IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 23 2009, 12:00 PM
Post #671


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Neata!

MD: 1 mar, 2 oua fierte in coaja, 1 felie de cascaval, una de branza si 2 rosioare
P: Mancare de naut, pui si salata
C: mult comentatul orez cu lapte, despre care tot nu stiu exact ce cantitati sa folosesc , dar mi-o iesi mie ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu ma satur cu orezul poate mai mananc si niste fasole in conserva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 23 2009, 12:08 PM
Post #672





Musafir






Dupa cum am mai spus, eu nu fac orez cu lapte, dar o fi ca la apa, nu? In mare proportia de lapte/orez e 2:1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 23 2009, 12:13 PM
Post #673


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



O sa incerc asa initial, apoi daca mai trebuie lapte... mai pun.
Merci kalua !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nicotan
post May 23 2009, 02:02 PM
Post #674


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 83
Joined: 1-March 09
Member No.: 5,977



Ai dreptate Kalua, cred ca am pus cam mult bicarbonat, cert e ca nu am putut sa le mananc.Insa pana ce ma hotarasc sa incerc iar, mai dureaza....
Acum sunt in fabricatie clatitele cu faina de soia si chiar mi se par bune.Am pus praf de copt, ca nu mai risc cu bicarbonatul...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 23 2009, 02:28 PM
Post #675





Musafir






Nico, nu stiu ce contine praful meu de copt, l-am luat mai demult dintr-un magazin naturist arabesc. Bicarbonat nu am in casa.
Mon, cred ca stim toate ce inseamna sa nu avem timp, dar timpul ni-l mai si aranjam si cam avem timp pentru ceea ce vrem sa avem. Si eu am citit cartea (de 2 ori chiar, pentru ca nu m-am ales cu prea multe dupa prima citire si a trebuit s-o reiau aproape imediat) intr-o perioada foarte aglomerata, in care munceam 10-12 ore/zi, si mai eram si singura cu 2 copii, duceam si copiii la diferite activitati, sporturi etc. si ma trezeam la 5:30 dimineata ca incepeam jobul la 7 (sa am timp sa le fac pe toate). Citeam seara inainte de a stinge lumina, chiar daca o pagina-doua, mai "furam" cateva minute cand asteptam copiii sa iasa de la sport (daca nu faceam cumparaturi in timpul ala), sau cand reuseam sa iau lunch fara sa lucrez in continuare in timp ce bagam in gura. Eu, de exemplu, pentru ca nu ma trage ata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) n-am timp sa merg la sala. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Sa stii ca se vede din prima orice incepatoare care a citit cartea in comparatie cu cineva care pune intrebari aiurea. A spus-o si Kalua aici, nu o data, cartea trebuie citita, ca nu se poate tine dupa ureche, si a pus de nspe ori regulile de baza, chiar si zilele trecute, e si normal sa-ti mai pierzi si rabdarea. Si eu prefer sa nu raspund la intrebari puse aiurea, acum am vrut doar sa spun ca o inteleg pe Roxy de ce a reactionat asa. Cam lunga explicatia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: May 23 2009, 02:37 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 23 2009, 03:09 PM
Post #676


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



La un moment dat am cochetat cu ideea de a incepe ragimul MM. Am luat cartea am citit-o pana la un moment dat, am intrat in arhiva si-am luat cu copy-paste meniuri de la Roxana, dr_wise, Ala80 samd si aveam o lista intinsa pe cateva ecrane, deci acoperisem cateva saptamani bune de meniu. Regimul Montignac e de fapt un mod de viata si nu e pt oricine. Eu recunosc, nu-l pot urma si de aceea nu fac excese pe care am sa le regret mai tarziu.

Topicul acesta a inceput demult si in zilele acelea era normal sa se raspunda la toate intrebarile pt ca erau inca nepuse pe forum, acum sint destul de bine acoperite, functia de cautare a forumului merge foarte bine si intr-adevar controversele despre cat timp are fiecare nu-si au rostul in conditiile in care nu uita nimeni ca activitatea pe forum e benevola.

succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 23 2009, 03:46 PM
Post #677


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Am citit cartea din scoarta in scoarta si am reluat capitolul "Faza I" de fiecare data cand uitam cate ceva.
Eu nu cred ca am pus intrebari din cale afara de penibile, nu am intrebat daca pot sa mananc cartofi prajiti si crema de zahar ars.
Am pus niste intrebari la care nu eram foarte sigura pe mine.
Nu vi s-a intamplat niciodata sa stiti un lucru, dar sa aveti nevoie de o confirmare din partea unei persoane care se pricepe mai bine in acel domeniu? Sunt sigura ca vi s-a intamplat.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 23 2009, 03:56 PM
Post #678





Musafir






Eu fierb orezul in apa. Apoi pun lapte la fiert cu fructoza si vanilie, si cand da in clocot pun si orezul fiert si le mai las sa dea intr-un clocot - doua impreuna. Dar chiar nu stiu sa spun cantitatile, pentru ca le pun dupa ochi (si de obicei nici nu-mi ies portii intregi, adica imi iese o portie si un sfert, de ex.). Ca sa pun mai putina fructoza, cateodata mai pun la sfarsit fructe uscate. A, si tocmai ma gandisem zilele trecute ca de-acum, cand mai fac orez cu lapte mai bine pun miere la sfarsit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by pescarush: May 23 2009, 03:58 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 23 2009, 05:44 PM
Post #679


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Eu il fac asa nus daca e conform, da' iti spun. 3 masuri lapte, o masura orez. Las laptele sa clocoteasca, inmoi orezul in apa rece si cand clocoteste laptele il pun, il las sa fiarba la foc mic pana e al dente si apoi opresc focul adaug fructoza dupa gust si vanilie daca am pastaie si il las sub capac pana se umfla el.

This post has been edited by Master of Norules: May 23 2009, 05:45 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexty
post May 23 2009, 07:03 PM
Post #680


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 185
Joined: 17-May 09
From: Bucuresti
Member No.: 6,507



Multumesc gagici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi sunteti de ajutor!
Nu am pastaie de vanilie (e scumpa rau!) , dar am esenta.. O fi conforma esenta asta? Nu scrie nimic de zahar sau altceva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

99 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 08:31 PM