IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 22 2009, 06:51 PM
Post #651

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Multumesc pentru raspuns, ghemotoc!
N-am sa mananc cereale la cina.
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post May 22 2009, 07:01 PM
Post #652

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Nicio problema. Mie mi se mai face seara rau daca nu mananc cu paine si mai pap cate o wasa sau o jumatate de painica filozofala. Vad ca pe mine nu ma afecteaza. Daca chiar vrei sa mananci, combin-o cu o salata sau niste legume (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alexty
post May 22 2009, 07:08 PM
Post #653

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Am inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deocamdata nu vreau sa fac nicio escapada, d-aia tot intreb, ca sa fiu sigura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 22 2009, 08:21 PM
Post #654

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pesca intervin off topic, si-am citit si un pic in diagonala referitor la tensiunea scazuta si eu ultima oara o aveam 80/60, chiar nu mi-o gasea la mana stanga si-a spus sa mananc mai sarat

+Quote Post
pescarush
post May 22 2009, 08:43 PM
Post #655

Musafir

Asa mi-a spus si mie doctorul in Germania, cand am ajuns in spital dupa o cazatura pe gheata (pe cand sa ma ridic, mi-a scazut brusc tensiunea si mi s-a facut rau, asa ca am ajuns in spital). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar nu vreau nici sa ma obisnuiesc sa mananc prea sarat, oricum mi se pare cateodata ca e cam multa sare in mancarea mea. Stii cumva pulsul pe unde ar trebuis a fie? Ca eu am uitat sa ma uit pe aparatul ala. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Al meu era 70 in dimineata aceea.
Pentru fetele nou venite, asa e, si noi am fost incepatoare si multe lucruri nu ne-au fost clare chiar dupa ce am citit cartea, dar eu cred ca lumea reactioneaza aici cand vede ca nu s-au citit macar cateva reguli de baza. Si eu imi mai pierd rabdarea sa raspund la unele lucruri la care stiu sigur ca este scris raspunsul negru pe alb in carte, iar "n-am timp sa citesc" nu mi se pare o scuza, daca iti cunosti targetul, ar cam trebui sa iti faci timp sa te si documentezi si sa pui in miscare toate mijloacele posibile in asa fel incat sa-l atingi (valabil in toate domeniile, nu numai diete). Acum, pe Alex eu o inteleg ca pune intrebari de genul "cum se face orezul cu lapte", ca si eu cand am plecat de-acasa stiam sa fac exact ceai si oua ochiuri. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Trebuie sa fie un inceput, de undeva trebuie sa incepem cu totii.
Meniul meu pe azi:
D - iaurt cu fulgi de ovaz si ananas, o cafea
P - muffini picanti cu rosii cherry si castraveti
C - tot muffini cu salata.

Au iesit excelenti, mai facusem o data, mai demult, dar cred ca pusesem faina de soia, de aceea n-am fosta sa impresionata de gust. Mai tarziu pun si poza, acum ma duc cu Sunny la plimbare.

+Quote Post
Cleo
post May 22 2009, 09:16 PM
Post #656

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

''Regular sinus rhythm

The impulse for each beat originates from the SA node and is regular within a 10% variability. The normal sinus rate is between 60 - 100 beats per minute and does not appear to change with increasing age. However, the maximal heart rate with exercise declines with increasing age. As a guideline, the maximum achievable heart rate with exertion is approximately 220 minus age in years. ''

+Quote Post
ghemotoc
post May 22 2009, 09:31 PM
Post #657

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Pescarush, am vorbit si eu cu multi doctori, toti mi-au spus sa beau cafea/vin si apa si sa mananc mai sarat. Deci o cafea dimineata, macar un ceai verde in timpul zile si apa din plin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
nicotan
post May 22 2009, 09:33 PM
Post #658

Tratabil
**

Member No.: 5,977

Buna seara!
Zilele astea v-am vizitat mai rar, asa cum v-am mai spus copiii mei ma tin mai mult in parc. Insa in seara asta am frunzarit ce ati notat voi si am constatat ca v-ati pus pe luat hapuri, nu gluma. Am avut si eu o perioada cand luat tot felul de suplimente dar mi-a trecut.
Roxanica, daca alaptezi nu lua nici crom, nici alte suplimente, ca toate trec in lapte si oricum ai putine luni de cand ai nascut, asa ca fii mai indulgenta cu tine ca ai tot timpul sa slabesti.
Ghemotoc parca tu ai scris ca iei ginkgo biloba pentru energie - e mai mult pentru circulatie, daca te vrei sa te energizezi, ia ginseng.
Astazi am mancat cam asa:
d- 2 mere, o cafea slaba
ora 11- salata cu rosii, ardei, ceapa, castraveti, branza de burduf, ulei de masline
ora 16 - 2 mere, pauza, 2 ochiuri cu branza de vaca
ora 20- capsune, 2 mere
Cred ca mananc cam multe mere, dar e antidotul meu pentru pofta de dulce.
Va pup si o seara buna!

+Quote Post
kalua
post May 22 2009, 09:35 PM
Post #659

Musafir

Si eu-s cu tensiunea calului mort, de trebuie sa mi-o caute cu lumanarea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pun sare in mancare, dar cu bun simt, cat sa aiba mancarea gust si nici n-o sa-mi schimb obiceiul asta. In schimb beau cafea. Mi se mai face rau, simt ca-ncep sa ma preling, ma iau transpiratiile reci si daca n-am unde sa ma asez imediat fac poc! pe jos. Nu mi se intampla des, o data la cativa ani buni, dar chestia asta a inceput in copilarie, asa ca-mi apartine de-acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alex, pai orezul basmati se combina oricum cu lapte 0%. Acum ca-l fierbi prima data in apa si apoi pui lapte sau direct in lapte, cam tot un drac e, asta-i parerea mea. Eu nu fac orez cu lapte montignac, ca nu-s deloc amatoare.

+Quote Post
nicotan
post May 22 2009, 09:44 PM
Post #660

Tratabil
**

Member No.: 5,977

Eu dupa ce am nascut am constatat ca tensiunea mea nu mai era in parametri normali, ci mica. Eu in colaborare cu doctorita mea am ajuns la concluzia ca e de la lipsa de calciu si de la oboseala...Acum m-am obisnuit cu tensiune mica si nu o mai bag in seama, iar cafeaua nu ma ajuta cu nimic, din contra imi da stare de agitatie. Tu Kalua cum stai cu analizele, ca sa te prelingi asa nu prea e in regula, chiar daca e rar.

+Quote Post

99 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 01:51 AM