IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
Roxana_
post May 14 2009, 07:43 PM
Post #491

Musafir

Doftorici, din cate stiam eu glass noodles se pot combina si cu grasimi. Kalua d-aia ii mananca. Ai uitat cand ii face ea ca un fel de spaghete carbonara?
Deci poti sa pui si niste oua si niste fructoza. Au IG-ul 22. M-am uitat in noua carte a lui Monti.

Pesca, succes la citit!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post May 14 2009, 08:54 PM
Post #492

Musafir

Mersi, Roxy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Asa e, glass noodles se pot combina si cu grasimi.
Ghemotoc, ce bine ca ai mecanicul langa tine.

This post has been edited by pescarush: May 14 2009, 08:55 PM

+Quote Post
lotte
post May 14 2009, 10:09 PM
Post #493

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Book, istoricul meu e cam acesta: aveam 54kg, am inceput sa tin Monti, si am ajuns foarte usor la 48kg, unde am si ramas, timp de 2 ani, cu faza a 2-a.
Doar ca pe vremea aceea locuiam in America, si cred ca nu mancam cu asa mare pofta.
La cateva luni dupa ce m-am intors in Ro, am pus la loc cele 6 kg, desi nu am schimbat alimentatia, si eu le pun pe seama unei binemeritate relaxari, ca sunt in tara mea, ca am tanjit tare dupa toate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum, am si eu mandria mea, sa vad ca ajung macar la 53 kg (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E adevarat, in state faceam mult mai mult sport, dar si aici ma misc, merg de trei ori pe saptamana la sala, mai nou, merg la cursuri de tango argentinian, ma dau cu bicicleta, merg pe jos.

Carmen, asa e, noi sa fim sanatoase.Si pe mine ma ingrasa orice, iar de grupa sanguina tin deja cont, si nimic.

+Quote Post
nina09
post May 14 2009, 10:24 PM
Post #494

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,417

salutare ,am sosit acu o ora acasa si ue am pofta de ceva spaghete cu brinza si nu stiu unde gasesc glass noodles ca eu nu am vazut deloc pe la noi (in Ro

+Quote Post
dr_wise
post May 14 2009, 10:35 PM
Post #495

Musafir

Gata!
Mi-am facut damblaua!
Meniul de astazi:
d - 1 ceai, 4 wasa (multe, da' bunacioase rau!) cu b proaspata si mere rase calite cu scortisoara, 1 ness decof cu lapte
p - 2 pere, apoi glass noodles cu ciuperci, bacon si cascaval ras, 1 salata:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3576.jpg)
s - glass noodles cu b proaspata
2230 - 1 mar
Roxi, stiu ca pot combina glass noodles cu grasimi, nu-i prima data cand prepar, dar nu am facut niciodata pana acum in varianta "dulce".
Pentru maine mi-am facut un castron de glass noodles cu lapte, fructoza si scortisoara si arata super, zici ca-i fidea cu lapte. Sa vad maine daca a fost o alegere inspirata.
Lotte, hmm, stii, si eu am pus kg astea de cand am venit aici, deci de cand am schimbat alimentatia. Sa fie asta o cauza? Tu te-ai intors in Romania, eu am venit aici...e o chestie... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, e clar ca relaxarea are un rol important, sunt ca-n concediu aici.

This post has been edited by dr_wise: May 14 2009, 10:42 PM

+Quote Post
ghemotoc
post May 14 2009, 10:47 PM
Post #496

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Acum am citit si eu principiile dietei pe baza grupei sanguine si nu mi se pare prea sanatoasa... eu am grupa 0 si nu am voie carne rosie deloc (de unde imi mai iau fierul de exemplu) sau nu am voie cafea... cand eu am tensiunea prea mica... Lactatele imi sunt interzise... e prea generala...

Mai adaug 2 cani de ceai verde baute azi dimineata.

