![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai e inventie noua, dar daca nu-i iese cuiva, iar ma simt cu musca pe caciula... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Trec acum s-o scriu, seamana cumva cu prajitura frageda cu mere. PS: Am taiat-o, e mult mai pufoasa decat cele precedente. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by dr_wise: May 27 2009, 09:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Vai, cum arata prajitura aia... abia astept sa fac si eu o praji montiniaca!
Tocmai am devorat o farfurie de capsuni.. nu-s normala! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am incercat sa fac un fel de gem de capsune, dar mi-a iesit amar rau, desi am pus destula fructoza... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mai adaug o para la meniul de azi. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doftoreaso, daca nu ne iese e clar ca trebuie sa-ti organizezi un turneu prin bucatariile noastre. Te numim Madonna si te ovationam mai ceva ca fanii cantaretei. Poti sa-ti iei si ustensilele pe post de "trupa", de vrei! E loc pentru toate. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, de ce nu?!
Eu ma bucur ca am reusit sa ma obisnuiesc cu cuptorul Robertei si sa-i prind toate smecheriile. Problema mare va fi cand ma voi intoarce in tara, fiindca voi dori sa-mi utilez bucataria cu un cuptor Panasonic si-o plita Siemens. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Se zice ca rostul lui Mos Craciun este sa indeplineasca dorintele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, eu as da plita oricarei mare firme pe una cu gaz.
Eu sunt suparata foc pe corpul meu, azi m-a adus chiar la 57,1! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pai asta-i greutatea maxima la care nu ajung usor nici dupa saptamani de mancat total neconform! Scot toate lactatele inafara de iaurt din schema, sa vedem ce mai spune. In orice caz is Dunare pe el! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Gata, de azi sa ma trgeti de urechi daca vedeti ca iar mananc neconformitati (aseara am mancat niste inghetata, dar azi pe langa faptul ca ma doare burta ma si ustura gatul)!
Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, nectarina, iaurt cu fulgi P - varza calita cu gratar de porc, 2 bete de mozzarella Gustare - caise C - dentist... si vreo plimbare cu cutu cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (nu cred ca o sa-mi mai fie foame dupa dentist, am programat un cleaning dar niciodata nu mi-mai trebuie nimic dupa) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi :
MD - 2 mere, fulgi ovaz, scorti P - varza calita cu pui si o rosie si smantana G - abatere...ca-s cam abatuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) C - cre`ca nimic...un ceai, un mar, adica nimic Cu tot cromu` meu, tot mi-e pofta de dulce...am o perioada mult prea agitata ca sa nu dau iama-n dulciuri.....offf.... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua dear, ce sa zic...tre' sa ne mobilizam...da' eu o tin intr-o mobilizare/ demobilizare, cred ca numa' in Romania o sa-mi revin. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:14 PM |
|