![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
Multumesc pesca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Dupa ce am umblat prin magazine, am ajuns acasa hotarata sa ma odihnesc. Ei na... nu am apucat pentru ca au venit musafiri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) asa ca, gandul de a gati s-a amanat pentru alta zi, iar eu mi-am incheiat ziua mancand destule (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Monti, dar mult...adica asa: G struguri G fistic (la o ora dupa fistic) S linte cu cas si rosii Am cam pecit-o, dar dupa o saptamana de mancat putin am refacut rezerva de mancare; sper doar, sa nu imi fie rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Intru la dus si apoi in pat, ca am de digerat nu gluma. Apropo, in seara aceasta o sa trag cu cate un ochi si la Eurovision. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Buna seara! Zanuto, acopar carnea cu celofan cand bat snitelele, ca sa nu stropesc in jurul meu, inclusiv pe mine. Capisci? capisco, `traiti ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bun pontu` ...mai vinde-ne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Continui si eu cu meniul de azi. La pranz am avut somon la cuptor cu brocoli fiert si cu lamaie iar in dupa-amiaza asta am facut si eu in sfarsit prajitura Nemesis care e dementiala. Acum imi dau seama ca prajituri de genul asta sunt pentru mine. Intotdeauna mi-au placut dar nu stiam cum se fac. Astazi am avut revelatia. Nu stiu daca merge pentru mine, dar am zis ca macar in week-end sa ma dau la un dulce conform.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Meniul zilei: d - 1 ceai, wasa cu b.proaspata si mere calite, cu scortisoara, 1 ness decof cu lapte p - pui preparat pe gratar cu carbuni, 1 pahar de vin rosu sec, ambele portugheze (am mancat in Ettelbruck, unde colcaie de portughezi) s - 2 pere MoN, bine ai venit in grupul nostru! Eu nu mai mananc paine de multa vreme, nici macar d-aia filosofala. M-am dezobisnuit. This post has been edited by dr_wise: May 16 2009, 09:04 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mananc paine foarte rar, dar acum aveam pofta de pate de casa, si merge mai bine cu paine cu tarate, decat cu wasa (cel putin pentru mine). Eu, in general mananc mic dejun glucidic, si de cele mai multe ori cereale cu lapte sau cu iaurt.
Cat, tu esti vegetariana? Cred ca n-am pus meniul pe azi (decat pe dimineata), asa ca-l pun acum: D - o cana de apa calda cu lamaie, cafea cu lapte, 3 painici filozofale cu pate de ficat de casa si ardei rosu P - ciorba de vacuta cu legume, varza calita cu carnaciori la barbeque C - vreau sa fac placinta cu mere a doftoresei. Cica s-a apucat si al meu de Monti, de azi, imi spune ca tine o saptamana - doua (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Dupa ce a luat micul dejun ca si mine, la pranz a spus ca lui i se face foame daca nu mananca nici un pic de paine (avea ceva paine de secara pe-aici). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca asta i-a fost Monti, ca parca vad ca e lesinat de foame daca mananca numai placinta (daca ar manca altceva, nu vrea fara paine). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: May 16 2009, 11:17 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pescarush, si al meu tine "dieta" dupa mintea lui creata: mananca paine (intradevar, mai putina) si dulciuri en gross...da' nu mai bea bere si nu mai fumeaza. Asta, la el, se cheama "post negru", care-i mama si tatal dietelor. Ai facut prajitura frageda cu mere? Cum ti-a iesit? In dimineata aceasta aveam 73,5kg, dar nu ma bazez pe asta, fiindca aseara am mancat doar 2 pere, ceea ce nu ma caracterizeaza. Si...sase!!! A venit "sefu"! Vedeti ce mancati! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: May 17 2009, 08:20 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam, doctoreaso (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cu painea tre' s-o iau incet, ca mai bag o icra, o vanata si alea nus cu ce le pot manca in afara de paine. D. Cereale de ovaz cu capsune si mere blenduite si orez basamati cu lapte ce a ramas de aseara, nu prea mult. P. Fileu de somon la gratar cu salata. Si niste fructe capsune cred si mere. Am o obsesie cu capsunele, as manca la orice ora. Saptamana asta am mancat pentru prima oara somon la gratar, mama mia cat e de bun. Am mai mancat asa conserva da' nu ma dadea pe spate da la gratar e bestial de bun. Ne tulim la gratar nu peste mult timp. Eu de vre-o saptamana am inceput, da' am mai calcat si pe aratura si nu m-am mai canatrit de nu mai stiu cand tre' sa ma cantaresc si eu sa vad ce zice cantarul. This post has been edited by Master of Norules: May 17 2009, 11:27 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pazea c-am aparut! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MoNule, bre, vreo nu se scrie absolut niciodata cu cratima, iar fobie inseamna stare obsesiva de ceva. Bine-ai venit printre noi! De azi pun si eu biciul pe mine. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza!
Doctore, chiar vroiam sa te intreb cum ai intins tu foile alea de placinta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La numai 350 g de faina e curgator aluatul, eu am mai pus inca vreo 100 g si tot nu se putea modela, si mi s-a parut si destul de putin pentru 2 foi, asa ca l-am pus tot dedesubt, apoi merele si deasupra am batut 4 albusuri spuma cu o lingura de fructoza si a iesit asa: (IMG:http://i530.photobucket.com/albums/dd342/cami_cami_photo/My%20Garden/DSC00874.jpg) De buna e buna, un pic cam tare aluatul (daca stiam il lasam mai curgator), si am pus albusul prea repede. E satioasa tare, aseara am mancat o felie destul de subtire si m-am saturat (drept ca mancasem pranzul la 3:30) Pe azi mi-am propus: D - o cana de apa calda cu lamaie, cafea, placinta cu mere P - ciorba de vacuta, stiuca la gratar cu mujdei de usturoi si salata (mi-au adus pescarii mei aseara o stiuca de aprox. 1.5 kg) C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate niste fructe Kalua, bine ai revenit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S. Aveti vreo idee ce as putea face cu 3 galbenusuri ramase? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 17 2009, 03:33 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prajitura ta este foarte aspectuoasa...cred ca mergea si niste nuca macinata deasupra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Dar tot nu inteleg de ce cu faina de naut/soia luxemburgheza imi iese un aluat vartos.
Pesca, poti sa faci trandafirasi cu gem, se fac din 4 galbenusuri. Sincer, nu am incercat niciodata sa-i fac montignaci. Azi am mancat: d - 1 cana ceai, apoi 3 wasa cu b proaspata si mere calite, 1 ness decof cu lapte p - 1 para, apoi 2 bucati de somon gratar cu mazare sote: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3579.jpg) g - bip, bip (1 felie de "Padurea Neagra" cat de cat MM, adica cu faina integrala si fructoza) s - nu stiu, parca as manca tot peste This post has been edited by dr_wise: May 17 2009, 08:11 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:58 AM |
|