fructoza 3 linguri ulei 4 linguri faina soia aprox 1 kg mere arome(vanilie,scrortisoara) Se unge o tava cu unt(strat gros) Umplutura:mere rase,o lingura fructoza,arome Pandispanul:albusurile batute spuma cu 2 linguri fructoza,apoi adaugate galbenusurile,uleiul si faina de soia. La cuptor,la foc potrivit,30' Se pune umplutura in tava,apoi pandispanul.Dupa ce se scoate de la cuptor, se pune invers ca sa se insiropeze blatul. Daca da, atunci o sa inlocuiesc uleiul cu unt si cele 3 oua doar cu 2. Mien nu imi plac f mult dulciurile (desi la ciocolata sar intotdeauna cu capu-nainte) deci nu o sa pun deloc fructoza in frisca. Placinta cu mere e insa prajitura mea favorita! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Doftoreaso, mincate-ar mama, multumesc,te pup! Acu ma apuc de placintit, deja imi ploua-n gura!
Ghemotocule, aia nu e reteta Doctoresei.Vezi la retete pentru dulciuri, ultima pagina,ultimul post al Doftoresei. Ar trebui 'integrata' la index retetuca asta, ca prea e de succes! P: bors de vita, si-apoi olecutza de carne fiarta de vita, doar cu un strop de sare. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, cand faci prajitura cu mere ti-l trimit pe-al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca de cate ori intreb ce praji sa fac, raspunsul lui invariabil este: cu mere. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si mie imi place, dar nu sa o fac tot timpul. Dar reteta doftoresei am s-o incerc, ca suna tare bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu am terminat scoala pe saptamana asta, am avut azi test, asa ca azi sunt in pauza, apoi in week-end am de lucrat ceva la un proiect, dar inca n-am primit indicatiile. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu sunt tare neserioasa in ultimul timp, de aceea nici n-am mai postat. Copiii au tot felul de cereri de dulciuri, si daca le fac, musai sa le gust si eu. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Maine trebuie sa-i fac un tiramisu celui mic, ca asta a cerut de ziua lui, bineinteles ca iar ajunge si la mine in gura o bucata - doua. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Poate de luni (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma fac si eu fata serioasa. P.S. Ghemotoc, fructoza e mai dulce, asa ca se pune cam 3/4 din cantitatea de zahar scrisa in retete. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: May 7 2009, 05:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Daca avea pantaloni cred ca o vedeam mai repede (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Glumesc
Mersi mult Multumesc pescarush si... nu ne suparam niciodata de musafiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Succes in continuare! Inca ceva, a mai intrebat cineva, painea cu tarate (faina integrala si tarate) se poate manca cu grasimi? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca are cel putin 25% tarate, se poate combina cu grasimi, sis e mananca doar dimineata.
Pai deschide usa, ca venim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
E deschisa deja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cutu abia asteapta sa-si faca niste prieteni noi!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, chiar ne-am putea intalni, ca daca bine retin, voi stati aproape de locul in care mergem noi la dentist. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Putem stabili o intalnire undeva, cand venim odata la dentist.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Ghemotoc, Stoina are dreptate. Prajitura mea se numeste "Prajitura frageda cu mere" si nu-i cuprinsa in indexul cu retete.
Fetelor, puneti cat mai multa coaja rasa de lamaie, acopera cu brio mirosul si gustul fainii de soia/ naut, iar deasupra niste nuca macinata, dupa ce ungeti suprafata cu albus de ou. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Astazi am mancat: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, 1 ness cu lapte 1200 - 1 mar, 1 felie de praji cu mere si putina frisca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) 1500 - 2 pere 1730 - 1 salata cu ton Maine fac o varza anatolica, sa pice vecinii pe jos de pofta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: May 7 2009, 07:15 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:01 PM |
|