![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 5-May 09 Member No.: 6,417 ![]() |
Scuze daca v_am deranjat ,dar am spusde la inceput ca sunt noua in calculatoare si nu cunoscbine tastatura imi este gru sa scriu dar ce sa fac nu o sa mai scriu doar osa va citesc . inca odata mii de scuze . noapte buna.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atita timp cit esti dispusa sa inveti, sintem aici sa te ajutam. Faptul ca ai gasit majuscula e un progres. Ai sa primesti tot suportul necesar daca ai sa ne arati ca macar incerci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am respectat planul azi, iar am mancat haotic si putin, dar macar conform. Mi-au cam lipsit legumele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
De maine, sper sa fiu back on track. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata!
Carmen, eu am plecat cu 50kg din Ro, si am ajuns rapid la 54Kg, din cauza alimentatiei, ca nu poti compara legumele, fructele, iaurtul. Asteapta si tu in vara sa vezi ce se mai intampla, si eu sunt de acord cu baiatul tau, ca arati foarte bine. Eu am vrut adrenalina, si in 3 ani de zile m-am mutat in trei state (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar adrenalina mai vine si cu stres, mutat, cautat job, luat totul de la capat. Stresul e probat nu numai pe mine. Aveam o colega columbianca, nu avea acte legale sa stea in state, si s-a chinuit foarte mult prin tribunale. Dupa ce a obtinut actele, in 3 luni a pus 5 kilograme, fara sa schimbe ceva in alimentatie. O sa incerc sa mananc fulgi cu lapte dimineata. De obicei mananc 2 iaurturi cu fulgi, intr-un castron de ciorba (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vad ca voi mancati ca niste vrabiute dimineata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O zi frumoasa! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Asta asa e. Vara trecuta eram foarte stresata la servici si ajunsesem la 69kg. Prietena de la job a fost in concediu o perioada mai lunga, si-a luat tot concediul odata, iar cand s-a intors mi-a spus ca am speriat-o, adica eram eu subtirica ca o vrabiuta, dar privirea era ratacita rau. Asa ca mai bine sanatoase, linistite si vesele. Da, si eu astept cu nerabdare concediul din Romania, sa vad ce se intampla. 2 iaurturi mici mananc si eu dimineata, ce credeai, ca-mi ajunge unul de 125g?!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) No way! Ba chiar, cateodata, imi iau un iaurt de 400g. Aseara am facut glass noodles cu lapte si scortisoara. Sunt f bune (bineinteles, nu se compara cu varianta originala, cu fidea adevarata), dar ma oboseste faptul ca trebuie tot timpul sa tai taiteii astia cu dintii, sunt al naibii de rezistenti, i-as putea folosi ca elastic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Carmen, in pozele de dimineata aveai asa, un iaurtel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vreau si eu glass noodles.De unde as putea cumpara? Eu la pranz si la cina, voi avea salata cu branza si pate, ca sa termin repede cu masa, ca vreau sa merg la sala. Va urez o zi frumoasa! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, la fel si tie!
Glass noodles poti gasi la magazinele asiatice... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca exista asa ceva in Bucuresti; daca nu, la hypermarket, raionul de produse asiatice. Eu am luat prima data de la Auchan, apoi, in plimbarile mele, am descoperit un supermarket cu produse asiatice si mi-am cumparat de acolo un pachetoi de 500g...aveau si de 1kg, dar alea nu erau conforme. Si eu o tai la sport, de la 1230. Azi e preferatul meu, step! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, stai linistita ca nici eu nu ma satur cu 125 g de iaurt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu cumpar cutii de 750 g si imi ajunge pentru 2 dimineti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am fost intre exceptii, am slabit dupa ce am plecat din Romania. Plecasem cu veo 50-52 kg si am ajuns in Germania la 48 kg. Iar in Canada, m-am stabilizat la 49-50 kg pentru primii 2-3 ani. Apoi mi-am schimbat jobul, si desi nu era deloc relax nici in al 2-lea, eram totusi mai aproape de casa, plus ca ne sarbatoream toti pe-acolo de zile de nastere, mai iesit la restaurante etc. si am pus 5 kg intr-un an. Atunci am luat masuri si am trecut la Monti, ca nu se mai putea. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pe azi mi-am propus: D - o cana de apa calda cu lamaie, cafea, iaurt cu fulgi de ovaz si ananas P - spaghettini cu ciuperci si sos de rosii C - salata de avocado. Ptiu ptiu pe mine ce cuminte m-am facut, ma tot mir si nu ma recunosc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Si eu cumpar iaurturi la 750 g si imi ajunge pentru 2 dimineti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, crackeri din ovaz, fulgi cu iaurt (nu aveam crackerii in plan dar i-am gasit intr-un sertar si mi s-a facut o foame...) P - wasa cu icre si cu salata de vinete cu rosii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) C- sarmale cu smantanta si poate si niste inghetata desert (mai vreau sa mai fac o portie pt weekend, e foarte buna) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum, ca alaptez, mananc 2 iaurturi de 125 ml (ca-s singurele lactate ce le mananc); dar inainte 1 era suficient.
Lotte, las' ca-i o greutate super 54 de kg. Nu te mai necaji. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa 2 iaurturi cu fulgi de grau P: supa de pui; pulpa de pui la gratar cu eterna salata de rosii si castraveti; desert migdale G: 3 nectarine C: un pepene galben mic (are IG-ul 60, asa ca nu-i conform). Nu mai stiu daca era valabila chestia aia ca daca mancam la o masa doar pepene verde sau galben, totul e ok. G: alune de pamant |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:39 PM |
|