IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
Fanny
post May 8 2009, 07:27 AM
Post #401

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Confirm, mufini pe sarat sunt exceptionali! Azi sau maine repet figura cu ei. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Nina, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 8 2009, 09:16 AM
Post #402

Musafir

Neata!
Bine ai venit in grupul nostru, Nina09! Sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Ma facurati curioasa rau, da' rau! Am vazut mufinii Kaluei, i-am admirat, dar am crezut ca nu sunt conformi. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ia sa caut reteta.
Stoina, si al meu e asa, daca nu exista un pic de carnita (un pic mai multa), i se pare ca tot nemancat a ramas.
De azi am trecut la ness fara cofeina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am uitat sa va intreb ceva si de cand ma chinui sa spun...voi ce parere aveti despre ideea ce a bea apa la prima ora a diminetii, pe stomacul gol? O fi, intradevar, atat de benefica? Care ar fi explicatia logica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by dr_wise: May 8 2009, 09:29 AM

+Quote Post
lotte
post May 8 2009, 10:25 AM
Post #403

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu beau apa pe stomacul gol, la prima ora.
Tie nu ti-e sete dimineata? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mai ales daca ai baut un pahar de vin la masa de seara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu stiu daca e benefic sau nu, dar primul lucru pe care il fac, direct la paharul cu apa ma duc dimineata.
Ca sa nu mai spun ca la iaurtul cu fulgi de ovaz, beau trei cani de ceai de sunatoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si o cana de cafea conforma.

Eu sunt setila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 10:31 AM
Post #404

Musafir

Apa bauta la prima ora curata toxinele depuse pe timpul noptii in gura, stomac si intestin. Este mult mai benefica daca este calda/fierbinte si are si lamaie...

+Quote Post
dr_wise
post May 8 2009, 10:48 AM
Post #405

Musafir

Multumesc!
Ehhh, chiar calda nu pot sa beau, pentru inceput, dar trag pe gat o sticla de 0,5L cum fac ochi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate-i adaug si zeama de la 1/2 lamaie.

+Quote Post
Fanny
post May 8 2009, 10:55 AM
Post #406

Moderator Global

Eu, de cele mai multe ori, sar direct pe cafea. Doar in week-end, indiferent ca ma trezesc mai tarziu sau nu decat de obicei, beau un ceai sau apa inainte.
De cand m-am pus iar in saua Monti, imi fac un ceai verde (cu iasomie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) dimineata si iau cu mine o sticluta de 500 ml cu licoarea magica. Mi-e mai util s-o beau la serviciu sau pe drum spre.

+Quote Post
ghemotoc
post May 8 2009, 03:09 PM
Post #407

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Nina, bine ai venit!
Eu beau o cana de apa calda cu cateva picaturi de lamaine (chiar inainte sa dau o cafea pe gat) cam de vreo 5 sau 6 ani si de atunci nu prea am mai racit zdravan - de acum o s atrec si cana asta de apa si canile de ceai verde la meniu. Parca o singura data am mai facut amigdalita. Mie mi-e sete cam tot timpul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sotul cand m-a cunoscut a insistat sa ma duc sa-mi fac analizele ca poate am diabet.
Aseara am mancat 2 carnaciori conformi si foooooarte picanti cu gogosari murati

Azi: MD - apa calduta cu lamaine, cafea cu lapte 0%, iaurt cu fulgi
Gustare - o piersica
P - paste din orez salbatic cu sos de rosii si ciuperci si cu branza; morcovi
C - poate ca tot carnaciori cu salata de varza

La MD mai adaug vreo 2 cani de ceai verde cu lamaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 8 2009, 03:20 PM
Post #408

Musafir

Eu inca nu stiu ce mananc azi, ma duc sa caut reteta aia de muffini picanti, poate imi fac o tura.
Deocamdata am mancat un grapefruit si am baut o cafea. Urmeaza iaurtul cu fulgi de ovaz si compot de ananas si suc propriu.
Am avu si eu o preioada in care imi incepeam ziua cu un pahar de apa, ar trebui sa ma reintorc la obiceiul asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca acum, primul lucru care intra in stomacul meu dimineata e cafeaua. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
nina09
post May 8 2009, 04:43 PM
Post #409

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,417

multumesc pt primire
incerc sa fac prajitura frageda cu mere o sa va arat cum a iesit
azi dn 2 kiwi pauza cafea , snitel de pui cu pasta de brinza si 2 rosii
g o para si un mar mic
p 2 ardei umpluti cu smintina slaba
s daca imi iese o buc de prajitura
va iubesc si va pup totusi sava intreb ca nu stiu unde sa scriu cioco 85 de la heidi e cu zahar voi de care folositi mersi pt intele
gere
daca nu am mincat conform sa imi spuneti

+Quote Post
Fanny
post May 8 2009, 06:25 PM
Post #410

Moderator Global

Ciocolata cu 70% cacao este permisa desi are zahar! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In cazul in care nu ati reusit sa va achizitionati cartea lui Monti, cu ultimele updatari, peste 2 saptamani va fi difuzata din nou, impreuna cu Revista Felicia. Probabil pretul de 10 lei va fi pastrat (dar nu bag mana in foc).

+Quote Post

99 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 05:55 PM