IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
dr_wise
post May 12 2009, 09:24 PM
Post #461

Musafir

Bre, da' chiar asa, pe uscat, fara nici un rrom? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post May 12 2009, 10:01 PM
Post #462

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

La care te referi, Doctore? ca am vazut si si pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 12 2009, 10:07 PM
Post #463

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am pierdut sirul. Ce-ai vazut Ghemotoc? Rromi? Eu n-am vazut, dar am auzit ca iegzista. Vecina mea, canadianca, mi-a spus odata ca primele romance pe care le-a cunoscut erau niste rromi, la inchisoare (ea e gardian). Dar a spus ca i-au facut impresie buna, fata de ale lor, care sunt violente si se drogheaza, cica astea erau respectuoase. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Atat doar, ca furasera. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 12 2009, 10:14 PM
Post #464

Dependent

Pescarush, imi curg lacrimi de ras. Eu pe primii i-am vazut in intersectie la Sheppard cu Baiview cu un carton, banuiesc ca stii ce scria. Dar am cunoscut si unii la casa lor, cu carte...

+Quote Post
nina09
post May 12 2009, 10:30 PM
Post #465

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,417

nu m_am suparat Fanny nusunt suparacioasa
nu am putut intra pe forum ca am avut multa treaba zilele astea
dar am mincat conform si sunt bucuroasa ca am slabit inca 3 kg am 64 de la 72 la inceputul anului
azi ,d.kiwi, brinza cu rosii castraveti si ardei cafea fara cofeina cu lapte
g 2 mere
p fasole uscata cu salata de rosii
g 1para si 2 mere
c fasole cu ceapa verde si 2l de apa toata ziua
si totusi nu am primit raspuns referitor la faina itegrala cu tarite daca e conforma lafaza 1 va pooop pe toate noapte buna

+Quote Post
ghemotoc
post May 12 2009, 10:40 PM
Post #466

Dependent

Nina, e conforma atata timp cat contine tarate cel putin un sfert. O poti combina cu grasimi dar o poti manca numai dimineata (le-am mai intrebat eu pe fete saptamana trecuta ca si eu eram curioasa).
Am facut painea cu tarate sambata dar nu am fost impresionata, nu a crescut si are un gust destul de fad. Eu iti recomand sa adaugi niste smantana/iaurt/lapte.

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2009, 08:25 AM
Post #467

Musafir

Buna dimineata!
Painea cu tarate nu creste si ramane destul de umeda la mijloc, din cauza aceasta e recomandat s-o faci in portii mici, respectiv in forma de briose, sau chifle. Eu prefer varianta 50-50, adica 1 cana de faina integrala (grau, ovaz, secara) + 1 cana tarate grau. Bineinteles, folosesc iaurt (il prefer in locul laptelui).
Dupa ce se racesc le bag la congelator, cate doua in punguta. Le scot cu o seara inainte, iar dimineata le tai felii (de obicei 3 felii) si le pregatesc in toaster. Sunt DE-LI-CIOA-SE prajite!
Hmmm, nu stiu ce naiba are cantarul meu, ieri arata 73,3, azi 74,5. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca tot mai bun era ala "de colectie" de acasa, cu ac indicator.
Oricum, sunt mandra de mine, de doua zile singurul dulce mancat e marul.
Acum beau un ceai fierbinte pe stomacul gol.

+Quote Post
nina09
post May 13 2009, 08:42 AM
Post #468

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,417

mltumesc pt sfaturi oricum eu nu mai maninc piine de 1an si mai bine azi credca voi minca,
iaurt cu fulgi de ovaz o cafea cu late si binenteles am mincat un kiwi
g mere
p fasole uscata cu salata de rosii si castraveti
g mere si pere
c file de peste cu sos de rosiisi iaurt cu castraveti
va pup si o zi excelenta

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 09:27 AM
Post #469

Musafir

Pesca, dar ce zi alambicata ai avut ieri.
Am scazut sub 81, ceea ce e bine. Am terminat si pilaful si de acum voi fi conforma 100%.
Carmen, o fi perioada aceea a lunii.

Meniul de ieri:
D: un mar; dupa 2 iaurturi cu fulgi de grau
G: restul de conserva de ananas; Carmen nu-mi place cel crud, ca pisca la limba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
P: pilaf cu piept de pui si sos; castraveti; desert: alune de pamant
C: un strugure
G: migdale, o nectarina micuta

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2009, 10:01 AM
Post #470

Musafir

Habar n-am care-i cauza.
Acum mi-a trimis amore programul excursiei la Venetia, inclusiv meniul pranzurilor servite pe coclauri si, ce sa vezi, e plin de paste si orez, e adevarat, cu peste si fructe de mare, dar tot paste si orez se numesc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Plus dulciuri "venetiene".
Am incurcat-o!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 10:53 AM