![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mon, eu tocmai la inceput respectam strict Monti. Ca dupa ce trec anii, oricum o lasi mai moale (bineinteles mai sunt si perioade mai dificile, in care nu te poti mobiliza).
Am inceput sa iau crom de ieri, si desi mi-au preumblat ai mei ciocolata pe sub nas (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) n-am avut nici o treaba, chiar nu mi-a fost pofta. Oare sa fie efectul cromului sau al mintii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe azi mi-am propus: D - o cana de apa calda, cafea, orez cu lapte, putina fructoza si scortisoara G - un mar (e cam mare, nu stiu daca-l pot manca pe tot) P - falafel cu branza topita, castraveti si conopida (asta imi iau cu mine la scoala, ca n-am timp sa vin acasa) C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am ceva carne tocata de vita, copiii au cerut lasagne, iar eu cred ca-mi scot putina carne sa-mi fac niste chiftelute cu salata. Si eu ma gandeam la doftoreasa noastra. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oare cu ce neconformitati se alinta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vine ea si ne spune. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, avem acelasi meniu, chiftelute cu salata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cand le-am facut ca sa nu pun paine sau fulgi de ovaz am pus niste branza si au iesit super. Iei crom pur sau e combinat cu ceva?
Aseara am si alergat cu cutu vreo jumatate de ora (bun antrenorul cu blanita) si am mancat niste chiftelute cu o felie de branza swiss cu o salata de rosii, castraveti si ceapa verde. Azi: MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, o piersica si o nectarina, fulgi cu iaurt P - chiftelute, un ou fiert, 2 bete de mozzarella si 3 castraveti mai marisori Gustare - 3 caise C - ananans |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam Kalua,
La inceput Pesca asa ar trebui sa fie, da-i greu tare. Azi i-am dat la cutu din fata blocului osul cu maduva(cre' ca de acum o sa-mi arunce niste priviri si mai languroase), pana acum nu rezistam si bagam maduva pe paine cu sare, de as fi mancat 3 felii daca ar fi fost atata maduva. Asa-i Lotte mananc multe fructe si mananc la limita posibilului sa nu ma deranjez la stomac. Si cioco m-am obisnuit si cu asta de 75%. P. Inainte de pranz am dat-o iar cu niste cirese, capsuni si un mar. Am schimbat macazul ca sunt cam in graba, spaghete cu nuci si putin de fructoza nu multa ca nu-mi plac lesinate de dulci. Sper ca-s conforme ca nu m-am mai uita in carte sa vad. Da' spaghete cu branza si mozzarella amestecate am voie, am facut pt. ai mei si asa imi fac cu ochiul. Diseara sper sa apuc sa-mi fac orezul cu lapte sau un grapefruit. Si eu azi am jucat tenis cu fiica-mea si ieri am jucat tenis la perete vre-o 20 de minute, da' siroia apa pe mine, am alergat ceva. Cutu ala al tau tare-i fain ghemotoc, tot am vrut sa zic si am uitat. M-a luminat Kalua cu link-ul de mai sus,adica pot sa mananc clatite cu faina integrala yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssss, bag niste clatite cu nuci zilele astea. This post has been edited by Master of Norules: May 21 2009, 03:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Salut!
MD: 3 prune uscate, un mar calit in suc propriu cu scortisoara, branza de vaci 0% si fulgi de cereale integrale G: 1 mar P: Mancare de mazare cu salata de varza si 2 chiftelute mici de pui. Ca desert am avut o jumatate de bucatica de cioco 72% (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C: paste din grau dur "al dente" cu sos de rosii. O mica nelamurire despre alune/nuci: cand se pot manca? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
In prima faza nu prea sunt recomandate alunele, nucile. Sa spun ca maxim un pumn mai mic e ok.
Mon, pastele integrale nu pot fi combinate cu branza cu grasimi. Eu imi tot cumpar spaghete din orez salbatic pe care le pot combina cu grasimi, eu ele un gust mai ciudat dar sunt destul de bune. Si merci pt cutu... are deja 20 kg, nu mai trebuie sa fac greutati... de cand l-am adus acasa am facut niste brate ca si eu ma minunez. Dupa 6 luni de mers la sala de 3 ori pe saptamana nu imi aratau bratele si picioarele asa bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (p.s. mi-au murit laudatorii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
ghemotoc, dar si pumnuletul ala mic de alune, cand il pot manca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Le poti manca drept gustare sau dupa/la mese proteino-lipidice. Dar nu in fiecare zi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre. MoNule, bre, stai si tu si te gandeste care alimente contin grasime si care nu, zau asa. Cum naiba sa fie de faza 1 spaghetele sau clatitele din faina integrala combinate cu nuci, care au grasime? Cu mozzarella cu 0% grasimi nu exista, nici pe asta n-o poti combina cu spaghete.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai nu-i musai sa tin faza 1 merge si faza a 2-a ca si cu aia dai jos nu mai stiu care zicea, da' in timp mai lung. Eu mai greu pricep cand nus ce sa gatesc si cum sa le combin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , glumesc da' cre' ca nu pot sa tin faza 1, cre' ca si la mine o sa fie o combinata ca sunt ceva pe lista aia care nu-mi plac deloc, printre care branza aia de veci cu 0% grasime. Da dar nucile nu-s grasime animala sunt vegetala deci n-ar trebui sa fie asa grav, ma consolez si eu cu ideea. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Da' daca imi fac budinca aia de spaghete cu branza de vaci aia si un ou ar merge? Sa incerc si eu spaghete d-ale de orez, da' asa mi se pare si mie ca-s far de gust. S. capsuni mai tarziu orez cu lapte. This post has been edited by Master of Norules: May 21 2009, 07:07 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spaghetele de orez nu-s conforme deloc. Numai daca-s din orez salbatic. Si oul nu se combina cu faina integrala pentru ca galbenusul contine grasimi.
Mai, MoN, daca tu nu gasesti ce sa mananci si sa-ti placa la dieta asta, eu nu mai stiu ce sa spun. S-apoi asta-i una de-aia "ori o faci, ori o lasi balta", altfel te chinui degeaba. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:13 AM |
|