+Quote Post
nina09
post May 14 2009, 11:06 PM
Post #497

Contaminat
*

si eu vreau ceva spaghete cu brinza la mine in Ronu gsesc glass noodles dar am paste din griu dur am vazut reteta de budinca de paste cu brinza a dr , atunci este de faza 1 sau nu azi ,
dkiwi iaurt cu fulgi de ovazsi cafea cu lapte
g mere si o para
p ficat de pui cu salata de rosii si castraveti si varza cu pui
g mere
c am servit_o tirziu , omleta cu cascaval si salata cu rsii si castraveti
miine
d kiwi iaurt cu cereale de ovaz cafea
g mere golden verzi
p fasole sau peste cu salata inca nu stiu iar seara chiar nu stiu ca ajung iar tirziu acasa ca am oameni la lucru si trebuie sa stau cu ei
va pup si succes in tot ce faceti

eu v_am itrebat de grupele sangvine pt ca eu nu am voie soia, rosii , carne de pui , in shimb am voie lactatesi eram nedumerita ca am tinut post si am mincat produse din soia atunci de pasti insa am avut noroc ca nu m_am ingrasat dar am stagnat

+Quote Post
Diana.
post May 14 2009, 11:11 PM
Post #498

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru fetele noi : Va rugam faceti un efort si scrieti corect, cu majuscule unde trebuie, cratima asijderea si punct la sfirsitul enuntului. Chestii banale de scoala generala. Va reamintesc ca scrierea corecta pe acest forum este o conditie sine qua non pentru a fi membra aici; nu se fac exceptii si acest punct din regulament nu este optional. Va multumim pentru intelegere.

Nina, ti-a spus medicul ca nu ai voie sau ai citit printr-o revista ori site?

BTW, se spune am mincat, nu "am servit".
A servi inseamna ca ile pui altora papa in fata, nu ca maninci tu. Este o falsa expresie "high society".

SERVÍ, servesc, vb. IV. 1. Tranz. A îndeplini anumite funcţii, însărcinări, datorii faţă de cineva; a sluji. ♦ Intranz. A face serviciu, a funcţiona ca... ♦ Intranz. A lucra în calitate de om de serviciu, a sluji. ♦ A lucra în interesul, în slujba cuiva; a susţine, a sprijini. Îmi servesc prietenii. ♦ A fi de folos, util cuiva. Cu ce te pot servi? 2. Intranz. (Despre lucruri) A folosi la..., a fi utilizat ca..., a avea rolul de... ♦ Refl. (Despre oameni) A se folosi, a face uz de... 3. Tranz. A pune, a aduce la masă mâncare, băutură etc. ♦ A prezenta cuiva o mâncare ca să ia din ea, a trata pe cineva cu ceva; a da să mănânce. ♦ Refl. A lua să mănânce sau să bea. Se servi cu câteva bomboane. ♦ Fig. A da, a transmite. Încearcă să-i servească ultimele noutăţi. ♦ (Despre vânzători, funcţionari etc.) A oferi solicitanţilor cele cerute; a executa o comandă. ♦ A asigura o prestare de serviciu; a deservi. Ascensorul serveşte etajele de sus. 4. Tranz. (La unele jocuri sportive cu mingea şi la jocul de cărţi) A pune mingea sau cărţile în joc. ♦ A plăti, a furniza. A servi o rentă. – Din fr. servir.

+Quote Post
nina09
post May 14 2009, 11:15 PM
Post #499

Contaminat
*

eu v_am itrebat de grupele sangvine pt ca eu nu am voie soia, rosii , carne de pui , in shimb am voie lactatesi eram nedumerita ca am tinut post si am mincat produse din soia atunci de pasti insa am avut noroc ca nu m_am ingrasat dar am stagnat

+Quote Post
Diana.
post May 14 2009, 11:18 PM
Post #500

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nina, la urmatoarea ignorare a rugamintii de a scrie ingrijit o sa iasa naspa.
In alta ordine de idei, sa te iei dupa o reteta "a grupelor sangvine", neverificata stiintific si contestata de nutritionisti recunoscuti, e o prostie cit casa.

+Quote Post

99 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 03:50 PM