IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
ghemotoc
post May 22 2009, 09:48 PM
Post #661

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Mie mi se face rau asa de cand sunt mica (si mama are acceasi problema)... si am ajuns la concluzia ca apa ma ajuta cel mai bine. Daca mi se face rau pe strada imi cumpar o apa sau o cola light (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca are cofeina.
Kalua, inteleg perfect ce zici, si mie cand mi se face rau ma preling usurel, nu mai vad nimic si mi se infunda si urechile.

Nicotan, gingko biloba e si pt energie, atentie, memorie...
Go to the top of the page

+Quote Post
nicotan
post May 22 2009, 09:58 PM
Post #662

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Ghemotoc, ai dreptate, dar principala lui proprietate este activarea circulatiei periferice si la nivel cerebral, si implicit stimuleaza memoria si alte alea...
Eu am probleme cu circulatia si am inghitit capsule la greu...

+Quote Post
kalua
post May 22 2009, 10:10 PM
Post #663

Musafir

Eu stau bine cu analizele, numai tensiunea e mica, in rest n-am lipsuri (mai ales de cand cu Montignacu', cu toate ca eu nu ma uit la grasimi, mi-a scazut si colesterolul care inainte era la limita de sus).
Asa, asa, si mie mi se infunda urechile cand m-apuca si mai am si impresia ca trebuie sa merg la toaleta pe langa toate celelalte.
Eu una nu iau buline deloc, dar ia sa trec eu maine pe la apoteca sa vad ce fel de crom au. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 22 2009, 10:24 PM
Post #664

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Si eu ma apuc de crom...
Si eu de cand m-am apucat de MM nu prea mai am probleme cu colesterolul (ridicat din cauza anticonceptionalelor).
Si cum sunt blonda, am mare nevoie de gingko biloba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 22 2009, 10:33 PM
Post #665

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mai, la asta cu prelinsul ramane de discutat cine-i campioana. Dar la mine se intampla cand sint in spitale, la luat sangele samd. N-am niciun fel de frica insa nici control nu am la ce mi se intampla. Simt ca mi se face rau dar n-apuc sa ma asez si ma trezesc in cate-un pat dupa un moment negru cu lume buluc peste mine unii ma palmuiesc, unii arunca cu apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . E drept totusi ca de cand am nascut, ma facui mare si nu mai fac prostii. Eu pe gustul unora nu pun destula sare insa ai mei sint ok. Cand ai tensiunea mica si bei apa multa iti agravezi simptomele. Nici eu n-am cum sa-mi schimb obiceiul de-a da gust mancarii, ca-i prea adanc inradacinat.

+Quote Post
kalua
post May 22 2009, 10:58 PM
Post #666

Musafir

Eu as veni cu sarurile la tine, Cleo, c-asa se face la o duamna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
S-apoi cu sarea asta: si-asa ingurgitam la chestii sarate (in produsele cumparate), la ce sa pun si eu cu nemiluita?
A, am avut si eu o sare cu amidon parca (cumparata in nu stiu ce tara). Acasa folosesc doar marina (la gatit) si fleur de sel la chestiile pe care nu le tratez termic.

Revenind la oile noastre:
md: cafea
p: un mar, apoi multa salata verde cu o tepusa cu carne de porc, dovlecel si ardei gras
c: tocinei de dovlecei cu raita cu rosii
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3113.jpg)

+Quote Post
pescarush
post May 22 2009, 11:51 PM
Post #667

Musafir

Mmmm, ce bine arata tocineii aia. Trebuie sa caut si eu reteta, sa-i incerc.
Revin si eu cu poza cu muffins picanti:

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00902.jpg)

Mi-a mai ramas niste aluat si l-am pus in tava de chec, ca mi-a fost lene sa mai pun in tava de muffins, ma si grabeam sa termin ca trebuia sa plec la scoala.
Vroiam sa mai spun ca sunt foarte buni de luat la scoala sau chiar la job, daca nu ai conditii sa incalzesti mancarea.
Ghemotoc, am crezut ca stii ca sarea aia ieftina contine si zahar. Si eu folosesc numai sare de mare.

+Quote Post
nicotan
post May 23 2009, 07:05 AM
Post #668

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Pesca muffinii tai arata senzational. Ai gasit praf de copt fara amidon? ca eu nu am vazut asa ceva pe la noi si am incercat sa fac cu bicarbonat, dar nu i-am putut manca , stau si acum in frigider.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 23 2009, 09:35 AM
Post #669

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu cand zic ca n-am timp, chiar n-am timp si chiar daca pare greu de crezut asa e.
Si asta cu targetul se potriveste carierei nu vietii de familie daca tot e sa fiu percutanta. Si pe mine ma tine copilul o gramada in parc si pe afara.
Si ideea era ca cred ca puteti da dovada de mai multa toleranata si sa lasati rautatile deoparte. Daca vi se par stupide intrebarile pur si simplu nu raspundeti da' sa mai facem si analiza pe scriu alti mi se pare un pic cam mult.
Mie mi s-a luat, asa ca l-oi tine dupa capul meu ca n-am chef sa creez controverse.

This post has been edited by Master of Norules: May 23 2009, 09:36 AM

+Quote Post
kalua
post May 23 2009, 10:05 AM
Post #670

Musafir

nicotan, se pare ca ai pus prea mult bicarbonat, dintr-ala se pune mai putin decat praf de copt (in fond praful de copt e bicarbonat lungit cu amidon), altfel se ajunge la gustul ala metalic, bleah. Mi s-a intamplat si mie sa scap ceva mai mult din el in painicile filozofale o data, erau horror la gust.

+Quote Post

99 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 10:20 PM