![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
MoN, poti sa combini ouale cu branza, scrie si in carte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (primul meu sfat aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
MD: am mancat 4 prune uscate cand m-am trezit si pe urma am facut niste exercitii fizice si nu mi se mai facea foame o data.. Abia acum am luat micul dejun propriu-zis : crackers/wasa cu dulceata de mere si 1 iaurt 0% P: ciorbica de linte si niste pui daca mai intra C: n-am nici cea mai vaga idee ce voi manca diseara. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Yeeeees inseamna ca omleta de dimineata o sa fie de dreptul gustoasa. Eu de faza cu painea integrala fara grasimi am ramas setata cu branza.
Noi maine ne tulim acasa asa ca nus daca mai apuc sa intru ca am multe treburi de facut. Sa aveti un wee fain. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica ca sa te mai mobilizez sa nu mananci inghetata de la Bety Ice, acum vre-o 2 ani i-am luat vreo 3 zile la rand inghetata d-asta de la chioscul de langa bloc aveau un frigider d-ala de inghetata, de buna la gust e buna, da' i-au iesit niste blande pe gat de toata frumusetea si latceva nu schimbasem in meniul zilnic, asa ca eu am ceva indoieli cand e vorba de calitatea inghetatei lor. De facut nu-i mare inginerie asa ca poti sa-ti faci din cand in cand una conforma chiar si buna. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mai MoN sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Eu sunt 'urticariata' toata. Cred c-am peste 15 bube pe ambele picioare de la genunchi in jos. Ma mananca de-mi vine sa-mi rup pielea pe mine. E posibil sa fie de la inghetata. Weekend placut si tie, desi azi e doar miercuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Fetele!!! Ajutor!!!
Nu mai gasesc reteta cu painicile filozofale!!! Am mers la index si mi se deschide o pagina ce nu contine reteta, am navigat eu babeste din pagina in pagina inainte si inapoi dar tot nu am dat peste ea. Search-ul nu-mi merge, nu stiu ce are dar imi blocheaza tot si imi moare in timp ce rontaie informatia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Daca o mai aveti la indemana sau linkul zic saru`mana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vreau sa o fac diseara sotului ca asta e testata si verificata ca ii place. Am sa fac si de soia sau de tarate dar la astea inca nu am primit acceptul ca le-ar manca. Filozofala a incercat-o la mine pe vreamea cand imi faceam paine, acum sunt o lenesa si prefer sa maninc fara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Martha, si eu am cautat-o de-am innebunit si am gasit-o pana la urma.
Uite-o aici: painici filozofale Intrebarea mea: daca nu am faina de secara, pot pune tot de grau in locul celei de secara? Si in formula asta poate fi combinata cu grasimi, da? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Alex, orice paine in care cantitatea de tarate reprezinta minim un sfert din cantitatea de faina e pt faza 1 (poate fi combinata cu grasimi)
Aseara am sarit iar la migdalele invelite in ciocolata neagra dar altceva nu am mai mancat. Azi - MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, ananas, ceva caise, o nectarina P - varza calita cu cotlet de porc la gratar, un ardei iute C - inca nu stiu |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Azi fusei conforma (in afara de un pahar de cola light de dimineata). Deci:
MD- omleta din trei oua cu branza, castavete, ceai P- ciorba de fasole verde, macrou la gratar cu lamaie, salata de varza, apa plata C- cred ca o sa fie paste integrale al dente cu sos de rosii O zi buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P.S.: ghemotoc, daca mai spui pe-aici de migdale invelite in ciocolata neagra intru in fibrilatii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu ce sa mai zic... le vad in fiecare zi in frigider (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare.
Ghemotoc, scoate-le din frigider. Dupa ce le terminati, nu mai cumpara altele, sa nu te tenteze. Eu inca nu stiu ce sa mananc azi, am mancat de dimineata cereale cu lapte, acum cred ca-mi fac o salata de avocado, dar pe diseara habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma duc la aprozar, sa vad daca ma inspira. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Eu am facut o iahnie cu costita afumata, durere!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Meniul zilei: d - 2 mere, apoi 2 iaurturi cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - iahnie de fasole cu salata verde si rosie, desert cioco 70% cacao s - am ciugulit niste fasole, iar acum ma bate gandul sa fac o placinta cu branza (mi-am improspatat rezervere de faina de naut). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:10 PM |
|