![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, welcome back. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) SI pe-al meu l-am, bagat la Monti si face cam ca si al tau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalua, bun ii vinu' ala! Nu stiu cum nu l-am vazut pana acum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-am referit la faptul ca nu era sa stai sa suferi langa pastele alea de pofta, ca sa nu te ingrasi, asa ti-ai facut damblaua si se duc ele si kilele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu mi-am propus pe azi: D - iaurt cu fulgi de ovaz si ananas P - snitel (cu faina de naut si parmezan), branza, rosii, castraveti C - salata de vinete cu rosii. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Bine-ai revenit Martha si doctoreasa!
Aseara am ajuns acasa abia pe la 9 si ceva, am mancat in deplasare vreo 4 migdale in ciocolata neagra. Si azi o sa mananc cam haotic, adica cu paine la pranz (nu am mai dormit de 2 nopti, cutu tot vomita ierburi si simt nevoie de multa paine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) Azi: MD - cana cu apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, fulgi cu iaurt; vreo 2 cani de ceai verde (nu mai pot de somn) Gustare - un mar P - 2 painici filozofale cu vinete si icre si cu rosii; 2 bete de mozzarella Gustare - o nectarina C - gratar cu salata (rosii, castraveti, ceapa verde) Gustare - o ora de plimbare/alergat cu cutu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bine ai venit doctoreaso D. Omleta cu ceapa si marar. P. Nus daca e conform rulou de sunca cu mozzarella si mancarica de linte. Dupa pranz o abatere cred inghetata de limeta e cu fructoza da' are smantana slaba si galbenus in ea Mi-am facut niste biscuiti integrali si p-aia ii mananc maine dimineata cu cafea. Si eu azi ma duc la alergat vre-o juma' de ora vreau si mai bag si niste abdomene la aparatul din parc. Fiica-mea s-a apucat sa faca prajitura asa ca ar trebui sa ma tirez sa vad ce face. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Helu!
MD: 1 iaurt degresat cu fulgi de cereale, crakers cu dulceata de mere conforma si 1 cana cu lapte 0.1% G: o para P: iahnie cu piept de pui si salata de cruditati G: capsuni, alune, nuci si o bucatica miiiiiica de cioco 72% (cam multe stiu, dar mi-era pofta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) C: cred ca am sa bag 1 mar si o salata cu branzica. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoNule, asta e prima zi de faza 1! Bravo!
ghemotoc, iti faci acum stagiul pe cutu pentru cand o veni copilu'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si matza mea a vomat aseara si-i dadusem si niste ou batut cu smantana si Mr. kalua tot zicea, in timp ce stergea "accidentul" ca miroase a gulas cu smantana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
He he he... chiar ca ma simt in stare acum sa cresc un copil. Dupa cutu nostru un copil o sa fie floare la ureche (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (cutu are acum 21 kg si tot vrea sa-l iau in brate sa-l mangai, dhe, are 2 personalitati: de cutu si de pisica. Dar macar fac muschi!)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao!
Domle, e al naibii de greu dupa cateva zile cu TREI mese, iar fiecare dintre ele cu cel putin TREI feluri de mancare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Al meu ma suna in disperare de la servici ca-i lesinat de foame si nu mai poate. Pastele n-am vrut sa le consum de buna voie, dar erau incluse in meniu si, dupa ce luam o gura, mamaaaaaaa, erau demential de bine preparate, desi, daca te uitai la ele, nu faceau doi bani. Ce pun italienii astia, ce condimente folosesc, habar n-am, dar m-au impresionat in mod placut. Culmea e ca italienii nu sunt grasi, desi mananca paste en gross. Aaaaa! Sa va spun de cafeaua de dimineata... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am zis sa nu beau cappuccino, ca-i dulce (dar nu era), beau cafea cu lapte. Fratilor, fac astia o cafea strong, de mi se scula si parul din nas ca pe araci, de tare ce era. I-am adaugat o tona de lapte, nimic! Prima parte a diminetii eram ametita de la cafea, parca eram drogata. Asa....nici nu apucam sa ne facem digestia dupa masa de dimineata, hop, masa de pranz. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Compusa din painici traditionale, fiecare zona cu painicile ei, ca niste grisine, jigneai gazda daca nu mancai cel putin una, apoi salata, paste/ supa cu paste, carne/ peste, orez cu fructe de mare (criminal de bun), desert cu specific local. Plus vin, cate-o carafa cu vin alb, una cu vin rosu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mergeam ca o drosophila melanogaster (musculita beata, de otet), lesinata de somn, pe langa canalele din Venetia si Insula Burano, de atata mancare si vin, incercand sa ma tin tantosa. OK....doi trei pasi printre tarabe, muzee, o negociere de pret ici, colea, si gata, se facea ora 1930 pentru cina, alt bal, alta distractie... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma tot minunez cum de nu mi-a crescut greutatea, in schimb mi-au expandat sunculitele, simt un inceput de gusa si e musai sa lupt cu tentatiile. Asta e (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Pana acum am mancat: d - 1 cana apa cu lamaie, apoi 2 iaurturi cu fulgi ovaz, 1 ness decof cu lapte g - 2 mere p - 1 carnat gratar cu brocolli (si cascaval ras) + rosie g - 1 mar (aoleuuuuuu, mi-e pofta de o inghetata italieneasca, fir-ar sa fie, cine-o fi inventat-o asa de buna! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) Nu stiu ce voi manca in seara asta, ma bate gandul sa fac o placinta cu mere, sau cu branza, dar n-am suficienta faina de soia. Vad eu... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu care ziceam ca si azi am zbarcit-o. Daca n-am citit paginile alea cu faza 1 de x ori si tot mai am nedumeriri.
Nah ca a facut fiica-mea niste fursecuri cu un mot de capsuna si ma gandeam sa gust si eu sa vad cum sunt, da' m-a incurajat Kalua, asa ca nu gust. Inghetata italiana e to die for it. Noi am mancat la Viena la o cofetarie italiana de pe pe Maria Hilfe strasse mai tin minte si numele strazii la cat de buna a fost inghetata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2 zile cat am stat mancam cate 2-3 pe zi. Si era mare inghetata, da' mai buna ca aia n-am mancat ever. Si cafeau era tare de tot, eu n-am putut s-o beau, eram si insarcinata si nu prea le dadeam cu cafeau. Am luat o gura si i-am pasat-o lui Mr. Mon. El super incantat de cafea ca lui ii place cat mai tare si amara. Ce figura e Mr. Ka auzi are miros de gulas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , inseamna ca a fost placut sa stranga murdaria. Deci ti-ai facut de cap. Pai italienii sunt renumiti pt. pastele lor, ar fi culmea sa nu fie bune. Tiramisu ai mancat doctoreaso, daca da, cum e? Si lasagne? This post has been edited by Master of Norules: May 26 2009, 05:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
MoN, vorbesti de lucruri sfinte (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tocmai invatasem si eu sa fac lasagne (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si eu mi-am luat gandul de la ea, da' e buna cu bulbuci.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:05 AM |
|