![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu am avut mici scapari... din cauza tentatiilor care se invart cu insistenta prin preajma mea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asta seara mi-am creat eu propria "tentatie"... placinta cu pui. (dupa o reteta greceasca auzita la tv).
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/IMG_2217.jpg) Am papat-o cu salata de rosii. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Astazi am fost foarte cuminte, din punct de vedere culinar.
D- 2 mere, branza de vaci P- rosii, castraveti, telemea Cina- salata de fasole Alunele cum sunt? Cand le putem manca? Am facut un sondaj de opinie in jurul cunostintelor mele care si-au achizitionat ultima carte MM si am constatat ca nici una nu a fost incantata de dieta si au decretat ca e greu de tinut. Degeaba am tinut eu munca de lamurire, nu am reusit sa le lamuresc... In seara asta vreau sa fac mufini picanti, dar intr-o tava. O seara placuta! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Gata, am fost Maica Tereza si astazi, ptiuu, sa-mi scuip in san! Meniul zilei: d - 1 cana ceai, apoi 2 wasa cu icre de pastrav, alta cana de ceai, 1 ness decof. cu lapte 1200 - 1 felie subtirica de piept de pui gratar (trebuia sa merg la franceza si iar n-am vrut sa-mi ghioraie matele la curs (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) 1800 - 1 para verde 1900 - ciuperci umplute + carne de pui gratar + salata verde: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3573.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3574.jpg) Acum savurez inca o cana de ceai. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Fanny, ce bine arata placintuta ta! Cum ai pregatit umplutura? Ma bate gandul sa trag si eu next time o placinta cu branza. Nicotan, alune ai voie, dar in cantitati mici, asa, cate incap intr-un pumn... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...zic si eu. Acum nu stiu daca am aproximat corect cantitatea. Vezi si tu a doua zi ce efect au avut asupra greutatii tale. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am povestit la retete.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum o tai acolo. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns si eu acasa, cu masina reparata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ar mai fi niste lucruri de facut la ea, dar le fac mai incolo un pic.
Meniul meu azi: D - o cana de apa calda cu lamaie, o cafea cu lapte, mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau P - alune (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cam multe, dar n-am avut masina si n-aveam cum sa ajung acasa in lunch, si nici altceva bun de dus cu mine n-am gasit, iar de la cefeteria n-am vrut sa-mi cumpar prostii, m-am multumit cu o cafea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) C - varzute de Bruxelles la cuptor cu cascaval, salata. E a 3-a zi fara dulce la mine. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Spun cu mandrie ca deja nu mai simt nevoia de dulce. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Nico, asa au zis si niste cunostinte de-ale mele, care chiar au nevoie sa dea jos kg buuune, cand le-am povestit de Montignac. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand le-am spus ca sunt interzisi cartofii, orezul alb, pastele albe, paine alba, au facut asa niste ochi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si au intrebat: "si atunci ce sa mancam???" (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Nici n-am mai incercat sa-mi racesc gura de pomana de-atunci. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 5-May 09 Member No.: 6,417 ![]() |
mersi pt raspunsuri si sfaturi ,iaram ajuns tirziu acasa si rctificpt masa de seara am mincat 2mere si o para
eu am cumparat musli de la sano vita e fara zahar si are stafide si banane uscate , le pot minca cu lapte va intreb si va multumesc anticipat pt raspuns va pup si noapte buna miine >un kiwi ,iaurt cu cereale ,cafea cu lapte g mere p ceva de pui cu salata g pere c poate pestele de aseara |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata!
Nina, stafidele si bananele uscate nu sunt conforme, eu asa stiu, dar sa-ti confirme si fetele. Eu am gasit o branza proaspata 0,1% de la Muuna, este foarte delicioasa, pare asa, naturala. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dap. Stafidele si bananele coapte nu sunt bune. Ar trebui sa-ti tragi la xerox lista cu indicii glicemici si atunci cand nu esti sigura de ceva te uiti pe ea.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ieri am mancat conform, ultima masa am servit-o la 1900, si tot 74,5kg am. Cantarul acesta incepe sa ma supere. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) O fi retentie de lichide? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am talentul acesta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 10:58 AM |
|