![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi faina!
Am inghetat de frig!!!!!!!! La noi e un ger de iti dau lacrimile si faci turturi pe oase ....brrrr...Vreau soare!!!!!!!!! Ieri nu am mincat asa multa placinta pe cat ma asteptam ci doar o feliuta in schimb am luat o bucata de peste facut in faina si o bucata mica d emamaliga. Desi cantitatile au fost mici ma simteam asa umflata de parca mincasem o balena, senzatia persista si azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tinand cont ca ieri seara am fost pe linga azi voi avea doar fructe in meniu si salata. Va pup si o zi cu soare, macar in suflet daca afara nu se poate. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna dimineata,
continui cu MM si multumesc de incurajari azi: md- capsuni - pauza - cafea - fulgi secara + lapte 0,1% gustare - mar prinz - salata de rosii + 2 oua + branza telemea uscata + 8 masline gustare - mar sau mandarina seara - varza calita + peste pangasius (a ramas de ieri) o zi frumoasa tuturor Bine mai arata gogosarii aia cu varza - mi-a lasat gura apa Kalua insa nu pot manca cu sare aproape nimic ptr ca mi se umfla mainile si pleoapele ( asa ca singurul aliment sarat este branza telemea - pe care o tin un pic in apa sa se mai elimine din sare) Kalua avem voie sa folosim bors? maine vreau sa fac o ciorba ardeleneasca de salata si nu stiu daca bors avem voie |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bors e voie.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-March 09 Member No.: 6,157 ![]() |
Neata fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt din Suceava,as vrea sa pierd(si de data asta pt totdeauna) vreo 10 kg.Pt asta am nevoie de sustinere(ambitie am, dar nu sunt consecventa).Meniul de azi
D-1 mar ,fulgi de secara +lapte degresat P-o bucata de pizza monti ramasa de aseara(cu modul asta de viata invat si eu sa gatesc de se minuneaza ai mei )+salata C-inca nu am nicio idee(am niste spanac poate il gatesc cumva) G-2 mere. P.S.Are ceva daca mestec guma????Nu cred ca e buna,dar m'am obisnuit si mi'ar fi greu sa renunt la ea |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Multumesc, Kalua! In cazul acesta o sa prepar placinta doar cu mere si nuci. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
KH, guma de mestecat, chiar daca-i fara zahar, irita pancreasul.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-March 09 Member No.: 6,157 ![]() |
Multumesc Kalua .N'am ce face renunt la ea .Totul petru sanatatea si silueta mea (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Am uitat, salutari la toate fetele noi si mult succes in alungarea kilogramelor si centimetrilor.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Kalua, stiu ca toate maslinele sunt conforme dar eu am si o problema cu colesterolul (din cauza anticonceptionalelor) si maslinele nu ma ajuta cu nimic.
Azi MD - cafea cu lapte 0%, crackeri din ovaz cu multe, multe ridichi P - glass noodle carbonara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu mi-a venit sa cred ce repede i-am gatit, abia astept sa vad ce gust au azi, dupa o zi de stat; morcovi cruzi C - fructe: capsuni, pepene - sa-mi treaca pofta asta odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fetelor uitati ce am facut dulce (nu sunt foarte aspectuoase pozele caci nu ma pricep (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ):
(IMG:http://i673.photobucket.com/albums/vv98/vs98dam/Picture321.jpg) (IMG:http://i673.photobucket.com/albums/vv98/vs98dam/Picture322.jpg) Am preluat o reteta de pe un blog culinar (daca trebuie pus link sa-mi spuneti) si am adaptat-o...sper sa fie MM: faina de naut + cacao + fructoza + ou + lapte (nu am avut si am pus apa) + ulei + drojdie (acolo zice praf de copt dar are amidon). Se face in cana si la cuptorul cu microunde, tot procesul dureaza 10min. Daca e ok adaptarea la MM am sa dau in detaliu reteta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:43 PM |
|