![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu sunt pe metereze! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD- o para, paine filosofala cu gem fara zahar P- supa de fasole verde, paste integrale cu sos de rosii si ceapa, putina salata de rosii si castraveti, ceai C- probabil cascaval, salata de vinete, ceai |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Am fost stresata zilele astea si era cat p-aci s-o comit, noroc ca a disparut stresul intre timp. Dar tot am facut niste prostii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am infulecat aseara o farfurie de capsuni, alune, nuci si fursecuri cu nuci (conforme) pana mi s-a aplecat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si azi am mancat mult cu toate ca ma saturasem, mancam pur si simplu de stres, nu ma puteam opri... Voi ce faceti in situatiile astea?
Meniul meu azi: MD: iaurt 0% cu fulgi, o painica filozofala (manca-o-ar mama pe ea de draguta ce e!) cu dulceata conforma si 2-3 crackersi integrali G: 1 para P: ciorba de linte, iahnie cu salata de rosii si castraveti, un ou rosu si pe urma struguri (stiu nu aveam voie... stiam si atunci ca nu am voie dar nu m-am putut abtine) G: 2 fursecuri cu nuci si 1 mar C: rosii, castraveti, branza, piept de pui Am o pofta nebuna de dulce si eu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Si mai ales de dulce neconform (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu mi-a iesit azi Monti deloc. As manca inghetata non-stop. Am trecut pe Delta, ca de la BettyIce faceam urticarie. Sunt mai sensibila de fel, ca maica-mea, de exemplu, n-a facut.
Io in caz de stres, nu pot manca. Zano, pesemne ca acel Crom ii degeaba. Tot ambitia e mai buna. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu-s gata mobilizata, dar tura asta nu-mi iese deloc pasienta. Hai c-as mai zice daca n-as slabi, dar sa ma chiar ingras? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cine stie, poate o incepe premenopauza si-ncep hormonii sa faca pe nebunii... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar in rest nu prea am semne...
Nici eu nu pot manca la stres. In fine, meniul de azi: md: cafea P: un mar mare, apoi 125g pastrav afumat cu vreo 250g de rosii c: jumatate de avocado cu creveti in sos cocktail, apoi salata cu avocado (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3162.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3169.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat conform, dar in dorul lelii, adica:
d - lapte cu fulgi ovaz, ness decof. cu lapte 1130 - placinta cu branza 1600 - fasole iahnie + 2 rosii + putin cascaval ras 1900 - placinta cu branza 2200 - 2 pere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred c-am scris tot. Kalua, nu cred ca-i premenopauza, iti spun din propria experienta. Cine stie... Domle, azi am vrut sa cumpar niste fructe, dar erau toate scumpe in draci: ciresele 7,50eur/kg, caisele 5,95eur/kg, piersicile 4eur/kg. Au innebunit! M-am oprit la pere si-am cumparat 2kg. Pana si capsunele erau scumpe, aproape 4eur/kg. Cred ca trece vara si nu ies din pere si mere. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) This post has been edited by dr_wise: May 28 2009, 10:14 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, nu exista campuri cu capsuni, unde culegi tu fructele? Acolo-s mult mai ieftine, in plus poti baga in tine in timpul culesului cat cuprinde.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
La asta ma gandeam si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Doctore, fa cum fac eu, ma enervez cand vad preturile, nu ma mai uit la ele, pun in cos ce imi trebuie si ma enervez iar la casa cand vad totalul. Dar macar imi cumpar ce imi e pofta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce campuri, soro?!!! Astia toti lucreaza in banci, iar cand vin acasa vegeteaza. Pe camp zac vacile sau caii la pascut. Pas de capsune aici, unde naiba sa creasca, in frigul si ploile astea? Am cugetat adanc zilele acestea si-am ajuns la urmatoarea concluzie: toti norii din Europa vin si se descarca pe teritoriul ducatului. Parol! Azi, de exemplu, cred ca a plouat de cel putin 5 ori.
Daca nici macar ceapa verde sau ridichi nu gasesti aici, iti poti imagina asta?! In Ro stau taranii pe marginea drumului si te roaga sa-i scapi de ceapa verde, ridichi, marar si salata, iar aici ceapa verde e adusa din Egipt, ridichile din Franta, mararul si salata din Belgia. Nu exista agricultura, domle, doar vaci cu lapte si rapita. Unde iti arunci privirea, pe camp (daca gasesti camp, ca-i totul o vale si-un deal), vezi iarba cat cuprinde si rapita. Si brazi! Uite, daca nu ma crezi, arunca o privire pe pozele facute din avion: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Diverse/HPIM3599.jpg) Vezi ce verde-i totul? De la ploi se trage verdele ala. This post has been edited by dr_wise: May 28 2009, 10:39 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, soro, zi bogdaproste ca nu l-au trimis pe omul tau in Anglia, Irlanda, sa vezi acolo ploi si vantoasa.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bogdaproste!...da' eu tot mai cred ca Anglia e desertul Gobi pe langa Luxembourg...ploua, soro, cu bulbuci!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:10 AM |
|