![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, da' chiar asa, pe uscat, fara nici un rrom? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
La care te referi, Doctore? ca am vazut si si pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am pierdut sirul. Ce-ai vazut Ghemotoc? Rromi? Eu n-am vazut, dar am auzit ca iegzista. Vecina mea, canadianca, mi-a spus odata ca primele romance pe care le-a cunoscut erau niste rromi, la inchisoare (ea e gardian). Dar a spus ca i-au facut impresie buna, fata de ale lor, care sunt violente si se drogheaza, cica astea erau respectuoase. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Atat doar, ca furasera. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, imi curg lacrimi de ras. Eu pe primii i-am vazut in intersectie la Sheppard cu Baiview cu un carton, banuiesc ca stii ce scria. Dar am cunoscut si unii la casa lor, cu carte...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 5-May 09 Member No.: 6,417 ![]() |
nu m_am suparat Fanny nusunt suparacioasa
nu am putut intra pe forum ca am avut multa treaba zilele astea dar am mincat conform si sunt bucuroasa ca am slabit inca 3 kg am 64 de la 72 la inceputul anului azi ,d.kiwi, brinza cu rosii castraveti si ardei cafea fara cofeina cu lapte g 2 mere p fasole uscata cu salata de rosii g 1para si 2 mere c fasole cu ceapa verde si 2l de apa toata ziua si totusi nu am primit raspuns referitor la faina itegrala cu tarite daca e conforma lafaza 1 va pooop pe toate noapte buna |
|
|
![]()
|
|
Nina, e conforma atata timp cat contine tarate cel putin un sfert. O poti combina cu grasimi dar o poti manca numai dimineata (le-am mai intrebat eu pe fete saptamana trecuta ca si eu eram curioasa).
Am facut painea cu tarate sambata dar nu am fost impresionata, nu a crescut si are un gust destul de fad. Eu iti recomand sa adaugi niste smantana/iaurt/lapte. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Painea cu tarate nu creste si ramane destul de umeda la mijloc, din cauza aceasta e recomandat s-o faci in portii mici, respectiv in forma de briose, sau chifle. Eu prefer varianta 50-50, adica 1 cana de faina integrala (grau, ovaz, secara) + 1 cana tarate grau. Bineinteles, folosesc iaurt (il prefer in locul laptelui). Dupa ce se racesc le bag la congelator, cate doua in punguta. Le scot cu o seara inainte, iar dimineata le tai felii (de obicei 3 felii) si le pregatesc in toaster. Sunt DE-LI-CIOA-SE prajite! Hmmm, nu stiu ce naiba are cantarul meu, ieri arata 73,3, azi 74,5. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca tot mai bun era ala "de colectie" de acasa, cu ac indicator. Oricum, sunt mandra de mine, de doua zile singurul dulce mancat e marul. Acum beau un ceai fierbinte pe stomacul gol. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 5-May 09 Member No.: 6,417 ![]() |
mltumesc pt sfaturi oricum eu nu mai maninc piine de 1an si mai bine azi credca voi minca,
iaurt cu fulgi de ovaz o cafea cu late si binenteles am mincat un kiwi g mere p fasole uscata cu salata de rosii si castraveti g mere si pere c file de peste cu sos de rosiisi iaurt cu castraveti va pup si o zi excelenta |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, dar ce zi alambicata ai avut ieri.
Am scazut sub 81, ceea ce e bine. Am terminat si pilaful si de acum voi fi conforma 100%. Carmen, o fi perioada aceea a lunii. Meniul de ieri: D: un mar; dupa 2 iaurturi cu fulgi de grau G: restul de conserva de ananas; Carmen nu-mi place cel crud, ca pisca la limba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . P: pilaf cu piept de pui si sos; castraveti; desert: alune de pamant C: un strugure G: migdale, o nectarina micuta |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar n-am care-i cauza.
Acum mi-a trimis amore programul excursiei la Venetia, inclusiv meniul pranzurilor servite pe coclauri si, ce sa vezi, e plin de paste si orez, e adevarat, cu peste si fructe de mare, dar tot paste si orez se numesc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Plus dulciuri "venetiene". Am incurcat-o!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 10:53 AM |
|