IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
alexty
post May 29 2009, 09:05 PM
Post #831

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Eu tin o faza 1 combinata pe alocuri cu faza 2 (fara discrepante) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 29 2009, 09:22 PM
Post #832

Musafir

Tu stii, macar primele doua luni... faza 1 (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post May 29 2009, 09:45 PM
Post #833

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Abia am mancat si salata aia de pranz, nu stiu ce am avut azi, nu mi-a fost foame deloc. Acum scriu de la noul birou, m-au mutat cu 6 metri mai la dreapta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
alexty
post May 29 2009, 10:49 PM
Post #834

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

De stiut, stiu, kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar mi-e destul de greu.. si decat sa calc in strachini cu neconformitati, mai bine cu faza 2 din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oricum, 1 kiwi cu 4 alune si 2 nuci nu cred ca este asa de grav (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 29 2009, 11:40 PM
Post #835

Musafir

Kalua, crevetii aceia cum ii pui in salata, prajiti, sau cum?
Arata de milioane!!!!!!!!!!

+Quote Post
Roxana_
post May 30 2009, 08:20 AM
Post #836

Musafir

Scriu si eu meniul de ieri:
D: cateva caise, dupa, 2 iaurturi dietetice cu fulgi de grau si o lingurita de dulceata conforma
P: inghetata neconforma; mazare cu pulpe de pui si salata de rosii (totul in cantitati mici)
G: pepene galben
G: fistic
C: un strugure, dupa, 2 pateuri Inedit cu rosii si castraveti (mi s-a facut rau de la ele, mi s-au parut cam grele) (atentie cina-i de FAZA II din cauza strugurelui mancat inainte).

+Quote Post
kalua
post May 30 2009, 09:33 AM
Post #837

Musafir

La la la lalaaaa, azi arata cantarul 55,2-55,3. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

Doftorici, crevetii-s intr-o zoaie conforma (apa, sare, sare de lamaie), intr-o cutie rotunda. Sunt crevettes nordique du Canada (Pandalus borealis) si se gasesc la toate magazinele. Nu le mai faci nimic, ii trantesti in mancare si-s gata de infulecat.

Apropo de salata cu avocado: am constatat ca se poate pune orice in ea, chestia e ca-i trebuie intotdeauna macar una dintre mozzarella si oua fierte, fara ii lipseste ceva.

+Quote Post
Globetrotter
post May 30 2009, 11:59 AM
Post #838

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu slabisem juma' de kil si l-am pus inapoi. Cred ca semintele au fost de vina. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Roxi, in ultima carte am vazut ca pepenele galben are IG 60.

+Quote Post
ToothFairy
post May 30 2009, 12:21 PM
Post #839

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

kalua, te acompaniez si eu in bucurie, ca am ajuns la target-ul meu de 49 kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi:
Md - milkshake din juma` de banana (verdeee!!), juma` de mar, fulgi ovaz, scortisoara, tarate, germeni de grau - sanatate curata !!
P - omleta cu ton, marar, masline, seminte de in, o rosie
G, C - nici nu stiu, plec la un chef la munte, sper sa gasesc ceva conform p-acolo... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
bookaholic, pepenele galben are IG destul de mare, dar incarcatura glicemica nu-i asa mare...din cand in cand se poate consuma...si pepenele verde la fel...nu kalua ?
Va pup ! Weekend fain

+Quote Post
lotte
post May 30 2009, 03:53 PM
Post #840

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, te acompaniez si eu, dar nu cu bucurie, ca azi dimineata cantarul imi arata 55.500Kg. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nici nu ma mai cantaresc.

Rox, o fi de la muschi, asa, pe haine, eu stiu sa imi estimez greutatea, e un pic de diferenta (plus).
Mi s-a schimbat conformatia un pic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .
Mi-a scazut fundul, sau a ramas cum era, si la talie am ceva grasime. Daca stau dreapta e ok, dar dar altfel se revarsa un pic peste pantaloni.
Clar, colacul ala nu pleaca decat daca fac sport mult, si daca renunt la masina.

Meniul meu de azi:
d: iaurt cu fulgi de ovaz, 2 mere. Cafea conforma.
g: un mar
p: salata cu de toate, 2 pateuri Inedit.
c: am facut placinta cu branza Dr_wise, am simplificat un pic reteta ca sa mearga mai repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . O astept sa se raceasca sa vad cum e, dar miroase tare bine.

Carmen, placinta ta cum a fost, gustoasa?
Am cumparat astazi visine, sunt preferatele mele, abia astept sa mananc dimineata cu iaurt si fulgi.
MoNule, pe unde esti cu Monti?

Am mancat placinta, e foarte buna. Eu nu am pus unt, in loc de lapte am pus iaurt, iar in blat am pus doar un ou. Nu am mai facut capacul, pe deasupra a venit direct branza, si mi-au lipsit fulgii de migdale, ca nu am vazut in magazin asa ceva. Nu am pus fructoza deloc.
Intrebare: placinta mea e de faza 1 sau 2?

O seara frumoasa!

+Quote Post

99 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 08:49 PM