IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
Master of Norule...
post May 21 2009, 10:08 AM
Post #621

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu am mai luat 2 carti pt. 2 prietene. E super si te ajuta sa te ambitionezi sa n-o calci in strachini desi eu mai calc, da's la inceput sper sa ma dau pe brazda.
D. 4 caise uscate, cirese si capsuni, salata de avocado cu o chifla integrala, o cafea cu fructoza si 2 bucatele de cioco de 75%.
P. Niste piept de pui cu smantana, ierburi de provence, sare, piper, usturoi si un pic de ulei la cuptor sper ca e conform.
Sper sa apuc sa-mi fac si eu niste orez cu lapte pt. diseara. In carte scrie 2 masuri lapte 1 o masura orez si zic sa-l pui in lapte/apa fierbine si sa-l lasi 30 de min, da' mie nu mi-a iesit nimic, l-am fiert apoi nus cat sa zic pana e al dente si apoi l-am lasat sub capac sa se umfle fara foc si s-a facut.
Si eu aseara am comis-o cu niste cartofi noi prajiti firar ea de tentatie.
Interesant ca si eu sunt o dulciomana inascuta daca pot spune asa si totusi de cand am inceput nu m-am prea infipt in dulciuri.

Roxi la tine e alaptatul si perioada deloc usoara prin care ai trecut asa ca da-ti un ragaz. Mai zicea monsegnieur-ul Montignac ca daca la barbati cauza ingrasarii e suta la suta din cauza secretie de insulina la femei se mai baga si hormonii in ecuatie ca sa complice lucrurile. Si in perioada alaptarii secretia de hormoni e mult marita, ei produc laptele. Poate fi si asta o cauza. Eu zic ca nu tre' sa te igrijorezi pt. nimic, dupa ce nu mai alaptezi o sa-ti fie mai usor. Dar pe de alta parte alaptatul mai topeste din grasimi.

Ana sa nu-ti iei din Carrefour faina integrala ca nu-i prea reusita. Aici se gaseste si la Apicola faina integrala si e super eu de acolo mi-am luat cand mi-am luat.

This post has been edited by Master of Norules: May 21 2009, 10:18 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 21 2009, 10:33 AM
Post #622

Musafir

MoN, iar ai amestecat la micul dejun alimente cu IG-ul peste 35 (chifla) cu grasimi, ceea ce nu-i ok la faza 1.

Oare doftoreasa ce-o face acum?

+Quote Post
Roxana_
post May 21 2009, 10:36 AM
Post #623

Musafir

S-o plimba cu gondola prin Venetia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Pesca si MoN multumesc pentru incurajare. Am mai spus eu pe la bar, mi-e f greu fara tata si nu stiu daca ma voi vindeca vreodata. Dar pana n-o vad pe mama stabila (ca se invinuieste aiurea), nu-mi vine inima la loc. Eu am zile in care plang si zile in care sunt barbata. Vorbesc mult cu prietenele mele despre el. Imi face bine.

+Quote Post
ana30
post May 21 2009, 10:46 AM
Post #624

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,255

QUOTE(ghemotoc @ May 20 2009, 10:16 PM) *
Chromium increases the effective action of insulin and helps the body to metabolize carbohydrates and fats.

Cromul duce la dezvoltarea eficacitatii actiunii insulinei si ajuta la metabolismul carbohidratilor si al lipidelor (grasimilor).

Bine ai venit Ana,
Faina integrala gasesti la toate magazinele. In Romania, cauta si la Plafar unde o sa gasesti mai multe tipuri. Aici gasasti si reguli si retete. Pe scurt, legumele pot fi combinate cu grasimi si cu carne.

Noi bem apa calda dimineata ca asa vrem noi, nu e nevoie. Eu, de exemplu, pun cateva picaturi iar apa e calduta, nu fierbinte.
Mai spune-ne, cati ani ai, cate kg vrei sa slabesti, de unde esti...

Am 30 de ani, as vrea sa slabesc vreo 10 kg si sunt din Bucuresti
Si iti multumesc mult pt raspuns
Pot manca iaurt cu fructe si fulgi de ovaz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 21 2009, 10:56 AM
Post #625

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Inca nu mi-e clar ce am voie sa amestec si ce nu.
Chifla aia n-am voie s-o mananc cu nimic ce are grasime, branza, ochiuri,peste, numai cu gem d-ala fara zahar?
Si ciocolata aia dupa ce ai voie s-o manaci.

+Quote Post
kalua
post May 21 2009, 11:04 AM
Post #626

Musafir

Ciocolata contine grasimi, deci numai dupa ce-ai mancat alimente cu IG-ul pana-n 35.
Painea integrala poti s-o combini si cu iaurt si branza 0%, rosii, castraveti, ardei, etc.

Deci, inca o data regula regulilor la faza 1:
alimente cu IG-ul pana 35 se pot combina cu grasimi
alimente cu IG-ul intre 35 si 50 nu se combina cu grasimi (decat cu peste si putin ulei de masline)
alimente cu IG-ul peste 50 sunt interzise.

Ana, daca iaurtul e cu 0% grasimi, da.

+Quote Post
ana30
post May 21 2009, 11:24 AM
Post #627

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,255

Multumesc Kalua.
Mai am o intrebare ce pot manca la mic dejun in faza1? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
lotte
post May 21 2009, 11:24 AM
Post #628

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

MoN, pai nu te-ai aruncat la dulciuri, pentru ca mananci o gramada de fructe, adica apa cu zahar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar imi place de tine, ca ai avut mic dejun, cu ce e mai bun de la Monti, fructe si ciocolata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gloriana
post May 21 2009, 11:35 AM
Post #629

Musafir

Iaca, apar si eu. Nu sunt consecventa in ceea ce priveste notatul, dar de Monti ma tin in continuare.
Ieri:
MD: iaurt cu fulgi de ovaz si o cafea
P: dovlecei cu ton si o salata. Am adaptat reteta de dovlecei umpluti si am facut un fel de musaca.
S: mere si migdale
Azi :
MD: iaurt cu fulgi de ovaz si o cafea
P: omleta cu cascaval si salata de castraveti
S: sper sa raman doar la fructe.
Am observat ca daca mananc la pranz consistent, seara nu imi mai este foame si mai rontai un mar, o migdala, mai beau un ceai, fara sa sufar foarte mult.

+Quote Post
kalua
post May 21 2009, 11:40 AM
Post #630

Musafir

Ana, te rog sa iei la puricat tot ce s-a scris pe site la Dieta montignac si pe forum ce scrie tot la subforumul cu pricina.
Despre micul dejun, uite aici. Poti folosi cu incredere si functia de cautare a forumului (dreapta sus).

+Quote Post

99 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:59 AM