![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
dr_wise, deja salivez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pun si fulgii pe foc o data cu merele? Sau dupa ce fac merele amestec cu fulgii si las sa intre sucul? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i nevoie sa calesti merele. Le amesteci cu fulgi de ovaz si scortisoara imediat dupa ce le-ai ras.
Eu folosesc mere calite doar atunci cand le consum in locul gemului, pe felii de wasa cu b.proaspata. This post has been edited by dr_wise: May 19 2009, 10:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Pai... nu e valabila faza cu fermentarea? Eu d-astea le-am calit, ca sa le pot manca impreuna cu alte alimente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neataaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai sa va zic si eu de ieri D: Cafea. G: 2 mere P: Ciorba de perisoare C: Varza anatolica Am mai zis nu ca sunt balonata de cred ca o sa- mi iau zborul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, ca te vad intotdeauna numai cu branza rasa peste broccoli: ca mai diversifici incearca niste foite de migdale rumeniste usor numai intr-o tigaie fara grasime. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
alex, chestia cu fermentarea e valabila doar la persoanele care au probleme cu ea, eu, de ex., n-am nicio treaba, nu mi se intampla nimic daca mananc fructe nici dupa masa (dar n-o fac). Micul dejuna fost de faza a doua din cauza laptelui cu cacao (cacaua contine grasimi). |
|
|
![]()
|
|
Ah, kalua, n-am stiut ca si cacaua contine grasimi! Noroc ca nu am mancat nicio glucida peste 35.
Eu nu stiu daca am sau nu probleme cu fermentarea... dar mai bine evit. Exista cacao fara grasime? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu exista. Smochinele uscate au IG-ul 40.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, la voi se gaseste praf de copt fara amidon? Spune-mi si mie te rog cum se cheama si de la ce firma. Mersic.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa ma uit acasa. Dar cel mai bine e de folosit bicarbonat de sodiu, ala n-are nimic rau in el.
Apropo de alimente, au tot dat la tv in ultima vreme despre branzeturile analoage care n-au strop de lapte in compozitia lor, ci numai apa, grasimi vegetale intarite, amidon, coloranti si agenti care-i dau gustul specific branzei. Mai ales in forma rasa are mare succes si cica mai toate pizzeriile de aici folosesc surogatul asta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Smochinele au fost la distanta destul de mare de laptele cu cacao (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ce greu e pana ma obisnuiesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tot timpul trebuie sa fiu cu ochii in tabelele alea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ness-ul are grasime? Ma refer la ness-ul pur, nu la 3 in 1 sau alte prostii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:37 PM |
|