IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 18 2009, 08:47 PM
Post #561

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Sunteti dragute sa ma ajutati si pe mine ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meniul meu de azi este la postul #554. Pot manca acum, dupa cina, o bucatica de cioco cu 72% cacao?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 08:55 PM
Post #562

Musafir

Poti, alexty, pentru ca cina a fost proteino-lipidica.

Eu azi:
dimineata: cafea
pranz: un mar, apoi cateva felii (vreo 4-5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de friptura de miel cu ridichi si rosii
cina: varza cu bacon, servita cu un mot de smantana de-asta mai slabita
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3074.jpg)

+Quote Post
alexty
post May 18 2009, 08:59 PM
Post #563

Dependent

Multumesc mult kalua, muream de pofta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2009, 06:38 AM
Post #564

Musafir

Neata!

Probabil va intrebati de ce n-am mai dat pe aici. Raspunsul e simplu: pentru ca am calcat stramb, asa ca n-avea sens sa postez meniul. Ieri eram decisa sa fiu conforma de conforma, dar n-am rezistat in fata unei inghetate de pepene galben. Sa pun si meniul:
D: un mar, dupa, 2 iaurturi cu fulgi de grau
P: un mar, niste migdale, mai apoi ciorba de perisoare cu smantana
G: inghetata Diet
C: inghetata neconforma, cateva alune, o portocala

Bun venit fetelor noi! MoN cat ti-ai propus sa dai jos? Eu is acum cam neserioasa, ca inca alaptez si se pare ca nu vor kg sa se duca si din aceasta cauza. Totusi, pe cele care au inceput regimul, le sfatuiesc sa-si ia adio de la dulce 2-3 luni.

+Quote Post
cat
post May 19 2009, 07:55 AM
Post #565

Tratabil
**

Member No.: 537

Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ieri am fost cuminte, asa ca, dupa ce am ajuns acasa am mai mancat:
G - ananas (ce a mai ramas de dimineata) + 1 para
C - linte cu cas si rosii (cina a fost la vreo 2 ore dupa gustarea de amiaza).

Astazi am inceput cu:

D - iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz si gem de prune (facut in casa)

In restul zilei mai vad...prevad tot linte cu seminte si legume diseara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 19 2009, 08:59 AM
Post #566

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu am calcat stramb ieri cu mai multe, da' azi imi fac paine cu faina integrala, renunt la pizza.
Pesca multam fain de pontul cu fructoza la copil eu nu stiam daca e OK si ma gandeam sa nu-i fac rau. pentru mine e un pas imens sa renunt la dulciuri si macar fructoza ma ajuta sa fac trecerea mai usoara.
Doctoreaso multam fain, am vazut pizzele tale o sa-mi iau si faina una dintre ele, care-i mai gustoasa de naut sau de soia.
Eu n-am gasit decat tabelul ala cu alimentele cu indice 35 si in cartea lui : monseigneur Montignac nu e pentru toate alimentele indicele glicemic. Da mai caut.
Quinoua aia ce e? Suna bine, da' sa mor daca am auzit de asa ceva pana acu'. Vorba doctoresei sunt virgina la unele alimente.
Multam fain Roxanici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxanici pai am un colac peste burta de care nu mai scap firar si la fund in rest nu pot sa ma plang prea tare ca la picioare am muschi peste muschi din cauza rolelelor+sportului care macar 20-30 de minute pe zi musai sa existe in peisaj. Eu vre-o 10 kg as vrea sa dau jos, da' la cat sunt de pofticioasa ma gandesc ca mi-ar fi de folos si 5.
Nu-ti fa griji ca se duc kilogramele si cat alaptezi nu-i musai sa te stresezi prea tare. Deodata cu alaptatul se topesc si grasimile (am citit intr-o carte -dupa ce am mancat ca purcica in primele luni de alaptat de cred ca m-am ingrasat si mai mult- ca laptele se formeaza si din grasimile acumulate numai sa mananci cand iti e foame si nu mai mult decat iti trebuie. Eu in primele 6 luni n-am slabit deloc din cauza unor informatii gresite ca sa manac pana nu mai pot ca sa am lapte bullshit, m-a dezorientat rau doctorita de familie cu alaptatul, apoi am citit o gramada si m-am luminat.
D. Fulgi de ovaz cu mere si o cafea cu fructoza, nu pot sa beau cafeaua amara inca, poate ajung si acolo.
P. Ieri am schimbat macazul cu peste necomform ca l-am prajit in faina integrala si numa' prajit parca ziceau ca nu-i conform asa ca azi mananc linte cu salata de varza castraveti si morcovi.
Seara o comit de obicei, ziua nu prea apuc ca ma tine copilul in priza seara mai respir si eu si atunci o comit. Sper ca azi sa n-o mai comit.

This post has been edited by Master of Norules: May 19 2009, 09:00 AM

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2009, 09:27 AM
Post #567

Musafir

MoN, uita-te in carte la paginile 131-133 ca-s f pe larg tabelele cu indici glicemici.
Apropo de fructoza, nu stiu pe unde citisem, ca nu-i prea bine sa exageram cu consumul ei si nici nu-i indicata pentru copii.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 19 2009, 09:35 AM
Post #568

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu ma gandeam ca poate nu-i ok pt. copii ca-s in crestere, asa ca o sa-i dau rarut daca chiar vrea.
Multam Roxi, inca n-am apucat s-o disec bine cartea ca prin parc mai citesc si cand mai am un pic de timp liber care nu-i prea mult din pacate.

+Quote Post
alexty
post May 19 2009, 10:02 AM
Post #569

Dependent

Neatza gagici! Multumim Roxana de primire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mic dejun: 3 prune uscate + 3 smochine uscate, apoi o juma de ora de sport si pe urma am mancat un mar ras si calit in suc propriu cu scortisoara, amestecat cu braznica de vaci 0% --> O nebunie!! Parca mancam cel mai bun desert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O cana cu lapte si cacao.

La pranz preconizez mancare de mazare si niste pui daca mai pot, iar la cina poate macrou la gratar.. dar mai vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 19 2009, 10:11 AM
Post #570

Musafir

Buna dimineata!
Eu sunt in febra pregatirilor, calc, fac liste, spal pe ultima suta de metri.
Alexty, sa incerci dimineata mere rase amestecate cu scortisoara si fulgi de ovaz. Lasi amestecul cca 5 - 10 minute, ca sa intre sucul din mere in fulgi si, pe urma, sa vezi extaz pe capul suculetelor tale gastrice. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Branzica proaspata, sau iaurtul le poti amesteca cu fructe de sezon, sau cu fructe congelate (fructe de padure, visine, afine, fragute).
Eu am mancat o omleta cu bacon afumat si cascaval, plus 2 rosii, ca-mi facu MoN pofta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 11:34 PM