IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
dr_wise
post Mar 25 2009, 11:06 AM
Post #51

Musafir

Buna dimineata!
Declar ca aseara fusei magarita cu "M".
Am luat un cubulet de cioco cu piper si lamaie, am mancat-o in scarba, dupa care m-am dres cu niste inimioare de cioco Milka (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Asa ca de azi incerc sa dreg busuiocul...dar inca mi-e greata dupa cioco aia, ca era al naibii de dulce. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Azi fac o mancarica de mazare cu bucatele de carne de porc.

This post has been edited by dr_wise: Mar 25 2009, 11:06 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
angy03
post Mar 25 2009, 01:46 PM
Post #52

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,982

am revenit si eu pe site
chiar daca nu am mai scris de mult am urmarit mereu ce ati scris si nu am renuntat la MM si pot spune ca dupa mai multe scapari dupa mult timp am coborat sub 100 - am 99,5 kg (sunt tare mandra de mine) - in oct anul trecut aveam 106 KG

am postat si eu o ciorba de salata - este delicioasa - Kalua am scris-o sper unde trebuie (sa nu mai iau ban)

meniul meu este ff clar si nu ma abat de la el decat in unele zile cand mananc doar fructe toata ziua:

D- fulgi + lapte 0,1 (eventual un fruct inainte)
P- carne/branza + salata
S - la fel peste + salata sau carne de pui

am zile in care mananc in loc de carne naut sau linte sau fasole pur si simplu fiarta + salata
Totul este fiert si fara mirodenii - nu are gust bun - insa incerc sa-mi micsorez stomacul cu meniuri care nu ma tenteaza deloc

gustarile sunt mere - capsuni - ananas

o zi pe saptamana de dimineata pana a doua zi mananc doar fructe - ananas - mere - capsuni

Va salut respectuos si imi tineti pumnii sa ajung la 89,5 (frumos vis!!!)
o zi superba

+Quote Post
pescarush
post Mar 25 2009, 03:17 PM
Post #53

Musafir

angy, eu iti fac galerie (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
doctore, sa vezi eu ce magarita sunt. nici nu mai spun, decat ca suntem mult prea multi nascuti in martie. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
azi iar sunt invitata la o felie de tort, si eu, ca si martha, nu pot rezista. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nici nu o pot refuza pe fata asta, mi-e prietena buna. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) asa ca, martha, eu nu poci arunca cu pietre in tine (stii vorba aia, "sa arunce cu pietre cel fara de pacat")
3A, mersi si eu de urari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu mi-am propus pe azi:
D - mere calite cu scortisoara si fulgi de ovaz, un ceai
P - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) o salata cu ton
C - peste cu legume.

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 03:32 PM
Post #54

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Azi se maninca peste... Eu o sa fac niste creveti. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si niste saramura.

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 25 2009, 03:52 PM
Post #55

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Va tin si eu isonul cu neconformitatile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ieri a fost ziua nu unui singur coleg ci 2 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am mancat niste crackeri din ovaz - conformi si niste biscuiti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (macar aveau mai putin zahar si erau din cereale integrale)- altceva nu am mai macat ieri seara, macar atat.
Azi
MD - cafea cu lapte 0%, iaurt 0% cu fulgi de ovaz
P - o sa ma duc sa-mi cumpar o salata greceasca (salata iceberg, rosii, castraveti, ceapa rosie, feta, masline negre - o sa le dau deoparte)
Gustare - morcovi cu hummus (poate ii mananc inainte de pranz daca ma ia foamea, desi ma indoiesc)
C - fructe: mere, capsuni... poate cumpar si un pepene sa mananc o felie ca si azi noapte am visat ca mancam pepene (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angy03
post Mar 25 2009, 04:06 PM
Post #56

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,982

Multumesc pescarus
am nevoie de o galerie .... asa ca sa dau jos inca 20 kg (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
deocamdata rezist bine la dulciuri - nu imi vine sa cred - sunt zile in care nu simt nevoia sa mananc dulce
insa inainte de anumite zile imi vine sa mor daca nu iau ceva dulce - si atunci fac o zi de fructe
eventual cu fulgi de secara si multa scortisoara

Maat - bine ca ne-ai spus de peste - deseara sa fac peste la abur (am un pangasius in congelator)
La cate kg ai ajuns Maat - nu uit cum m-ai incurajat si intr-adevar acum pot spune ca se poate

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 06:04 PM
Post #57

Fondator eLady.ro

La 53-53, functie de saptamina. Acolo bat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_hellen
post Mar 25 2009, 06:06 PM
Post #58

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,157

Buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt noua pe acest site,dar ,cu toate astea sper sa ma primiti in grupul vostru.De ieri am inceput si eu monti,deci avem un lucru in comun.Voi incerca sa postez si eu in fiecare zi ceea ce mananc si daca gresesc sper sa ma corectati. D-fulgi de secara cu lapte degresat,P-peste fiert cu salata verde C-planuiesc sa imi fac o pizza monti (sper sa imi iasa).Gustare 2 mere.

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 06:11 PM
Post #59

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Kary Hellen!

+Quote Post
kary_hellen
post Mar 25 2009, 06:12 PM
Post #60

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,157

Deja ma simt mai bine ca aveam emotii (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) multumesc

+Quote Post

99 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:58 AM