![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Doftoreaso! bine ai revenit, ieri m-am gandit la tine, ca am facut niste snitele d-alea cum faci tu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetelor!!!!
Nu am mai dat de ceva timp pe aici din lipsa de timp dar sa stiti ca tot cu Monti sunt. Inca mai lucrez la dat jos ce am pus de Pasti, mai am 0,5kg ca am pus 1,5kg intr-o luna cat m-am lasat complet de Monti. Dar nu-mi pare rau caci mi-a facut toate poftele si acum sunt din nou pe baricade. Mai nou l-am convins si pe sotul meu sa tina Monti caci a cam luat proportii si se simte la sanatate. Problema lui e ca nu poate minca fara paine ca nu se simte satul, plus ca nu suporta toate combinatiile pe care le fac, e mai traditionalist la mincare daca pot spune asa. Daca fac painici filozofale le pot combina cu carne, evident si salata la meniul in cauza, si sa le manince dimineata? El ar prefera sa manince dimineata meniul de pranz (ex: tocanita de pipote + paine filozofala+salata) si la prinz si seara sa manince doar chestii ce nu necesita paine gen omlete, salate, oua fierte, branzeturi, fructe etc. Chiar nu stiu cum sa i le combin ca sa aiba senzatia de satul si sa nu simta nevoia de paine. La mine nu mi-am pus problema caci eu nu sunt fan paine si mi-a venit foarte usor sa renunt la ea definitiv, chiar si la cea filozofala. Eu am problema cu dulciurile el cu painea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ridic doua degete in sus cand e vorba de Negroamaro, bun vin, am pus si-o poza cu o bucata de pahar cu asa ceva in el, aici. Dupa Valpolicella nu ma omor, iar pe Prosecco eu il stiu doar acidulat nitel, spumante, se bea ca aperitiv pe-aici si nu cred ca exista casa de om fara asa ceva. Eu il beau numai daca trebuie.
Martha, pai cum sa se sature omul daca tu nu-i dai o garnitura mai consistenta acolo? Pai fa-i un broccoli, o comopida, fasole verde, un ghiveci pe langa si da-i de-astea in cantitati mari, sa vezi cum ii trebuie paine mai putina si cu timpul deloc. Sa manance asa cum crede el, dimineata mancare gatita cu paine, dar la pranz fara (si cu garnituri mari si bune, nu numai salata). Doftoreaso, mi-ai adus aminte de-o managerita de la noi, face anul asta 50 de ani si a aratat intotdeauna foarte bine si cocheta. S-a lasat acum vreo 3 ani de fumat si se umflase ca un balon, asa ca si-a zis ca mai bine moare mai tanara din cauza fumatului, dar fericita si slaba! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Kalua, daca ii dau brocolli, conopida si alte chestii de genul se suie pe pereti...mai bine moare de foame decat sa manince asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am sa pun meniul pentru o saptamana pe foaie si diseara fac sedinta pentru dezbatere sa vad cum il impac, pina la urma il dau eu pe brazda (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dupa ce mi-l aproba, semneaza si stampileaza am sa-l postez aci pentru dezbatere in caz de nu o nimerim. Pina atunci o zi faina si cu mult soare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa-i niste linte, asa, ca o mancarica, cu rosii in ea, pe baza de garnitura. sau linte rosie fiarta (si in apa pui si tu condimentele care-i plac).
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, mai alaptezi? Ce face pustiulica?
Anunt cu mandrie o zi de Monti integral. Am rezistat la inghetata cu brio, desi am congelatorul plin de inghetata neconforma (am cumparat pentru eventualii musafiri). Meniul de ieri: D: un mar, dupa orez cu lapte conform (2 portii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) P: 2 pulpe superioare la grill, branza de la mamaia si salata de rosii (mi s-a cam luat de carnea de pui); fistic G: o portioara de orez cu lapte C: 4 nectarine |
|
|
![]()
|
|
Buna Roxana! Inca alaptez (mai mult noaptea,dimineata inainte sa plec la servici si la amiaza cand ma intorc...daca cere nu-l refuz) iar juniorul creste pe zi ce creste, un inventar scurt: 4 dinti la 10luni jumate. Am sa pun poza la topicul cu pricina si am sa mai povestesc ca sa nu fim prea mult off topic aici.
Pun meniul de ieri al sotului ca sa nu nu stricam traditia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu maninc in mare cam ce manance si el doar ca mai putin (nu prea mai am timp sa maninc dimineata si MD-ul il cam sar) si fara gustari MD: cafea fara zahar, cash cu rosii si castraveti P: aripioare la gratar cu salata/rosii/castraveti C: omleta cu sunca si salata mare G: seminte Meniul de azi: MD: iaurt 1% cu wasa P: ciuperci sote + mincarica de pipote + salata de varza C: salata bulgareasca |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum faci salata bulgareasca, Martha?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Ieri nu am apucat sa mai notez ceva, asa ca va scriu acum meniul de ieri si diseara, ce am mancat azi (daca apuc):
d- iaurt degresat cu fulgi de ovaz p- cas de oaie cu ridiche, ceapa, castraveti c- ciuperci cu ceapa si ridichi pe la 11 noaptea, 2 mere |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu daca se mai pupa cu reteta originala de salata bulgareasca dar noi asa ii zicem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Amestecam urmatoarele: rosii, ardei gras, sunca presata (daca vom gasi conforma), ardei iute, telemea, oua si putin ulei de masline Sotul e fan varianta light asa ca zice pas la oua. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:02 AM |
|