![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-May 09 Member No.: 6,481 ![]() |
Salut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt noua pe aici,desi va citesc de ceva vreme...nu stiu ce m-a facut sa aman atat pana sa va scriu,sincer ma bucur mult k am gasit forumul asta,mi se pare foarte bun si util.Am inceput si eu Monti de vreo 2-3 saptamani si da roade,spre fericirea mea desi mai incercasem inainte alte diete.Acum...as avea cateva intrebari...1)am citit mai in urma de ceva inghetata fara zahar si ma intrebam daca e din comert sau facuta in casa?daca din comert,e gata preparata sau praf?imi spuneti si mie va rog unde sa caut? si 2? am vazut la cineva in meniu,pate de casa...imi poti da si mie te rog reteta?k sincer n-am nici o idee cum sa-l fac...eu sunt cam incepatoare in ce priveste gatitul asa k,fac numa ce nu necesita multa munca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si o ultima intrebare,daca stie cineva sa ma ajute,am o vecina de 14 ani ff plinuta care si-ar dori si ea sa slabeasca si i-am propus sa incerce Monti,mi se pare una din cele mai sanatoase diete din cate am citit eu si nu cred k ar afecat-o.Numai ca ea e la scoala de la 12 la 5-6...stie cineva cum as putea sa o ajut sa-si programeze mesele?Ca nu poate fii vorba de pranz normal la scoala si nici nu stiu daca e ok sa sara peste micul dejun si sa ia direct pranzul la 11...Mersi mult anticipat si data viitoare vin si eu cu meniu zilnic.Va tin pumnii tuturor la cat mai multe kg date jos (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit si mult succes. Monti nu e chiar o dieta, ci mai mult un mod de viata mai sanatos.
Inghetata fara zahar poti sa iti prepari si tu dar se gaseste si in comert, gata preparata. Eu stiu de cea de la Elion cu vanilie si ciocolata, se gaseste la standuri cu inghetata, scrie Diet pe ea. Insa daca esti la inceput ar trebui sa renunti pentru o perioada la orice fel de dulce, chiar daca nu are zahar, daca poti. Si in faza 1 foarte rar. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In ceea ce priveste pateul n-as stii sa/ti raspund, nu prea mananc. Dar la topicul cu linkuri de retete te-ai uitat? Pe vecina ta nu are de ce sa o afecteze Monti, mai ales ca nu este restrictiv. Meniul depinde mai ales de ora la care se trezeste fata. Daca se trezeste foarte devreme (nu prea cred ca e cazul) poate sa ia micul dejun pe la 6-7 si pranzul (ceva mai usor) la 11. Daca nu se trezeste devreme, eu zic sa ia o masa sanatoasa la 11 cand pleaca, apoi niste gustari la scoala pe la 2-3 si cina cand se intoarce. Te rog sa nu mai scrii cu k si sa lasi spatiu la sfarsitul propozitiei ca sa te putem intelege mai usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit grace. Uite-aici reteta de pate de casa aici
O rugaminte avem: sa scrii cu "ca" in loc de k, pentru ca asta e limba romana. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vecina ta poate tine linistita Monti, depinde si la ce ora se trezeste dimineata. Daca se trezeste devreme, sa ia micul dejun pe la 7-7:30 si la 11 poate lua pranzul. La scoala isi poate duce niste alune, sau fructe, ca si gustare. Daca se trezeste la ora 9:30-10, poate lua direct pranzul la ora 11. Multa bafta, si tie si ei. This post has been edited by pescarush: May 18 2009, 05:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Buna seara!
Meniul meu de azi: Mic dejun: - iaurt 0% cu fulgi de ovaz si germeni de grau - putina branzica de casa 0% - o cana de lapte degresat cu cacao (fara indulcitor) Dupa 3 ore, 1 mar. Pranz: (evident la cel putin o juma de ora dupa mar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Mancarica de mazare, o fasie de piept pe pui cu rosie, telemea de vaca si fasole din conserva. Desert: spuma de capsuni a la monti. Dupa 5 ore, 1 kiwi. Cina (urmeaza): salata cu: fasole si naut din conserva, rosie, telemea de vaca, bucatele de piept de pui si salata verde. Fetelor mai "vechi" in regimul Monti... ma puteti ajuta si pe mine sa scap de prejudecata caloriilor? Tot timpul ma gandesc ca ceea ce mananc are multe calorii si ca ma voi ingrasa si ca ar trebui sa mananc mai putin (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Cu toate ca urmez intocmai tot ce zice Monti, eu tot sunt nesigura ... |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alex. te vei obisnui cand vei constata pe cont propriu ca daca mananci fara numar, nu se intampla nimic. Si daca vezi o data, de doua ori, iti trece. Scapi de orice prejudecata.
Azi am mancat asa: MD: iaurt cu fulgi de ovaz si cafea P: pui cu ciuperci si smantana, de ieri, cu salata verde S: mere, pere, migdale crude si un ceai de citrice |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Multumesc gloriana pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Culmea e ca eu am slabit 1 kg in prima saptamana de Monti si am mancat calumea, dar tot nu cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ziceti-mi si mie please pizza cu faina integrala de grau e conforma si stafidele? Cand ma apuca pofta de dulce ar fi bune si stafidele.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stafidele nu-s conforme deloc. MoNule, pune mana si printeaza-ti listele cu IG-ul alimentelor!
Pizza cu faina integrala e ok daca nu pui nimic cu grasimi pe ea. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, fa pizza cu faina de soia sau de naut si mananci pana explodezi, fara sa te ingrasi.
Ai vazut pizzele mele?! Ai voie prune, caise si smochine uscate, dar in niciun caz servite ca desert dupa o masa cu grasimi, OK? Mananca dulce conform dimineata, o sa vezi ca-ti mai tempereaza pofta de dulce. Azi am mancat: d - 1 cana apa cu lamaie, apoi b.proaspata cu visine pe wasa, 1 ness decof cu lapte g - fructe, 2 pere si 1 mar s - somon gratar cu brocolli, salata de cruditati, 1 paharel de vin alb sec...un bip (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3584.jpg) Ma apuc sa-mi fac bagajul. This post has been edited by dr_wise: May 18 2009, 07:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna seara,
Meniul meu de astazi: D: fulgi de ovaz cu iaurt, 2 mere, cafea conforma. p: bucati de vita la gratar amestecate cu ciuperci si un sos, habar n-am ce sos era, ca am avut sedinta la pranz, si nu puteam sa fac nazuri. c: somon la gratar cu multa salata, un pahar de vin. Si eu plec cu fulgii de ovaz oriunde in lume (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Deci am mic dejunul asigurat. Si mai plec si cu alune de pamant, ca nu se gasesc oriunde (cele crude). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 03:16 AM |
|