IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
lotte
post May 9 2009, 08:24 AM
Post #421

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna dimineata,

Uite, ca dr_wise mi-a dat de treaba maine, sa fac prajitura cu mere.Fetelor, dupa care reteta sa ma ghidez la plancinta?

Muffini nu am cum sa fac, ca eu nu gasesc tava.In Cora nu are.

Pun si eu meniul mai tarziu.
Dr_wise, am vazut ca ai inlocuit cina cu fructe.Nu ti-e foame? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Arata super varza anatolica;eu mi-am propus sa mananc doar peste pentru o buna bucata de vreme.

O zi excelenta va doresc!
Go to the top of the page

+Quote Post
nicotan
post May 9 2009, 08:26 AM
Post #422

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Buna dimineata! Am tras cu ochiul repede la ce ati notat voi si am sa scriu ce am programat eu pe astazi, ca pe urma ma apuc de curatenie, ca saptamana asta am fost numai pe fuga si casa mea se resimte.
MD- un mar, omleta, rosii, castraveti, ficatei la gratar
Pranz- Ciorba de fasole si friptura de miel cu salata de varza
Cina- pate de ficatei facut in casa si salata de varza
Acum am o intrebare- nu sunt lamurita cu ficatul de pui cat e de conform, ca sa stiu daca mai mananc sau il sar din schema.
Stoina te invidiez pentru timpul petrecut cu gradinaritul, de care mie mi-e foarte dor...dar am ani buni de cand nu m-am mai bucurat de asa ceva....poate cand o sa ies la pensie(prin 2030 si ceva).
O zi frumoasa!

+Quote Post
Fanny
post May 9 2009, 08:37 AM
Post #423

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

lotte, dupa placinta frageda de mere. Reteta a fost postata prin aprilie la dulciuri MM. Ma duc sa vad daca-i la index, daca o pun repejor.
Cred ca mufinii se pot transforma si in chec. Unul mai mititel asa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

LE: Reteta placintei era deja la index (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sectiunea Dulciuri

+Quote Post
nina09
post May 9 2009, 08:44 AM
Post #424

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,417

mersi pt raspuns
am imultit prajitura frageda cu faina integrala cu tarite ca nu mi/a ajuns cea de soia are ceva? a iesit gustoasa nu stiu sa postez poze invat mai tirziu
Azi md,kiwi , cafea cu lapte 0,1 iaurt cu fulgi cu ovaz
g struguri
p chiftelute de vita cu salata de rosii si castraveti
g prajitura cu mere daca e bine cum am facut>o
c nu stiu ma mai gindesc , trebuie sa merg la un party si savad ce gasesc acolo
va rog pt faza 1 pot sa folosesc faina itegrala amestecata cu tarite in loc de cea de soia fiindca imi placemai mult multumesc anticipat pt raspuns

+Quote Post
dr_wise
post May 9 2009, 08:45 AM
Post #425

Musafir

Buna dimineata!
Lotte, ai grija, aluatul trebuie sa fie unul destul de consistent, ca cel de cornulete, OK?
Aseara nu mi-a fost foame, dar tot am scapat in 2 bip bip, facute pentru alintatul de amore, care tine dieta "cu dulciuri". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In dimineata aceasta am baut o cana de apa fierbinte cu zeama de la 1/2 de lamaie. Mmm, not bad!
Nicotan, in faza I trebuie ocoliti ficateii pe cat posibil, fiindca contin si glucide, si lipide. Mananca si tu cat poti de rarut.
Azi e Ziua Europei, iar la Curtea Europeana de Justitie e "ziua portilor deschise", asa ca merg s-o vizitez.

+Quote Post
nina09
post May 9 2009, 09:07 AM
Post #426

Contaminat
*

mersi pt raspuns
am imultit prajitura frageda cu faina integrala cu tarite ca nu mi/a ajuns cea de soia are ceva? a iesit gustoasa nu stiu sa postez poze invat mai tirziu
Azi md,kiwi , cafea cu lapte 0,1 iaurt cu fulgi cu ovaz
g struguri
p chiftelute de vita cu salata de rosii si castraveti
g prajitura cu mere daca e bine cum am facut>o
c nu stiu ma mai gindesc , trebuie sa merg la un party si savad ce gasesc acolo
va rog pt faza 1 pot sa folosesc faina itegrala amestecata cu tarite in loc de cea de soia fiindca imi placemai mult multumesc anticipat pt raspuns

+Quote Post
lotte
post May 9 2009, 09:19 AM
Post #427

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, dar eu nu am facut niciodata cornulete, si nici nu am vazut aluatul lor vreodata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Consistent, te referi sa fie asa, mai gros?

Meniul meu, ieri:
d:fulgi de ovaz cu iaurt 0%, 2 mere, cafea conforma
p:salata cu de toate, 2 pateuri de soia, branza topita light
c:ciupercute gratinate cu cascaval, rosii, castraveti, un pahar de vin alb (pentru ciupercute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Seara, un mar.

Fanny, merci pentru reteta.Nu am nici forma de chec, doar forma de pizza, si o sa fac astazi placinta cu branza in ea, pe care o voi manca gandidu-ma la muffini si la placinta cu mere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
nina09
post May 9 2009, 09:32 AM
Post #428

Contaminat
*

sunt bucuroasa ca am primit cartea cu monti si revista am sa o citesc poate mai invat ceva ca eu greu inteleg , noroc cu voi ca va citesc demult si am inteles ceva
va iubesc ca sunteti tare dragute si explicite stiu ca sunt offtopic dar iertati>ma mai am o intrebare
voi tineti seama de dieta grupelor sangvine? eu am b3 si imi e interzis soia si puiul si multe altele mersi pt intelegere
ozi buna si hai la treaba : va pooooop

+Quote Post
Globetrotter
post May 9 2009, 09:49 AM
Post #429

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu nu am mai gasit cartea monti cu revista, disparuse de peste tot. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Poate o prind peste doua saptamani.
Am si eu o intrebare, de ce le zice muffini picanti? Adica m-am uitat la ingrediente si nu par a avea nimic picant in ei... Sau ardeii sunt ardei iuti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 9 2009, 10:15 AM
Post #430

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) atunci sa manancam porc si slana, nu Nina?
Nu insist decat asupra faptului ca avem creier in dotare ca sa procesam informatiile, nu sa le luam ca atare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atata timp cat nu-ti spune doctorul care te-a consultat, ca ti-e interzis si de ce, nu vad de ce ai accede in a scoate din meniu niste alimente.

Booky, sunt picanti pentru ca nu sunt dulci, ca majoritatea muffinilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ardeii sunt grasi, dar poti sa le adaugi si iuti, daca-ti este pe plac. Eu am pus piper.

+Quote Post

99 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 11:39 PM