IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
albinuza
post May 25 2009, 11:40 AM
Post #701

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu ieri am crezut ca mor de balonare.
Dimineata am papat alune.
La pranz mancarica aia cu piept de pui la gratar, panceta si legume.
Seara 2 "oo" fierte cu rosie.
Am zis ca imi iau zborul. Si niste dureri de ziceam ca acum nasc.
Am luat ceva pentru digestie si m-am mai linistit.
Aaa da am comis-o ieri cu inghetata evident neconforma.
Am vazut ca au acolo si inchetata din soia. Da nu cred ca e conforma, pentru ca presupun ca au pus zahar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 25 2009, 01:49 PM
Post #702

Musafir

Mi-am luat eu dingreseala inghetata din lapte de soia, am vazut ca scria bio pe ea, era de ciocolata (preferata mea) fara bucatele de cioco prin ea (ma enerveaza de numa, eu vreau inghetata simpla, dom'le, dar toti producatorii industriali baga toate celea in ea). Si abia acasa am vazut faza cu soia. Era de la o firma englezeasca si nu-i asa buna ca aia normala.

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 01:53 PM
Post #703

V.I.P.

Aaa, deci nu imi iau. Macar daca o iau pe alaturi sa oa iau cu ceva bun (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
alexty
post May 25 2009, 02:20 PM
Post #704

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Helu!

MD: O felie de paine integrala cu tarate cu dulceata de mere, vreo 3 crackersi integrali cu si fara dulceata, un iaurt 0% cu fulgi de cereale.
G: 1 mar
P: Iahnie de fasole (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) cu 2 rosii, 1 castravete si puuutin piept de pui rotisorat (avem cuptor cu rotisor si la inceput se chinuia mama cu pui intregi, acum baga 3 piepti pe furca si aia e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

La cina nu stiu ce vom manca... mai vedem si completam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 25 2009, 02:33 PM
Post #705

Musafir

Si eu asa credeam, ca azi se intoarce doftoreasa noastra. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Abia o astept si eu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Alex, vad ca ai prins regulile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ai sa vezi ca dieta asta nu inseamna restrictii pentru o persoana constienta ca abuzurile se resimt (si se vad), mai ales dupa o anumita varsta. Eu am mancat prostii ieri, am fost la un barbeque afara, la un lac, cu niste prieteni, si azi nu ma simt prea bine. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asta este, ai sa vezi, dupa ce se obisnuieste organismul cu regimul asta, nu te simti bine cand mananci prostii.

Eu mi-am propus pe azi:
D - cereale cu lapte
G - cred ca-mi duc cu mine niste alune, la scoala
P - snitele date prin faina de naut si ou (poate si niste parmesan) cu salata
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca o salata de avocado.

Sa aveti o saptamana faina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

P.S. Nici eu nu ma dau in vant dupa inghetata de soia, are asa un gust mai apatos, mai artificial. Bine, soia nu este printre favoritele mele, in orice forma ar fi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: May 25 2009, 03:00 PM

+Quote Post
alexty
post May 25 2009, 03:42 PM
Post #706

Dependent

Da, pesca, am inceput sa stiu ce sa mananc, fara sa ma mai concentrez prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am mancat odata un iaurt de soia (tineam post). Ce-i drept, era indulcit si era cu fructe. Dar mi-a placut! Credeti ca daca mi-a placut iaurtul ala e posibil sa-mi placa si preparatele din faina de soia?
Vreau sa cumpar o faina din asta conforma, dar nu stiu daca soia sau naut. Care e mai agreabila?

+Quote Post
ghemotoc
post May 25 2009, 04:26 PM
Post #707

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Pescarush, ti-am mai spus eu ca avem meniuri similare, chiar si cu neconformitati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si noi am fost ieri la iarba-verde si mai spre dupa-amiaza m-a cam luat cu lesin (am si umblat mult cu cutu pe langa lac si prin padure) si am baut un pepsi light si am mancat niste inghetata... azi dimineata imi era greata si cutul meu a si vomitat (el a papat iarba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Dar nu mai supar ca am papa inghetata aia, din cand in cand nu strica, mai ales daca nu ai alte solutii.
In rest am mancat in weekend conform, dimineata painici filozofale cu vinete, icre, branza si multa ceapa verde si multe rosii si pe la pranz/cina carne la gratar cu salata xxl.
Azi
MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, o nectarina, 2 painici filozofale cu branza topita si rosii
P - varza calita cu carne de porc la gratar si un ardei iute
Gustare - 3 caise
C - ananas sau niste carne la gratar cu salata, mai vad eu cat imi e de foame dupa ce il scot pe cutu afara (alerg cu el si imi trece pofta de mancare)

Alex, faina de naut are gust mai bun ca cea de soia dar e si putin mai nisipoasa. Dar trebuie sa le incerci ca sa vezi daca iti place sau nu.

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 04:29 PM
Post #708

V.I.P.

Eu folosesc de naut! dar nu mi s-a parut nisipoasa deloc! E la fel de fina ca aia alba de grau.

+Quote Post
alexty
post May 25 2009, 04:46 PM
Post #709

Dependent

Speram sa ziceti ca e mai buna cea de soia ca am gasit-o mai ieftina ca cea de naut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am gasit faina de naut la 7 lei 500 g. Voi cat dat pe ea?

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 04:49 PM
Post #710

V.I.P.

Aici e 1 euro si ceva punga de 500 g

This post has been edited by albinuza: May 25 2009, 04:51 PM

+Quote Post

99 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 11:04 AM