IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 17 2009, 08:17 PM
Post #541

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Va salut si aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt noua printre voi.

Azi am mancat asa (va spun de acum ca sa nu ma alergati, ca eu tin faza 2 fara discrepante pt ca nu vreau sa slabesc, doar sa ma mentin ) :

Mic dejun: iaurt 0% cu: o lingurita marmelada de coacaze fara zahar, 4 lingurite fulgi de ovaz, 2 lingurite germeni de grau si 3 capsune
+ 3 prune uscate
+ un frappe din lapte degresat cu o lingurita de nes
Gustare: 1 mar
Pranz: Mancare de mazare, piept de pui la gratar, o rosie si o ridiche
Gustare: spuma de caspuni (facuta dupa reteta din carte), cateva alune si o para
Cina: paste din grau dur fierte "al dente" cu ton

E ok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by alexty: May 17 2009, 08:46 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 17 2009, 08:37 PM
Post #542

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Alexty, io zic ca maninc cam putintel. Nu ti-i foame?

+Quote Post
gloriana
post May 17 2009, 08:39 PM
Post #543

Musafir

Salutare, ma tin si eu de notatii pe cat pot.
MD: fulgi de grau cu iaurt si o cafea
P: Pui cu ciuperci si smantana si salata verde
S: mere, migdale crude, pere
Si astazi intre mese am mai mancat cate o bucatica de Nemesis de ieri. Dar am terminat cu ea. Am zis ca macar in week-end sa ma mai rasfat cu cate ceva dulce. De maine reiau procesul fara pic de dulce. Si am mai baut niste ceaiuri pe care le-am descoperit de curand la Kaufland. Sunt tot felul de combinatii de citrice, vanilie, rooibos. Sper ca sunt bune ca am devenit o pasionata bautoare de ceaiuri.

+Quote Post
kalua
post May 17 2009, 08:39 PM
Post #544

Musafir

Bine-ai venit printre noi, alexty! Meniul tau de azi e chiar de faza 1.

Eu m-am destrabalat tare de tot, de azi sunt mama Maicii Tereza, parol!
Sunt inca plina cu mancarea din zilele trecute, asa ca toata ziua nu mi-a fost foame, am tras-o cu niste cafele. Seara: friptura de miel la cuptor cu salata verde cu ridichi.

+Quote Post
alexty
post May 17 2009, 08:45 PM
Post #545

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu aveam impresia ca am mancat MULT azi !

Ce bine imi pare ca e in regula meniul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt la inceput si sunt obsedata... tot timpul ma gandesc daca e bine sau nu, nici pofta de mancare nu am de la atatea strategii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
kalua
post May 17 2009, 09:01 PM
Post #546

Musafir

Mie nu mi se pare deloc c-ar fi putin.

+Quote Post
cat
post May 18 2009, 08:08 AM
Post #547

Tratabil
**

Member No.: 537

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am sa incep prin a raspunde la intrebarea pescai...sunt lacto-ovo-vegetariana.
Dupa ce mi-am scos fierea, nu am mai putut sa inghit vreo bucatica de carne (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ; mai cochetez eu cu pestele, dar e o cochetarie fortata, pentru ca dupa ce mananc pestele mi se face rau si 3 zile nu mai pot sa pap prea multe. Asa ca, prefer sa nu mai mananc ceva ce imi face rau (in schimb, iau suplimente alimentare, sub avizul medicului, iar medicina naturista este prietena mea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

In ce priveste meniul meu de ieri, aaa...de dimineata am fost cuminte, dupa care am plecat la plimbare vesela ca o Heidi, si fara mancare dupa mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asadar:

D - ou fiert cu branza proaspata si legume (rosii si ridichi)

In rest, ma abtin de la comentarii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am ajuns la zilele Stupiniului si fiindca erau doar gratare si alte carnuri pe acolo, mi-am potolit foamea cu mancare nemonti (adica un kurtos-colac, sper ca am scris cat de cat corect).
Am incercat sa dreg dezmatul cu 2 mere micute, azi noapte cand am ajuns acasa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , iar azi dimineata am mancat doar ananas (aproape unul intreg).
La pranz am cas proaspat cu masline si rosii. iar spre seara o sa vad cand ajung acasa.

O saptamana linistita si vesela va doresc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 18 2009, 10:43 AM
Post #548

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu cu intrebarile ochiuri prajite in ulei de masline sunt conforme? Si smantana e conforma?
D. cereale de ovaz cu mere, da' am calcat pe aratura cu o bucatica de Kornspit cu icre facute in casa, firar de icre ca sunt pofticioasa rau la icre bine ca le-am terminat. O cafea cu fructoza si putin lapte degresat.
P. Linte cu salata si niste ton cred.
Welkome back, Kalua. Sa nu-ti para rau ca in concediu fiecare isi face de cap, ar fi culmea sa tii MM si in concediu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu am intrat in bulcla pestelui, tot as manca peste, care pana nu demult nu prea mancam peste, da' acum parca sunt setata pe peste de cateva ori pe saptamana. Tre' sa mai cumpar un fileu de somon sapt. asta ca tare-i bun.
Doctoreaso sa stii ca si pe mine ma mai apuca cate-o foame daca nu mananc paine dimineata, tare-i greu cu painea asta. Las ca azi ma duc in oras si sper sa gasesc faina de secara si fac niste painici filozofale de-mi ajung cateva zile, ca ai mei sigur n-o sa manance, poate fiica-mea ca m-a vazut cu fructoza si vrea si ea. Acu' nus daca se poate da si la copii da' i-am mai data sa putintica in loc de zahar.

This post has been edited by Master of Norules: May 18 2009, 10:48 AM

+Quote Post
dr_wise
post May 18 2009, 10:58 AM
Post #549

Musafir

Buna dimineata!
Bineinteles ca sunt OK ambele, dar servite cu multe legume proaspete.
Eu m-am dezobisnuit sa mananc paine, in schimb nu-mi lipsesc de la masa de dimineata wasa, sau fulgii de ovaz. Fara fulgi sunt terminata! Ii car dupa mine oriunde plec in concediu.

+Quote Post
pescarush
post May 18 2009, 02:33 PM
Post #550

Musafir

Mon, poti sa-i inlocuiesti copilului zaharul cu fructoza linistita, e chiar foarte bine. Cat despre tine, incearca treptat sa scoti fructoza din cafea.
Am inteles acum Cat cum sta treaba. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si eu cred in medicina naturista, de multe ori mai bine decat in cea traditionala (ma rog, aici e vorba de profesionalismul medicilor, mai degraba).
Eu am mancat aseara un mar mare ca mancasem pranzul pe la ora 4 si nu mi-a mai trebuit altceva.
Pe azi mi-am propus:
D - cafea cu lapte, painite filozoafe cu pate de casa si rosii
P - ciorba de vacuta cu legume, stiuca la gratar cu salata de rosii
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu, mai vad ce mai gasesc pe-acolo

This post has been edited by pescarush: May 18 2009, 03:20 PM

+Quote Post

99 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 03:20 AM