![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revin cu alta chestie care se spune despre apa calda/fierbinte. Dupa masa, mai ales cand se consuma mancaruri cu grasimi sau uleioase se bea un ceai cald sau apa calda/fierbinte si nu apa rece. Pentru ca apa rece in contact cu uleiul si grasimile solidifica si ajuta grasimile sa se depuna si mai mult...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc pentru sfaturi, draga "doctorul casei". Deja aplic ceaiul cald dupa masa...cat o mai fi frig aici, ca azi fusera 10 - 11C. Nu stiu cum voi proceda cand vom trece la temperaturi de vara, dar am inteles ca nu se pune problema de calduri tropicale pe aici.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello! Eu imi scuip in san, sa nu ma deochi! Meniul de astazi d - 1 cana ceai, 1 mar, iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness decofeinizat cu lapte p - 1 mar, 2 wasa cu icre, rosie, castravete, putin piure de naut s - salata de ton +ceai, ceai, ceai... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doctore, scuipa-ma si pe mine, ca tare cuminte am fost ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu-mi vine nici mie sa cred. Am mancat conform planului, si in plus, la 9:30 aseara am mai mancat un mar. Si am baut si 2 l de apa/ceai. Ghemotoc, si mie imi venea sa ma urc pe pereti spre seara ca simteam nevoia de ceva dulce (vorba doftoresei, pancreas aurolac (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) dar am rezistat eroic. La mine sunt grele primele 2-3 zile fara dulce, daca reusesc sa trec cu bine de ele, nu mai am treaba, nu mai simt nevoia. Kary, multumim de sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am citit si eu ceea ce ai spus de apa firebinte / ceai dupa mese, dar nu prea o aplic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Meniul pe azi: D - o cana de apa calda cu lamaie, o cafea cu lapte, mere rase calite, cu scortisoara si fulgi de ovaz. Acum iar sunt la cafea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca m-au luat nervii, asa ca am bagat si o tigara langa... sa alunece. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Ni s-au stricat amandoua masinile! Sunt in service acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In aceeasi zi! Stie careva ce ceas rau, pisica neagra a fost ieri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La amandoua e dus esapamentul, eu am sperat ca mai pot trage de a mea cateva zile, dar cand m-am dus sa-l iau pe al meu de la service, masina mea nu prindea mai mult de 40 km/h si s-a aprins si becul de check engine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca am lasat-o si pe aia acolo si apoi sa vedeti complicatii sa ajungem acasa si eu la scoala, ca am avut si test azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Inapoi m-a adus un coleg care sta la o strada de noi. Sa continui cu meniul d esi nici chef de mancare nu mai am: P - piept de pui la cuptor cu salata de castraveti C - branza Brie cu rosii. Va doresc o zi mai buna ca a mea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 05:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, imi pare rau de masinile voastre, mai ales ca stiu ce rau e aici daca nu ai una (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Sa nu uiti sa-mi spui cand ajungi in zona mea!
Mai adaug si eu 2 cani de ceai verde cu lamaie si cred ca mai beau unul dupa-amiaza (dupa pranz). O sa incerc sa fac ceva cu pofta de dulce dar problema e ca sunt in saptamana cu probleme... de-aia m-am si gandit sa-mi fac o inghetata. Sper sa fie destul de conforma si de faza 1 (o sa pun mai putina fructoza, adica in loc de 4 in total vreo 2 1/5): Inghetata de ciocolata 4 albuse se bat spuma tare cu 3 linguri de fructoza. 200 ml frisca se bate cu o lingura de fructoza si se adauga o lingura de cacao. Se amesteca ambele compozitii , se pune amestecul obtinut in forma si se da la congelator. Se poate adauga si ciocolata 70% rasa |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Ghemotoc. Eu sunt moarta fara masina, nici macar nu stiu ce autobuze sunt prin zona si ce traseu au. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca sa nu mai spun ca drumul asta, pe care-l fac in 5 minute cu masina, cred ca autobuzul il face in vreo 45 de minute. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (bine, ca stiu ca au trasee ocolitoare).
In prima sambata din iunie venim incolo, vorbim pana atunci. Inghetata ta e conforma, nu pui si galbenusuri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 05:58 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu din ce am citit pe ici pe colo, nu e bine sa bei in timpul mesei si nici dupa, pentru ca se dilueaza sucurile gastrice, si nu mai e digestia asa rapida (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa e Rozy, nu se beau lichide in timpul mesei, decat inainte / dupa masa la vreo 20-30 de minute. Cred ca la asta se referea si Kary. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Inghetata asta (nu am facut-o niciodata) e fara galbenusuri, de-aia am si ales-o, mai ales ca-mi duc aminte cand faceam cand eram mica spuma de zmeura cu zmeura culeasa din spatele casei bunicilor si era suepr buna.
MM spune ca nu e bine sa bei apa inainte sa mananci cam cu vreo 20 de minute si in curs. Dupa masa ai voie oricand. E bine sa bei ceaiuri sau apa calda care ajuta la digestie. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erata la masa de seara: am adaugat si niste brocolli cu cascaval ras, apoi, mai tarziu, 2 mere.
Gata! Acum ii dau cu apa pana la culcare, fir-ar el sa fie de aurolac, ca pana nu l-am imbuibat cu 2 mere, nu s-a potolit! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Noroc ca n-am nimic dulce prin casa... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) numa' frunzulite din ciocolata pentru ornat tortul, dar sper sa nu fiu chiar asa de drogata si sa ma infig in ele la ceas de seara... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mneeeee! Pescarush, pai indianul ala cafengiu ce asteapta?! Nu stie sa te duca acasa?! This post has been edited by dr_wise: May 12 2009, 09:17 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, indianu' sta in alt oras. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar am apelat la vecinul chinez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot exotici de-astia prin jurul meu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 09:20 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:18 AM |
|