![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, Kary!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit, Kary!
Sa fie cu noroc si multe kg duse pe pustii! Acum cugetam adanc, oare pot face o placinta cu dovleac si scortisoara?.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce IG are dovleacul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O tai pe site-ul MM. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Salutare fetelor! intai zic- bun venit Kari! si felicitari Angy03, sigur o sa reusesti, ca te vad destul de motivata.
Acum pot sa scriu meniul meu de astazi: MD- fulgi de ovaz si iaurt degresat P -salata cu verdeturi, ton si masline verzi (sunt in regula? ca am citit ca Ghemotoc scoate din salata maslinele negre) C - fructe si un ceai de sanziene, ca are foarte multe proprietati, printre care detoxifiant, diuretic, regleaza hormonal si nu va mai zic eu, ca sigur stiti. Ghemotoc, ma bucur ca ai antrenor de fitnes cu blanita, dar eu am doi antrenori, copiii mei, sub 6 ani, care scot untul din mine .... Va pup si o seara frumoasa! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, tu ce zici, merge o placinta cu dovleac (dovleac, scortisoara, nuca macinata, faina naut, unt, arome, smantana sau iaurt, oua), fara adaos de fructoza?
Am gasit urmatoarea info pe site-ul montignac, referitor la IG dovleacului: quote: pumpkin, gourd* - IG=75 *These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels. unquote |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca ar fi mai buna fara oua.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am mancat:
d - iaurt + ananas + fulgi ovaz, ness cu lapte p - 1 mar 16:30 - mazare cu carne de porc: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2948.jpg) salata: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2949.jpg) desert: smantana cu b proaspata tip Fagaras |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare, kary.
Felicitari, angy, si succes in continuare... MD- 2 kiwi, p, fulgi de ovaz cu lapte degresat, paine filosofala prajita cu gem simplu, fara zahar sau altceva, ceai P- un mar. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am fost plecata. C- un mar, p, pui cu tzatziki, salata (salata verde, ceapa verde, ridichi, dressing), putina branza. Branza era cam moale, are ceva? O seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Nicotan, sa-ti traiasca copiii, sunt sigura ca te alearga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu vorbeam de masline negre - care au mai multa grasime - si daca le gasesc intr-o salata cumparata nu le mananc pt ca nu stiu ce fel de masline sunt (conserva sau borcan, nu mananc deloc mancare la conserva din principiu).
Am fost de mi-am cumparat o greek chicken salad (subliniez chicken, mi s-a facut pofta) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dressingul l-am luat la pachet ca avea f mult branza feta. Bine ai venit, kary_hellen, cate kg ai, cate vrei sa slabesti? De unde esti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, de ce nu mananci tocmai acum, in post, glass noodles? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cu un sos de legume si Montignac, si bun la gust, si de post.
Martha, de ce trebuie neaparat sa faci placinta cu mere? De ce nu faci ceva fara faina, conform, de nu se prinde soacra-ta in veci si pururi ca ar fi "de dieta". Angi, hai bine-ai revenit si la cat mai multe kile duse! Toate maslinele sunt conforme si foarte sanatoase, tocmai din cauza uleiului pe care-l contin. Eu am mancat azi un mar mare, orez salbatic cu caju si fistic, o felie de muschiulet de porc si gogosari umpluti cu varza murata cicolata conforma glass noodles cu gulas cu sos de smantana si legume plus gogosari cu varza (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1733.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1728.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa-i zic doftoricii cu dovleacul: aici e vorba de incarcatura glicemica, deci si de cantitatea ingurgitata. Iar la placinta e cam multa, masa compacta, deci parerea mea e ca asa ceva nu-i in niciun caz de faza 1.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:58 AM |
|