IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 25 2009, 08:51 PM
Post #721

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Ce putin papi, kalua!

Eu acum seara, dupa macroul la cuptor, ma rasfat cu o cana mare de cafea cu cacao (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Am gresit, lapte cu cacao (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
As fi editat in postul de mai sus, dar nu mai am buton de editat (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

Hmmm... ciudat! Am dat reply si mi-a bagat mesajul in cel de mai sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 25 2009, 09:26 PM
Post #722

Musafir

Da, daca nu posteaza altcineva intre timp si nu trece mult pana postezi, se baga totul automat la acelasi post.

Eu si mancatul putin... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu va puteti inchipui ce volum de vegetale am bagat in mine azi.

A venit doftoreasa! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back!

+Quote Post
ToothFairy
post May 25 2009, 09:26 PM
Post #723

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(ghemotoc @ May 25 2009, 09:10 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) arata super bine si cred ca au un gust super. Sunt numai bune de un MD sau de un brunch! (intrebare - ai pus numai albusurile sau ouale intregi?)

oua intregi..da, foarte bune, incercati...o sa incerc si cu soia si naut, da` stiu clar ca nu prea suport soia.

+Quote Post
ghemotoc
post May 25 2009, 09:28 PM
Post #724

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Atunci pe langa faina integrala trebuie adaugate si niste tarate (galbenusurile contin grasimi). Daca o sa folosesc faina de naut (dar ma indoiesc) o sa pot pune si glabenusurile.

+Quote Post
ToothFairy
post May 25 2009, 09:29 PM
Post #725

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Pai am pus 50/50=faina/tarate...

+Quote Post
ghemotoc
post May 25 2009, 09:32 PM
Post #726

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Asa o sa fac si eu (asteptam confirmarea) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alexty
post May 25 2009, 09:50 PM
Post #727

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Io mi-a happy! Am gasit faina de naut la magazinul Naturalia la doar 4 lei!
Ma duc maine si-mi iau , abia asteeept!

+Quote Post
dr_wise
post May 25 2009, 10:19 PM
Post #728

Musafir

Ciao, frumoaselor si sexoaselor!
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
Eu am mancat paste gatite in fel si chip, cat pentru tot restul vietii mele...cred ca juma' de an n-am curaj sa ma urc pe cantar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Dar am descoperit cateva soiuri de vin italienesc, o bunaciune! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pinot grigio, Prosecco si Valpolicella. Vi le recomand cu caldura; sunt seci, dar fructate.
In seara asta am preparat pui gratar cu brocolli, am "ravasit" si niste fulgi de migdale, toate asezonate cu o salata de cruditati, din pacate a trebuit sa ma "jertfesc" si sa consum orezul cu lapte, asa ca de abia de maine intru in dieta.
Am de gand s-o tin in peste si pui pana cand plecam la Paris.
Kalua, n-ai nici o sansa sa mergi la Venetia pana in august? Am doua bilete de acces la toate muzeele din Venetia ( 1. Palazzo Ducale; 2. Museo Correr; 3. Museo Archeologico; 4. Biblioteca Marciana + 1 Museo a sceltatra + 1 among: Ca'Rezzonico, Palazzo Mocenigo, Casa Goldoni, Ca'Pesaro, Museo del Vetro) si sunt valabile pana pe 18 august. Habar n-am ce sa fac cu ele.
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3950.jpg)

+Quote Post
pescarush
post May 25 2009, 10:27 PM
Post #729

Musafir

Hohohoooo, bine-ai revenit doctore. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Valpolicella e unul din preferatele mele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Chiar azi ma uitam sa iau unul, dar am ales pana la urma altceva, sa-l incerc si pe asta, se cheama Negroamaro Salento. Il stiti careva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va spun maine cum a fost.
Te-asteptam cu pozele. Bine ca ti-ai facut plinul, sa-ti fie de bine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce folos sa fii slaba si nefercita? Mai bine cateva kg in plus, si cu gura pana la urechi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A, si tot vroiam sa ma laud de cateva zile, si uit, ca mi-a facut rost si mie mama de cartea lui Monti, si mi-o trimite in septembrie, cu copiii.

This post has been edited by pescarush: May 25 2009, 10:29 PM

+Quote Post
dr_wise
post May 25 2009, 10:34 PM
Post #730

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pas de "slaba si nefericita"! Cand sunt slaba, ma simt frumoasa si sexoasa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pun si poze, numa' stai sa-mi revin, ca de abia am venit.
Nici n-am apucat sa le vad pe laptop. Plus ca mai am de colectat unele de prin alte aparate/ familii.

+Quote Post

99 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 06:39 AM