![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Ce putin papi, kalua!
Eu acum seara, dupa macroul la cuptor, ma rasfat cu o cana mare de cafea cu cacao (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am gresit, lapte cu cacao (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) As fi editat in postul de mai sus, dar nu mai am buton de editat (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Hmmm... ciudat! Am dat reply si mi-a bagat mesajul in cel de mai sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, daca nu posteaza altcineva intre timp si nu trece mult pana postezi, se baga totul automat la acelasi post.
Eu si mancatul putin... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu va puteti inchipui ce volum de vegetale am bagat in mine azi. A venit doftoreasa! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) arata super bine si cred ca au un gust super. Sunt numai bune de un MD sau de un brunch! (intrebare - ai pus numai albusurile sau ouale intregi?) oua intregi..da, foarte bune, incercati...o sa incerc si cu soia si naut, da` stiu clar ca nu prea suport soia. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Atunci pe langa faina integrala trebuie adaugate si niste tarate (galbenusurile contin grasimi). Daca o sa folosesc faina de naut (dar ma indoiesc) o sa pot pune si glabenusurile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Pai am pus 50/50=faina/tarate...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Asa o sa fac si eu (asteptam confirmarea) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Io mi-a happy! Am gasit faina de naut la magazinul Naturalia la doar 4 lei!
Ma duc maine si-mi iau , abia asteeept! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao, frumoaselor si sexoaselor!
Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu am mancat paste gatite in fel si chip, cat pentru tot restul vietii mele...cred ca juma' de an n-am curaj sa ma urc pe cantar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Dar am descoperit cateva soiuri de vin italienesc, o bunaciune! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pinot grigio, Prosecco si Valpolicella. Vi le recomand cu caldura; sunt seci, dar fructate. In seara asta am preparat pui gratar cu brocolli, am "ravasit" si niste fulgi de migdale, toate asezonate cu o salata de cruditati, din pacate a trebuit sa ma "jertfesc" si sa consum orezul cu lapte, asa ca de abia de maine intru in dieta. Am de gand s-o tin in peste si pui pana cand plecam la Paris. Kalua, n-ai nici o sansa sa mergi la Venetia pana in august? Am doua bilete de acces la toate muzeele din Venetia ( 1. Palazzo Ducale; 2. Museo Correr; 3. Museo Archeologico; 4. Biblioteca Marciana + 1 Museo a sceltatra + 1 among: Ca'Rezzonico, Palazzo Mocenigo, Casa Goldoni, Ca'Pesaro, Museo del Vetro) si sunt valabile pana pe 18 august. Habar n-am ce sa fac cu ele. (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3950.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hohohoooo, bine-ai revenit doctore. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Valpolicella e unul din preferatele mele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Chiar azi ma uitam sa iau unul, dar am ales pana la urma altceva, sa-l incerc si pe asta, se cheama Negroamaro Salento. Il stiti careva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va spun maine cum a fost.
Te-asteptam cu pozele. Bine ca ti-ai facut plinul, sa-ti fie de bine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce folos sa fii slaba si nefercita? Mai bine cateva kg in plus, si cu gura pana la urechi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A, si tot vroiam sa ma laud de cateva zile, si uit, ca mi-a facut rost si mie mama de cartea lui Monti, si mi-o trimite in septembrie, cu copiii. This post has been edited by pescarush: May 25 2009, 10:29 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pas de "slaba si nefericita"! Cand sunt slaba, ma simt frumoasa si sexoasa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pun si poze, numa' stai sa-mi revin, ca de abia am venit. Nici n-am apucat sa le vad pe laptop. Plus ca mai am de colectat unele de prin alte aparate/ familii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:39 AM |
|