IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
kary_pink
post May 12 2009, 04:54 PM
Post #451

Musafir

Revin cu alta chestie care se spune despre apa calda/fierbinte. Dupa masa, mai ales cand se consuma mancaruri cu grasimi sau uleioase se bea un ceai cald sau apa calda/fierbinte si nu apa rece. Pentru ca apa rece in contact cu uleiul si grasimile solidifica si ajuta grasimile sa se depuna si mai mult...
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 12 2009, 04:57 PM
Post #452

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc pentru sfaturi, draga "doctorul casei". Deja aplic ceaiul cald dupa masa...cat o mai fi frig aici, ca azi fusera 10 - 11C. Nu stiu cum voi proceda cand vom trece la temperaturi de vara, dar am inteles ca nu se pune problema de calduri tropicale pe aici.

+Quote Post
pescarush
post May 12 2009, 05:19 PM
Post #453

Musafir

QUOTE(dr_wise @ May 12 2009, 10:13 AM) *
Hello!
Eu imi scuip in san, sa nu ma deochi!
Meniul de astazi
d - 1 cana ceai, 1 mar, iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness decofeinizat cu lapte
p - 1 mar, 2 wasa cu icre, rosie, castravete, putin piure de naut
s - salata de ton
+ceai, ceai, ceai... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doctore, scuipa-ma si pe mine, ca tare cuminte am fost ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu-mi vine nici mie sa cred. Am mancat conform planului, si in plus, la 9:30 aseara am mai mancat un mar. Si am baut si 2 l de apa/ceai.
Ghemotoc, si mie imi venea sa ma urc pe pereti spre seara ca simteam nevoia de ceva dulce (vorba doftoresei, pancreas aurolac (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) dar am rezistat eroic. La mine sunt grele primele 2-3 zile fara dulce, daca reusesc sa trec cu bine de ele, nu mai am treaba, nu mai simt nevoia.
Kary, multumim de sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am citit si eu ceea ce ai spus de apa firebinte / ceai dupa mese, dar nu prea o aplic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Meniul pe azi:
D - o cana de apa calda cu lamaie, o cafea cu lapte, mere rase calite, cu scortisoara si fulgi de ovaz.
Acum iar sunt la cafea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca m-au luat nervii, asa ca am bagat si o tigara langa... sa alunece. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
Ni s-au stricat amandoua masinile! Sunt in service acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In aceeasi zi! Stie careva ce ceas rau, pisica neagra a fost ieri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La amandoua e dus esapamentul, eu am sperat ca mai pot trage de a mea cateva zile, dar cand m-am dus sa-l iau pe al meu de la service, masina mea nu prindea mai mult de 40 km/h si s-a aprins si becul de check engine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca am lasat-o si pe aia acolo si apoi sa vedeti complicatii sa ajungem acasa si eu la scoala, ca am avut si test azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Inapoi m-a adus un coleg care sta la o strada de noi.
Sa continui cu meniul d esi nici chef de mancare nu mai am:
P - piept de pui la cuptor cu salata de castraveti
C - branza Brie cu rosii.

Va doresc o zi mai buna ca a mea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 05:22 PM

+Quote Post
ghemotoc
post May 12 2009, 05:50 PM
Post #454

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Pescarush, imi pare rau de masinile voastre, mai ales ca stiu ce rau e aici daca nu ai una (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Sa nu uiti sa-mi spui cand ajungi in zona mea!
Mai adaug si eu 2 cani de ceai verde cu lamaie si cred ca mai beau unul dupa-amiaza (dupa pranz).

O sa incerc sa fac ceva cu pofta de dulce dar problema e ca sunt in saptamana cu probleme... de-aia m-am si gandit sa-mi fac o inghetata. Sper sa fie destul de conforma si de faza 1 (o sa pun mai putina fructoza, adica in loc de 4 in total vreo 2 1/5):

Inghetata de ciocolata
4 albuse se bat spuma tare cu 3 linguri de fructoza.
200 ml frisca se bate cu o lingura de fructoza si se adauga o lingura de cacao.
Se amesteca ambele compozitii , se pune amestecul obtinut in forma si se da la congelator.
Se poate adauga si ciocolata 70% rasa

+Quote Post
pescarush
post May 12 2009, 05:57 PM
Post #455

Musafir

Mersi Ghemotoc. Eu sunt moarta fara masina, nici macar nu stiu ce autobuze sunt prin zona si ce traseu au. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca sa nu mai spun ca drumul asta, pe care-l fac in 5 minute cu masina, cred ca autobuzul il face in vreo 45 de minute. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (bine, ca stiu ca au trasee ocolitoare).
In prima sambata din iunie venim incolo, vorbim pana atunci.
Inghetata ta e conforma, nu pui si galbenusuri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 05:58 PM

+Quote Post
rozy
post May 12 2009, 05:57 PM
Post #456

Musafir

Eu din ce am citit pe ici pe colo, nu e bine sa bei in timpul mesei si nici dupa, pentru ca se dilueaza sucurile gastrice, si nu mai e digestia asa rapida (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 12 2009, 06:00 PM
Post #457

Musafir

Asa e Rozy, nu se beau lichide in timpul mesei, decat inainte / dupa masa la vreo 20-30 de minute. Cred ca la asta se referea si Kary. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 12 2009, 06:13 PM
Post #458

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Inghetata asta (nu am facut-o niciodata) e fara galbenusuri, de-aia am si ales-o, mai ales ca-mi duc aminte cand faceam cand eram mica spuma de zmeura cu zmeura culeasa din spatele casei bunicilor si era suepr buna.

MM spune ca nu e bine sa bei apa inainte sa mananci cam cu vreo 20 de minute si in curs. Dupa masa ai voie oricand. E bine sa bei ceaiuri sau apa calda care ajuta la digestie.

+Quote Post
dr_wise
post May 12 2009, 09:15 PM
Post #459

Musafir

Erata la masa de seara: am adaugat si niste brocolli cu cascaval ras, apoi, mai tarziu, 2 mere.
Gata!
Acum ii dau cu apa pana la culcare, fir-ar el sa fie de aurolac, ca pana nu l-am imbuibat cu 2 mere, nu s-a potolit! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Noroc ca n-am nimic dulce prin casa... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) numa' frunzulite din ciocolata pentru ornat tortul, dar sper sa nu fiu chiar asa de drogata si sa ma infig in ele la ceas de seara... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mneeeee!
Pescarush, pai indianul ala cafengiu ce asteapta?! Nu stie sa te duca acasa?!

This post has been edited by dr_wise: May 12 2009, 09:17 PM

+Quote Post
pescarush
post May 12 2009, 09:19 PM
Post #460

Musafir

Doctore, indianu' sta in alt oras. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar am apelat la vecinul chinez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot exotici de-astia prin jurul meu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 09:20 PM

+Quote Post

99 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 05:18 AM