![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, nu esti inainte de perioada "minunata" a lunii?
Eu m-am trezit cu o durere de cap, asa ca primul lucru inghitit a fost un advil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-au venit si mie "musafirii", cu vreo 8 zile mai repede decat asteptam. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cantarul meu arata 51 kg (duminica aveam 52 kg), dar am si mancat cam putin ultimele zile, n-am fost chiar in apele mele. Pe azi mi-am propus: D - o cana de apa calda cu lamaie, cereale cu lapte, cafea G - o para P - varza calita cu carnati, salata C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu stiu inca, gasesc eu ceva rapid ca am de invatat, maine am examen. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu m-am mai cantarit astazi, c-am zis sa nu devina totusi obsesie. Dau de baut cand oi scadea sub 80.
Ieri am fost cumintica, desi pe la 5, ma apucasera toate poftele de dulce, dar am resitat eroic. Am bagat la fructe la greu. Meniul de ieri: D: 3 nectarine mici, dupa, iaurt cu fulgi de grau P: o portie mare de supa chioara cu 2 ciocanele de pui in ea; desert migdale G: struguri G: nectarine C: 2 pulpe de pui superiore dezosate la gratar cu salata de rosii si castraveti; desert migdale. Mananc cam 100 gr de migdale pe zi, e cam mult, dar deocamdata nu ma simt in stare sa reduc portia. Fanny, arata super placintuta ta. O s-o incerc si eu. Nina, cumpara-ti fulgi de grau simpli tot de la Sanovita. Aia sunt conformi. Apropo de Monti, v-am povestit de vecinii mei care au slabit considerabil cu Monti. Le e asa de bine cu acest regim, ca nu vor sa se mai intoarca la modul haotic de alimentatie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu, astazi:
d: iaurt cu fulgi de ovaz, doua mere, cafea conforma un mar gustare mai tarziu p:doua rosii mari, doi castraveti, o gulie, 2 pateuri Inedit, 150grame branza proaspata degresata c:nu prea mi-a fost foame, o salata mica, si un pate Inedit. Inghetata facuta de mine, dintr-un iaurt congelat cu capsune pasate, si un pic de cacao. Am citit ce a scris Carmen Bruma, in cura ei de slabire, ca a avut perioade de stagnare, cand manca totul ca la carte si nu mai slabea deloc. Asa ca a mai schimbat din alimentatie, si a schimbat si exercitiile fizice. Cred ca la fel se intampla si la mine, eu mananc la fel cam in fiecare zi, si nici sportul nu mai da roade. Sunt tot la 54.500kg, si nu mai dai jos nici un gram. Poate ar trebui sa schimb micul dejun, sa vedem daca ma obisnuiesc cu ideea sa nu mai mananc iaurt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesca, bafta la scoala. Carmen, vacanta placuta in Italia. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Lotte, daca stagnezi poate faci niste greseli totusi. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Sau poate ai ajuns la greutatea ideala. Ce inaltime ai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am 1,69
Greseala ar putea fi ca beau 3 cani de ceai la micul dejun, plus o cana cu apa cand ma trezesc, dar dimineata imi e foarte sete. Altfel, la dulciuri nu ma bag, doar cate 2 patratele de ciocolata 85% din cand in cand. Carne mananc foarte rar, daca merg in oras. Acasa cumpar peste cam o data pe luna. Paste nu mananc deloc. Nu folosesc faina integrala. Folosesc faina de naut, la placintele, sau pizza, cand mai fac. In general mananc salate cu de toate, ca sunt o mare ierbivora. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Ieri am stat acasa ca nu m-am simtit bine si am mai sarit si calul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am facut inghetata de cacao doar cu albusuri si e super buna, altceva dulce nici nu-mi mai trebuie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De cantarit cred ca ma mai cantaresc pe la sfarsitul saptamanii viitoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pescarush, si mie mi s-a stricat buburuza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... adica nu s-a stricat dar nu mai avea mult; azi m-a adus sotul la serviciu, am scapat de autobuze si de metrou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi MD- apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, iaurt cu fulgi Gustare - 2 caise si o nectarina (sunt mici tare) P - saramale cu smantana si un ardei iute C - cateva alune de padure (le-am cumparat aseara, sper sa fie bune ca mi-e pofta) si niste inghetata conforma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Doctore, mi-ai facut o pofta de icre ca am fost aseara de mi-am cumparat (gata facute, ca la mama acasa) si am mancat cu niste wasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Lotte, mai mult sport sau schimba exercitiile. Incearca la MD sa mananci macar niste fructe; schimba putin si meniul ca s-a obisnuit organismul si are nevoie de o schimbare brusca! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
1,69 si 54,5 kg?
