IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 27 2009, 10:32 AM
Post #761

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

MoN, poti sa combini ouale cu branza, scrie si in carte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (primul meu sfat aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

MD: am mancat 4 prune uscate cand m-am trezit si pe urma am facut niste exercitii fizice si nu mi se mai facea foame o data.. Abia acum am luat micul dejun propriu-zis : crackers/wasa cu dulceata de mere si 1 iaurt 0%
P: ciorbica de linte si niste pui daca mai intra
C: n-am nici cea mai vaga idee ce voi manca diseara.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post May 27 2009, 10:44 AM
Post #762

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Yeeeees inseamna ca omleta de dimineata o sa fie de dreptul gustoasa. Eu de faza cu painea integrala fara grasimi am ramas setata cu branza.
Noi maine ne tulim acasa asa ca nus daca mai apuc sa intru ca am multe treburi de facut.
Sa aveti un wee fain.

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 11:41 AM
Post #763

Musafir

QUOTE(Master of Norules @ May 27 2009, 11:20 AM) *
Roxanica ca sa te mai mobilizez sa nu mananci inghetata de la Bety Ice, acum vre-o 2 ani i-am luat vreo 3 zile la rand inghetata d-asta de la chioscul de langa bloc aveau un frigider d-ala de inghetata, de buna la gust e buna, da' i-au iesit niste blande pe gat de toata frumusetea si latceva nu schimbasem in meniul zilnic, asa ca eu am ceva indoieli cand e vorba de calitatea inghetatei lor. De facut nu-i mare inginerie asa ca poti sa-ti faci din cand in cand una conforma chiar si buna. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Mai MoN sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Eu sunt 'urticariata' toata. Cred c-am peste 15 bube pe ambele picioare de la genunchi in jos. Ma mananca de-mi vine sa-mi rup pielea pe mine. E posibil sa fie de la inghetata.
Weekend placut si tie, desi azi e doar miercuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
MarthaToma
post May 27 2009, 11:45 AM
Post #764

Dependent

From: Iasi
Member No.: 5,733

Fetele!!! Ajutor!!!
Nu mai gasesc reteta cu painicile filozofale!!! Am mers la index si mi se deschide o pagina ce nu contine reteta, am navigat eu babeste din pagina in pagina inainte si inapoi dar tot nu am dat peste ea.
Search-ul nu-mi merge, nu stiu ce are dar imi blocheaza tot si imi moare in timp ce rontaie informatia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Daca o mai aveti la indemana sau linkul zic saru`mana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Vreau sa o fac diseara sotului ca asta e testata si verificata ca ii place. Am sa fac si de soia sau de tarate dar la astea inca nu am primit acceptul ca le-ar manca. Filozofala a incercat-o la mine pe vreamea cand imi faceam paine, acum sunt o lenesa si prefer sa maninc fara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
alexty
post May 27 2009, 12:19 PM
Post #765

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Martha, si eu am cautat-o de-am innebunit si am gasit-o pana la urma.
Uite-o aici: painici filozofale

Intrebarea mea: daca nu am faina de secara, pot pune tot de grau in locul celei de secara? Si in formula asta poate fi combinata cu grasimi, da?

+Quote Post
ghemotoc
post May 27 2009, 03:10 PM
Post #766

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Alex, orice paine in care cantitatea de tarate reprezinta minim un sfert din cantitatea de faina e pt faza 1 (poate fi combinata cu grasimi)

Aseara am sarit iar la migdalele invelite in ciocolata neagra dar altceva nu am mai mancat.
Azi - MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, ananas, ceva caise, o nectarina
P - varza calita cu cotlet de porc la gratar, un ardei iute
C - inca nu stiu

+Quote Post
Globetrotter
post May 27 2009, 05:20 PM
Post #767

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Azi fusei conforma (in afara de un pahar de cola light de dimineata). Deci:
MD- omleta din trei oua cu branza, castavete, ceai
P- ciorba de fasole verde, macrou la gratar cu lamaie, salata de varza, apa plata
C- cred ca o sa fie paste integrale al dente cu sos de rosii
O zi buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

P.S.: ghemotoc, daca mai spui pe-aici de migdale invelite in ciocolata neagra intru in fibrilatii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 27 2009, 05:34 PM
Post #768

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Eu ce sa mai zic... le vad in fiecare zi in frigider (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 27 2009, 07:01 PM
Post #769

Musafir

Salutare.
Ghemotoc, scoate-le din frigider. Dupa ce le terminati, nu mai cumpara altele, sa nu te tenteze.
Eu inca nu stiu ce sa mananc azi, am mancat de dimineata cereale cu lapte, acum cred ca-mi fac o salata de avocado, dar pe diseara habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma duc la aprozar, sa vad daca ma inspira. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 27 2009, 07:17 PM
Post #770

Musafir

Salutare!
Eu am facut o iahnie cu costita afumata, durere!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Meniul zilei:
d - 2 mere, apoi 2 iaurturi cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - iahnie de fasole cu salata verde si rosie, desert cioco 70% cacao
s - am ciugulit niste fasole, iar acum ma bate gandul sa fac o placinta cu branza (mi-am improspatat rezervere de faina de naut).

+Quote Post

99 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 09:10 PM