IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
kalua
post May 19 2009, 01:11 PM
Post #581

Musafir

N-are, dar numai cel decofeinizat e conform.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post May 19 2009, 01:13 PM
Post #582

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Alexty poti sa bagi merele si cerealele de ovaz in belder si gata se maruntesc un pic si le poti consuma imediat.
Doctoreasa am tot vazut ca le trage cu ness-urile deci cred ca e conform.
Doctoreasa sporrrrrrrrrrr la treburi.
Mi-am facut chifle din faina integrala, sa vedem ce-o iesi, acu' se coc.
Si aici se gasesc niste fake-uri de mozzarella si gouda, da' se vede dupa culoarea lor ca n-au vazut branza la fata si sunt ieftine, probabil asta e principalul motiv pt. care sunt folosite.

+Quote Post
pescarush
post May 19 2009, 02:04 PM
Post #583

Musafir

Roxy, de ce nu e buna fructoza la copii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu as zice ca e mai ok decat zaharul, bineinteles daca e fructoza adevarata.
Meniul meu pe azi:
D - o cana de apa calda cu lamaie, o cafea, un bol de fructe (ananas, pepene, zmeura, bluberries), sa vad daca mai mananc si niste fulgi de ovaz cu iaurt
P - cred ca vin acasa si-mi fac o salata
C - pulpe de pui (inca nu stiu cum le fac) cu legume.

Si eu am comis-o aseara, cu o felie de paine cu unt si cu miere. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa pofta mi s-a facut, cand le-am dat copiilor, ca a trebuit sa mananc si eu.
Alex, eu am probleme cu fermentarile, nu pot manca fructe dupa masa, dar merele rase cu fulgi de ovaz mi-au priit intotdeauna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 19 2009, 05:15 PM
Post #584

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Bun venit noilor fete!
Pescarush, si sotul meu cand a auzit ca folosesc fructoza mi-a sarit in cap - nu e un aliment foarte sanatos, are si niste efecte negative (unele studii arata acum ca duce la ingrasare) dar si distruge ficatul.

Am avut si ieri liber si am mancat cat de cat conform, cu exceptia inghetatei (pe care am facut-o eu si e conforma dar am mancat destul de mult)

Azi: MD - apa calda cu lamaine, cafea cu lapte 0%, iaurt cu fulgi
P - sarmale cu smantana si ardei iute
C - inca nu stiu, mai vad

+Quote Post
Cleo
post May 19 2009, 05:27 PM
Post #585

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

numai cat sa va salut.
vaz ca MoN a dezertat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ii doresc succes

+Quote Post
kalua
post May 19 2009, 06:18 PM
Post #586

Musafir

Este controversata fructoza (ca parca zaharul ar fi mai bun, hai sa fim serioase), dar in cantitaile in care eu una o mananc nu-mi fac absolut nicio problema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hai saluti, cleo! (IMG:style_emoticons/default/wave.gif)

QUOTE(Roxana_ @ May 19 2009, 11:59 AM) *
Kalua, la voi se gaseste praf de copt fara amidon? Spune-mi si mie te rog cum se cheama si de la ce firma. Mersic.

Nu se gaseste. Eu am unul mai acatarii pe care-l mai folosesc, dar rar, dar are si ala amidon (dar macar nu contine fosfate). Deci baza si temeiul ramane tot bicarbonatul (asta-i de fapt agentul de crestere al aluatului si-n mai toate prafurile de copt, amidonul e pus de umplutura ca-i ieftin si trage la cantar).

+Quote Post
ToothFairy
post May 19 2009, 06:21 PM
Post #587

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Eu-s in cautare de tot felu` de alimente sanatoase...acum e "la moda" indulcitoru` pe baza de stevie...mi-am luat azi de la plafar...nu am apucat sa-l incerc...e natural, nu influenteaza glicemia, la gust am inteles ca nu-i extraordinar, da` oricum, eu sunt dispusa sa "lucrez" cu el, sa-l accept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cautati hyper stevia rebaudiana ...as da link, da` nu-i voie . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post May 19 2009, 07:27 PM
Post #588

Musafir

Da, stevia asta-i buna tare, eu n-am folosit-o inca. In Germania nu-i bagata la alimente pentru ca UE-ul sta de nu stiu cati ani sa socoteasca daca nu-i nociva. Dar de toate porcariile obtinute absolut industrial nu zic nimic. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asta-i, industria zaharului se pare ca are un lobby foarte puternic. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 19 2009, 07:28 PM
Post #589

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Deci putem folosi si zahar de stevie? Am cautat pe siteul MM dar nu zice nimic. As renunta la fructoza tocmai din motivele de mai sus...

+Quote Post
kalua
post May 19 2009, 07:42 PM
Post #590

Musafir

Sigur ca da.

+Quote Post

99 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 07:39 PM