![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
lotte, dupa ce am citit meniul tau de ieri si am inceput sa-l citesc pe cel de azi, am crezut ca ma uit tot la cel de ieri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Spor la citit! Eu ma apuc de stepper (IMG:style_emoticons/default/weakbench.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alex, ti-am mutat postul cu reteta la aperitive. La topicul asta nu se posteaza niciodata retete.
Da' de ce-ti era teama, tu? De-ai facut numai jumatate de cantitati? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lotte, eu una ar trebui (vorba vine trebuie, dar de stricat nu mi-ar strica) sa mai citesc in engleza, am si un teanc de carti care ma asteapta, dar fac ce fac si tot de-astea in germana ma iau. (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Pai da, Alex, eu sunt la fel cam in fiecare zi, ca mi-e lene tare sa gatesc. Ma uitam la topicul cu poze cu mancare, Cleo si Kalua mi se par niste zeite, mie mi-e mai usor sa ma fac barbat decat sa gatesc bunatatile alea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Si recunosc, sunt egoista din fire: prefer sa ies afara, sa merg la sala, sau sa citesc, decat sa stau in bucatarie. Sau sa ma duc la restaurantul indian (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Kalua, eu am inceput The Witch of Portobello, de Coelho, care imi place tare mult, mai aveam un pic si o terminam, dar am uitat-o pe plaja in Ayia Napa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si vreau sa o termin tot in engleza, asa ca astept sa ajung iarasi in Cipru, mi-a cumparat prietena mea un alt exemplar in engleza. Am inceput saptamana trecuta Vivre pour la raconter, de Garcia Marquez (cadou de la Roxici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), si imi place mult, toata povestea curge, chiar m-a prins. Eu am o pasiune pentru cartile in limba engleza/franceza, si daca ma intreaba cineva ce sa iti aduc, e clar, ca vreau carti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-am comandat din state(mi-o aduce o prietena) Human being to human bomb de Russel Razzaque si abia astept sa o primesc si sa o citesc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Multumesc kalua! Si imi cer scuze ca am postat aiurea, dar chiar nu stiam la ce sa incadrez crackersii aia ca nu-s nici desert, nici aperitiv, nici ciorba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a fost teama sa fac mai mult de prima data pentru ca era o reteta pusa cap la cap de mine si nu ma asteptam sa iasa ceva comestibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) : eu n-am citit nicio carte in alta limba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum citesc 11 minute de Coelho (in romana). E draguta. Si revenind la topic... nu prea mai am pofta de mancare dupa 30 de minute de stepper si cred ca in seara asta o sa mananc doar niste fructe. This post has been edited by alexty: May 24 2009, 08:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Pana la urma, la cina am ciugulit cateva boabe de fasole, naut, o rosie, cateva foi de salata, telemea de vaca si cascaval. Mi-a fost lene sa-mi fac salata.
Intr-un fel a fost mai bine asa pentru ca daca imi fac salata nu prea ma las pana nu o termin si mananc mai mult decat e nevoie. Ups! Acum mi-am dat seama ca trebuia sa editez postul de mai sus, nu sa scriu unul nou si am vrut sa-l sterg pe asta, dar nu se poate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by alexty: May 24 2009, 08:09 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa vina doftoreasa sa ne spuna cum i-a placut la tara visurilor ei.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La asta ma gandeam si eu azi dimineata! Parca a zis ca se intoarce miercuri.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu eram la faza de mancam dulciuri asa fara masura si de cand am inceput da' mai o comit seara parca nu mai simt asa acerb nevoia de dulciuri si chiar daca fac in casa le fac cu mai putin zahar pt. ai mei si pt. mine le fac cu fructoza, da' sa nu iasa asa dulci numai asa o tenta.
D. Cereale de ovaz cu capsuni blenduite apoi o rosie cu o felie de branza si cafea cu fructoza. P. Niste varza cu piept de pui la gratar. Seara poate un orez cu lapte. This post has been edited by Master of Norules: May 25 2009, 10:26 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Serios, Roxi, abia miercuri? Nu stiu de ce traiam cu impresia ca s-o intoarce azi. Probabil wishful thinking. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MoN, stau si magandesc daca sa-mi mai racesc gura ca fulgii aia nu se combina cu branza, ca am mai spus-o de cateva ori. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, s-ar putea sa fi incurcat borcanele. A plecat miercuri si vine azi, am impresia. Oricum, mi-i dor de ea.
Azi poate ma fac si eu fata cuminte si nu mai mananc inghetata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:49 PM |
|