![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Neata!
MD: 1 mar, 2 oua fierte in coaja, 1 felie de cascaval, una de branza si 2 rosioare P: Mancare de naut, pui si salata C: mult comentatul orez cu lapte, despre care tot nu stiu exact ce cantitati sa folosesc , dar mi-o iesi mie ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu ma satur cu orezul poate mai mananc si niste fasole in conserva. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cum am mai spus, eu nu fac orez cu lapte, dar o fi ca la apa, nu? In mare proportia de lapte/orez e 2:1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
O sa incerc asa initial, apoi daca mai trebuie lapte... mai pun.
Merci kalua ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Ai dreptate Kalua, cred ca am pus cam mult bicarbonat, cert e ca nu am putut sa le mananc.Insa pana ce ma hotarasc sa incerc iar, mai dureaza....
Acum sunt in fabricatie clatitele cu faina de soia si chiar mi se par bune.Am pus praf de copt, ca nu mai risc cu bicarbonatul... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nico, nu stiu ce contine praful meu de copt, l-am luat mai demult dintr-un magazin naturist arabesc. Bicarbonat nu am in casa.
Mon, cred ca stim toate ce inseamna sa nu avem timp, dar timpul ni-l mai si aranjam si cam avem timp pentru ceea ce vrem sa avem. Si eu am citit cartea (de 2 ori chiar, pentru ca nu m-am ales cu prea multe dupa prima citire si a trebuit s-o reiau aproape imediat) intr-o perioada foarte aglomerata, in care munceam 10-12 ore/zi, si mai eram si singura cu 2 copii, duceam si copiii la diferite activitati, sporturi etc. si ma trezeam la 5:30 dimineata ca incepeam jobul la 7 (sa am timp sa le fac pe toate). Citeam seara inainte de a stinge lumina, chiar daca o pagina-doua, mai "furam" cateva minute cand asteptam copiii sa iasa de la sport (daca nu faceam cumparaturi in timpul ala), sau cand reuseam sa iau lunch fara sa lucrez in continuare in timp ce bagam in gura. Eu, de exemplu, pentru ca nu ma trage ata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) n-am timp sa merg la sala. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sa stii ca se vede din prima orice incepatoare care a citit cartea in comparatie cu cineva care pune intrebari aiurea. A spus-o si Kalua aici, nu o data, cartea trebuie citita, ca nu se poate tine dupa ureche, si a pus de nspe ori regulile de baza, chiar si zilele trecute, e si normal sa-ti mai pierzi si rabdarea. Si eu prefer sa nu raspund la intrebari puse aiurea, acum am vrut doar sa spun ca o inteleg pe Roxy de ce a reactionat asa. Cam lunga explicatia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 23 2009, 02:37 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
La un moment dat am cochetat cu ideea de a incepe ragimul MM. Am luat cartea am citit-o pana la un moment dat, am intrat in arhiva si-am luat cu copy-paste meniuri de la Roxana, dr_wise, Ala80 samd si aveam o lista intinsa pe cateva ecrane, deci acoperisem cateva saptamani bune de meniu. Regimul Montignac e de fapt un mod de viata si nu e pt oricine. Eu recunosc, nu-l pot urma si de aceea nu fac excese pe care am sa le regret mai tarziu.
Topicul acesta a inceput demult si in zilele acelea era normal sa se raspunda la toate intrebarile pt ca erau inca nepuse pe forum, acum sint destul de bine acoperite, functia de cautare a forumului merge foarte bine si intr-adevar controversele despre cat timp are fiecare nu-si au rostul in conditiile in care nu uita nimeni ca activitatea pe forum e benevola. succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am citit cartea din scoarta in scoarta si am reluat capitolul "Faza I" de fiecare data cand uitam cate ceva.
Eu nu cred ca am pus intrebari din cale afara de penibile, nu am intrebat daca pot sa mananc cartofi prajiti si crema de zahar ars. Am pus niste intrebari la care nu eram foarte sigura pe mine. Nu vi s-a intamplat niciodata sa stiti un lucru, dar sa aveti nevoie de o confirmare din partea unei persoane care se pricepe mai bine in acel domeniu? Sunt sigura ca vi s-a intamplat. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fierb orezul in apa. Apoi pun lapte la fiert cu fructoza si vanilie, si cand da in clocot pun si orezul fiert si le mai las sa dea intr-un clocot - doua impreuna. Dar chiar nu stiu sa spun cantitatile, pentru ca le pun dupa ochi (si de obicei nici nu-mi ies portii intregi, adica imi iese o portie si un sfert, de ex.). Ca sa pun mai putina fructoza, cateodata mai pun la sfarsit fructe uscate. A, si tocmai ma gandisem zilele trecute ca de-acum, cand mai fac orez cu lapte mai bine pun miere la sfarsit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This post has been edited by pescarush: May 23 2009, 03:58 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu il fac asa nus daca e conform, da' iti spun. 3 masuri lapte, o masura orez. Las laptele sa clocoteasca, inmoi orezul in apa rece si cand clocoteste laptele il pun, il las sa fiarba la foc mic pana e al dente si apoi opresc focul adaug fructoza dupa gust si vanilie daca am pastaie si il las sub capac pana se umfla el.
This post has been edited by Master of Norules: May 23 2009, 05:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc gagici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi sunteti de ajutor!
Nu am pastaie de vanilie (e scumpa rau!) , dar am esenta.. O fi conforma esenta asta? Nu scrie nimic de zahar sau altceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:31 PM |
|