![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, iau crom simplu, necombinat cu altceva (1 tableta/zi). Chiar are efect, nici azi n-am simtit nevoia de dulce. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Oricum, eu mai iau si B12 si C. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deja am si eu cutiute ca babele, pe zile, cu pastilutele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asa uit sa le iau. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
MoN, Monti asta al tau e pe langa drum, pe langa gard (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu aseara am mancat saramura de peste in loc de salata. O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Neatza la pranz!
Azi dimineatza m-am trezit cu 10 minute inainte sa trebuiasca sa ies pe usa, asa ca am luat micul dejun pe drum si a constat din: o felie de paine integrala cu tarate (facuta de mine, IAC (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ), 3 prune uscate, 2 mere si 1 para. Restul mai vedem... Multumesc ghemotoc! This post has been edited by alexty: May 22 2009, 10:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Aseara nu am mai servit decat vreo 30 de minute de alergat cu cutu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am mancat cam putin...
Azi: MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, o nectarina, fulgi cu iaurt P - salata greceasca (salata, castravete, rosie, ceapa rosie, feta, piept de pui la gratar) - o sa ma duc sa mi-o cumpar C - ananas si cred ca si niste inghetata conforma Pescarush, si eu am in geanta tot timpul o cutie de vitamine (gingo biloba pt energie si mai luam si un complez de vitamine) plus ca mai iau o data pe zi si omega (pt. colesterol). Unde intra atatea cred ca mai intra si niste crom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hai ca am inceput si eu de ieri sa iau crom...asa, de curiozitate...sunt un pic in dubii cu pastilele si cu tot ce-i produs sintetic, sper insa sa-mi mai scada pofta asta nebuna de dulce...caci peste tot in jur roiesc tentatii, sunt tot felu` de evenimente la care pur si simplu nu ai ce sa alegi...magazinele-s cu rafturi pliiiine de nimicuri, E-uri si tot felu` de bombe...gama de produse conforme prin Ro este foarte restransa...of, of, mai, mai...
Azi : MD - lapte cu fulgi de ovaz G- grisine din faina integrala ( contin malt...e ok ?) P - 3 felii de cascaval pane cu o rosie si castravete G - ceai din diferite plante C - nu stiu...2 mere, iar ceai (iar stau prost cu colonu`) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pe langa crom mai iau si Doxiciclina (daca nu ma insel are amidon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) si spirulina ... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Zano, stai linistita, la cate tablete iei nu conteaza si nici nu o sa iei doxiciclina la nesfarsit.
Eu abia ieri m-am uitat ce scrie pe cutia de sare... contine si zahar, de ce, nu stiu. Nu degeaba comentam eu ca sarea de aici nu sareaza... Aseara mi-am luat sare de mare organica, sa fiu sigura. Mai adaug un ceai verde la meniul de dimineata. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, iar am rabufnit in dulce. Am cumparat ieri tort si-am servit musafirii si m-am servit si eu. Trebuie sa mai ma documentez despre acest crom si cand ma voi apuca serios de Monti, voi lua si eu. Am impresia ca nu se impaca cu alaptatul. Am tot discutat cu alte mamici si ele mi-au spus ca dupa 6 luni incepi sa slabesti. Adica revenirea nu-i atat de rapida, cum sper eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Alexty, sa nu-mi fie cu suparare, multe din intrebarile tale isi gasesc raspunsul in carte. Migdalele, alunele, nucile, continand grasimi se mananca la o masa proteino-lipidica, chiar daca la prima vedere IG-ul lor este f mic. Eu si dotoreassa citim si recitim cartea de n ori, ca se mai uita in timp anumite detalii. Dar pana nu intelegi f bine principiile, nu poti sa te apuci de regim. Apoi, la intrebarea: cum se face un orez cu lapte? Pai se fierbe orezul in apa, apoi in lapte, se adauga continutul pastaii de vanilie, sare, fructoza. Ma gandeam ca astea-s chestii pe care ar trebui sa le stim toate. Nu ma intelege gresit, dar uneori inainte de a pune o intrebare, ne documentam un pic, ca poate obtii raspunsul singura. Internetul e vast si plin de informatii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cromul ala cica nu-i indicat cand alaptezi.
Roxanica incearca sa mananci mai multe fructe dulci conforme si poate scapi de pofta de dulce. Pe mine Lotte draguta, m-a luminat ca eu nu ma prindeam de ce nu mi-e pofta de dulce. Si eu azi am comis-o rau de tot, oricum nu tin eu 100% ca inca nu mi-s clare toate regulile mai studiaza fata.Am eu o problema cu combinatiile da' se rezolva sper. Io zic sa fiti mai ingaduitoare cu incepatoarele ca poate n-au timp sa citeasca ca si mine si citesc printre picaturi. Aseara am alergat si eu vre-o 20 de min cred si asa am obosit. Azi poate reusesc o jumate de ora. Ne tulim sa jucam niste tenis si apoi o alergare. This post has been edited by Master of Norules: May 22 2009, 05:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Hm.. culmea e ca am tot citit si rascitit pe aici prin discutiile mai vechi si nu am gasit cum se face practic orezul.
Ca sa intelegi de ce pun astfel de intrebari: mama face orezul cu muuuult lapte si in lapte il si fierbe. Pe cand eu am inteles ca acest orez trebuie preparat intr-un anumit fel si nu stiam cum, si serios ca nu scrie in carte. Si in plus, pe cand rasfoiam forumul am observat ca toate ati fost incepatoare la un moment dat si puneati foaaartteeee multe intrebari care mai de care... cu diferenta ca la inceput se raspundea calm si frumos. Acum am vazut ca toate raspunsurile constau in link-uri si "citeste cartea". Pai, sa nu-mi fie nici mie cu suparare, dar pentru ce mai este acest forum daca nu avem voie sa punem intrebari? In fine. Pranz: mancare de naut, o rosie, un castravete si 3-4 chiftele din piept de pui la cuptor Gustare: capsuni, 4 alune si 2 nuci Cina: branza de vaci 0% cu mar si scortisoara. Acum as vrea sa intreb daca are ceva daca mananc cereale la cina, fara sa le combin cu grasimi. In carte nu scrie ceva clar despre asta, iar dupa capul meu banuiesc ca nu are nimic daca o fac, dar vreau sa fiu sigura. |
|
|
![]()
|
|
Alex, la cina nu ai voie paine, wasa sau cereale (chiar daca nu sunt combinate cu grasimi). In schimb poti sa mananci paste. Asa scrie in carte. Dar cred ca poti sa incerci sa vezi daca sare cantarul sau nu. Depinde de metabolismul fiecaruia.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:21 AM |
|