Cred ca nu prea mai ai de unde sa slabesti... Dupa parerea mea esti cam slaba... Acum depinde totusi si de cum te simti tu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti fie de bine, Ghemotoc!
Lotte, nu stiu ce sa zic, si eu stagnez la 74kg. In casa n-am nici un dulce neconform, dar oricum am observat ca orice dulce ma ingrasa, chiar si cele conforme. Poate avem noi pancreasul mai sensibil, cine stie. Eu as incerca sa combin dieta grupelor sanguine cu MM. Am citit care sunt ideile principale acolo si mi se par de bun simt, din experienta stiu ca sunt reale, cel putin pentru mine. Sport fac de 3 ori/ saptamana, e drept, nu se aseamana cu cardio din Romania, dar oricum consum energie, iar muschii au inceput sa devina vizibili (pacat de sunculita adiacenta... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ). Eu n-as renunta la iaurt sub nici o forma, e sanatos, e racoritor, acum apar fructele si il putem combina. Poate ar fi buna cate o sedinta de masaj, dar aici nu-mi permit asa ceva. Pana la urma, fiecare suntem unice si avem propriile limite. Totul e sa ne hranim sanatos si sa ducem un regim de viata echilibrat. Astea se vad clar pe fata si pielea noastra. Fiu-meu mi-a spus si ieri, si acum doua seri "mama, ce bine arati!". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In concluzie, asta e! Noi sa fim sanatoase si sa imbatranim frumos! Multumesc mult pentru urari! Imi doresc sa am parte de vreme frumoasa si sa le pot intalni pe Albi si Kary. Inainte de plecare trec pe la magazin sa cumpar doua sticle de "zaibar" luxemburghez, sa le cinstesc. Aveti habar, as putea combina glass noodles (din fasole mungo) cu branza proaspata 0% grasimi si vanilie? Mi-e pofta de macaroane cu branza! Pescarush, tu ai ramas dr.docent aici pana vine Kalua din vacanta. E buna combinatia asta, ce zici? Vreau sa-mi fac in seara asta, daca m-o apuca foamea. Daca nu, pentru maine dimineata. This post has been edited by dr_wise: May 14 2009, 05:40 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) de inaintare in grad, doctore. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e ok combinatia, poti manca linistita.
cand pleci in Italia? concediu placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ghemotoc, imi pare rau de masina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e in service acum? eu mi-am refacut rezerva de faina de naut si de falafel, ieri. tocmai am venit de la scoala, si pe cand ma bucuram ca am long week-end si ma odihnesc, tocmai am primit cartile pentru cursul urmator. pe marti am de citit numa' asa vreo 90-100 pagini. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cartea are cam 1100 pagini, si trebuie facuta in 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, mecanic e sotul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (e ceva la frana de la o roata din spate, azi o face). Se pricepe si la masini, mai si gateste... Sa nu-ti para rau de weekend, au anuntat multe ploi sambata si vreo 8 grade duminica... s-au cam dus plimbarile noastre, mai si vroiam sa mergem la Niagara...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 03:39 PM |
|