![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Bine ai venit Crys!
Aseara am ajuns acasa pe la 10 si nu am mai apucat sa mananc nimic (acum ca stau sa ma gandesc cred ca am mancat super putin) Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, o necatarina, iaurt cu fulgi; 2 ceaiuri verzi P - salata greceasca cu pui (salata, castraveti, rosii, ceapa rosie, feta, piept de pui la gratar) C - caise, ananas |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pesca, atentie, cafeaua deshidrateaza...se spune ca daca bei o cafea, trebuie sa suplinesti efectul ei cu 2 pahare de apa...ca sa intampini cum se cuvine efectul ei de deshidratare.
Si eu beau foarte putina apa...bafta la examen ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta, pesca!
Da, asta vroiam sa spun si eu cafeaua, deshidrateaza. De-aia ti se da la cafenelele mai de lux, asa, si un pahar de apa (necomandat) la cafea. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleu, inseamna ca-s dusa rau. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bine ca mi-ati spus, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am scapat si de cursul asta, am ajuns la jumatate. Nu stiu ce sa mananc de pranz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) n-am nici o idee si trebuie sa merg si la tuns, s-o plimb si pe Sunny. A, si e cam gol si frigiderul azi trebuie sa ajung si la cumparaturi. D - painici filozofale cu apple butter P - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) C - fasole verde cu falafel. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai venit, Cryst! Sa fie intr-un ceas bun! Auzi, da' asa lauzi tu capsunele din Spania, ca-s fara gust?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai tot luxemburghezul mananca capsune de acolo. Pesca, e tarziu daca-ti urez bafta, nu? Ai scapat deja cu bine? Daca da, atunci punem de-un banchet, tot e vineri seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana acum m-am tinut de program, cu o mica schimbare: d - 1 para, 2 iaurturi cu fulgi ovaz, ness decof cu lapte p - 3 pere, apoi salata cu ton, 1 felie de placinta cu branza s - insalata caprese |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
De acum inainte voi scrie meniul seara ca sa fie sigur. Ca rareori ma tin de ceea ce scriu ca voi manca. Asa ca, sa reluam meniul meu pe ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD: 2 prune uscate, 1 iaurt 0%, o painica filozofala cu dulceata de mere (mi s-a luat de fulgi ca nu se inmoaie in iaurt) G: 1 mar P: ciorba de linte, iahnie de fasole cu rosii si castraveti G: 1 kiwi, 4 alune si 2 nuci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C: o salata dementiala (salata verde, rosii, castraveti, ou fiert tare, telemea si piept de pui) si o cana de lapte 0% cu cacao. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iaca si eu:
MD si P impreuna- o portocala, un kiwi, cirese, p, ciorba de fasole verde (doua portii) G- branza C- doua oua fierte, o rosie, seminte de floarea soarelui |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Acum ca am revenit la Monti va relatez ce am mancat azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
G-alune de padure cam 80 g P- somon si calamar la gratar cu salata de rucola,rosii si ceapa. C-resturi de la pranz si o inghetata (din iaur cu gem). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fata, nu poci sa crez ca te vaz ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alex, kiwi-ul are IG-ul 50, deci nu se pupa la faza 1 cu alune si nuci, care-s uleioase
Meniul meu: md: cafea g: mar mare p: salata de avocado (cu rosii, ceapa verde, mozzarella, salata iceberg, ou fiert, suc de lamaie si ulei de masline) g: 3 carnaciori bernezi cu mustar c: iar salata de avocado (cu rosii, ardei kapia rosii, ceapa verde, salata iceberg, un castravecior, crabi, suc de lamaie, ulei de masline si niste seminte de pin) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3174.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 02:57 AM |
|