![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, sotul le cumpara, degeaba ii spun eu sa nu mai ia. Ma consolez ca macar sunt cu ciocolata neagra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai adaug 2 bete de mozzarella acum la pranz si 2 ceaiuri verzi, 1 dimineata si unu acum, dupa pranz. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar sa stii ca nu e 70% cacao in ciocolata aia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cand trece de 70% cacao, intotdeauna e specificat pe ambalaj. Stiu cum e, si eu trebuie sa iau dulciuri neconforme pentru copii si imi stau sub nas toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by pescarush: May 27 2009, 07:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
MD: am mancat 4 prune uscate cand m-am trezit si pe urma am facut niste exercitii fizice si nu mi se mai facea foame o data.. Abia acum am luat micul dejun propriu-zis : crackers/wasa cu dulceata de mere si 1 iaurt 0% P: ciorbica de linte si niste pui daca mai intra C: n-am nici cea mai vaga idee ce voi manca diseara. La pranz am mai mancat si putina iahnie de fasole cu rosie si castravetu, pe langa ciorba de linte. Nici nu vreti sa stiti ce e in intestinele mele acum (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Iar cina a fost un festin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Omleta din cu marar si patrunjel, telemea de vaca, carnaciori de bere cu mustar, salata de rosii, castraveti si ridichii si 2-3 guri de vin rosu sec (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Acum beau o cacao cu lapte. Asa de bine am mancat ! Imi venea sa-mi fac o poza si sa le-o arat persoanelor cu regimuri hipocalorice, sa moara de nervi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nici nu va mai spun cate feluri de dulciuri neconforme haladuiesc in casa mea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
md: cafea p: un mar mare, apoi salata greceasca taraneasca c: am dat-o-n bara de numa, am zis ca fac napolitane de-alea belgiene (pe baza de branza proaspata de vaci si o pulbere de proteine), dar n-am mai avut pulbere de roscove, asta se pune ca sa se lege mai bine, dar foarte putin, vreun gram, doua. Asa ca n-am pus si a fost catastrofal, aparatul de napolitane tot lipit cu aluat, am zis ca le fac mai departe in tigaie, si acolo s-au prins si aratau ca un scrob, pana la urma, cu mai mult ulei in tigaie si o tehnica de intoarcere a lor dezvoltata in seara asta, am facut si cateva care aratau mai de Doamne-ajuta. Am mancat si scrob de napolitane cu cheddar, castravete, ardei kapia, si clatite - napolitana cu dulceata de gutui. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu nici nu vreau sa ma gandesc cate dulciuri neconforme am in casa... dar numai migdalele astea ma atrag (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (macar sunt destul de sanatoase) - intr-adevar nu au 70% ciocolata, ci doar 60%... Dar decat altceva mai rau... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Kalua, cum se fac napolitanele belgiene conforme? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Hai sa scriu si eu meniul de ieri ca a fost diferit, am mancat in oras la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
d: iaurt cu fulgi de ovaz, doua mere, cafea gustare: mar p: varza cu carnati, am mancat doar un carnat. Si nu m-a dat pe spate varza, dar mi-am facut pofta c: salata cu de toate si branza proaspata 0% Pe mine nu ma atrag deloc neconformitatile, oricate as avea in casa. Insa uneori tanjesc dupa inghetata, merdenele si placinta(foietaj) cu branza. |
|
|
![]()
|
|
Lotte, deja salivez mai rau ca cutu meu (scuzati semicacofionia). Eu as papa intr-una inghetata si foetaje (inclusiv croissanturi) cu branza, placinta cu mere/varza (ca in Cluj) ... restul nu ma prea intereseaza!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Ghemotoc, cand eram in state, am mancat un kil de inghetata asa, in loc de masa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
E drept, era light. Si mi-a fost rau, normal, m-a durut burta, spuneai ca am viermi in burta. De atunci m-am lecuit, mananc cantitati normale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va arat ultima descoperire, placinta cu branza coapta in forma din silicon:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3956.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3957.jpg) Nu s-a lipit deloc, iar aluatul de blat l-am facut mai curgator, seamana cumva cu aluatul de chec. O mai las sa se raceasca, dupa care o tai, sa vad cum arata in interior. E mai bronzata la suprafata, fiindca am avut doua feluri de placinta in cuptor, una normala pentru amore puro, pe raftul de jos, si placinta mea cu faina de naut (am folosit fix 300g de faina de naut) pe raftul superior, in imediata apropiere a rezistentelor (e cuptor electric). This post has been edited by dr_wise: May 27 2009, 09:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Si reteta unde-i?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:12 PM |
|