IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
cryst
post May 30 2009, 06:51 PM
Post #841

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

La meniul de ieri:
-Gustarea de seara ,2 bucatele ciocolata 74%
Cina :am mancat o masa de fructe(cirese....acum cat e sezonul), eu nu prea ma impac cu proteinele la 2 mese pe zi.

Azi:
MD:lapte 0% + biscuiti de susan cu faina integrala(cumparati,nu au zahar,si scrie colesterol 0%.....sper sa nu gafez cu ei...ca sunt si scumpi )
P:carnati de casa + ochiuri de ou + salata de rosii
C:o cana de ceai verde+branza 0 %
Pentru sot si fetita ,am gatit ciorbita de dovlecei,piureu de cartofi( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) + piept de pui + desert inghetata si pepene rosu.

Imi este foarte greu inca, am doar o luna de cand numai beau cafea(nici macar descofeinizata),numai beau bauturi carbogazoase eram depenenta de P..si C.la ,si nici nectar nu am mai gustat.
Go to the top of the page

+Quote Post
alexty
post May 30 2009, 07:06 PM
Post #842

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Buna seara!
MD: 4 prune uscate, o juma de ora de sport, apoi o painica filozofala cu dulceata de mere, crackersii mei integrali si 1 iaurt 0%
G: 1 mar si 1 para
P: ciorba de linte, piept de pui in sos de rosii cu o rosie si un castravecior
G: cirese bune rau (cu viermi, bineinteles) si capsuni
C: o salata din: salata verde, rosii, castraveti, ou fiert tare, telemea si piept de pui (la fel ca ieri seara)

Am facut o dulceata de capsuni ca am primit de la tara mai multe si n-aveam ce sa fac cu ele... abia astept sa mananc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Maine am de gand sa fac ceva cu faina de naut, ca in sfarsit am cumparat-o... dar nu stiu ce. Pendulez intre clatite armenesti si chec monti.
Am facut iar painici filozofale si am avut proasta inspiratie sa le pun hartiute pentru briose si se cam ia hartiuta cu tot cu painica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot cleioase sunt... si le-am tinut mai mult de o jumatate de ora la foc mic! Nu stiu unde gresesc.

Offf... de ce nu am buton de editat? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by Fanny: May 30 2009, 07:28 PM
Reason for edit: scos citarea

+Quote Post
kalua
post May 30 2009, 11:26 PM
Post #843

Musafir

cryst, biscuitii aia de la micul dejun nu-s de faza 1, faina de grau integrala are IG-ul peste 35, iar susanul contine multe grasimi. De ce nu-ti faci painicile folozofale sau nu-ti cumperi Wasa Fibres?

lotte, daca placinta e cu faina de naut sau soia, clar e de faza 1.

Cu pepenele in general asa-i cum a spus zanica noastra.

+Quote Post
Roxana_
post May 31 2009, 10:39 AM
Post #844

Musafir

Neata dragutelor!

Book, am vazut IG-ul pepenelui galben, niciodata n-a fost mai jos de 60, doar ca-l mananc singular. Oricum nu tine mult sezonul lor. Anul trecut, pe vremea asta, bagam de zor capsune, dar acum le spun pas, ca-i pot da Sarei alergii.
Ieri eram f mandra de mine, fusesem conforma 100% si cu putine gustari, pana sa vina mami la orele 20, cand mi-a trantit un orez cu lapte neconform. Iar i-am facut morala, dar se pare ca-i inutil. De luni, 1 iunie, voi tine strict, adica nu mai mananc neconformitati. Incepe sa-mi revina ambitia.

Meniul de ieri:
D: 2 iaurturi dietetice cu fulgi de grau si-o lingurita de gem dietetic
P: iahnie de linte cu pui rotisat si salata (salata verde, ceapa, rosii); desert: inghetata Diet de cacao (parca-i mai buna decat cea de vanilie) cu alune de padure; cateva migdale prajite
G: un strugure
C: orez cu lapte neconform

Deocamdata n-o sa ma bag la dulciuri conforme in afara de gem si inghetata. Azi mergem la un botez si mai il sarbatorim si pe cumnatu'. Avem program incarcat. Trebuie sa ma apuc de coafat etc.

+Quote Post
dr_wise
post May 31 2009, 10:58 AM
Post #845

Musafir

Buna dimineata!
Ieri am mancat conform, pana seara, cand s-a innegurat problema, fiindca fusei la b-b-q cu Tiramisu din dotare si era musai sa gust, doar nu era sa-i otravesc pe ceilalti?! Plus ca trebuia sa stiu cum a iesit, ca sa nu ma fac de rusine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Asa ca meniul fuse:
d - 1 para, apoi iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness decof
p - snitele din piept de curcan cu spanac si ou ochi, 1 deget de vin alb sec lungit cu apa minerala (in mod normal nu fac asta, dar ieri imi fuse pofta de-un sprit)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3962.jpg)
s - copan de pui la gratar, un cotlet de miel gratar, legume coapte pe gratar...dar si niste prostii neconforme (orez si bulgur) plus desert, asa ca seara fuse neconforma.
In dimineata aceasta am vorbit cu fiu-meu. Mi-a spus ca daca combin ou cu spanac, nu voi mai beneficia de fierul din spanac, fiindca nu stiu ce reactie chimica are loc si fierul se transforma in altceva...ma rog, mi-a explicat el "stiintific", dar am inteles ca-i adio fier in combinatia aceasta. Poate va intereseaza informatia.
Azi am mancat cirese la prima ora, tararaaaaaaaam!
Mi-am facut dambalaua!
Io-te aici, mi-am pus "strachina" in fata si da-i!
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM3963.jpg)
Sa nu credeti ca sunt luxemburgheze, aici nici macar trandafirii n-au inflorit, de abia le-au dat bobocii, sunt aduse din Franta. Da' bune!
Acum pandesc caisele...

+Quote Post
kalua
post May 31 2009, 11:09 AM
Post #846

Musafir

Petrecere frumoasa, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Am scris ce-as face in locul tau cu atitudinea mamei in privinta mancarii neconforme, dar am sters (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ca-n fond nu-i treaba mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Apropo de inghetata, au fost analizate aici 20 inghetate industriale de vanilie (la ingrediente, nu la gust), niciuna nu a luat calificatiful "foarte buna", toate (inafara de una) pe care scrie "cu vanilie adevarata" si-s pline de puchitei negri pe care noi ii luam de maduva de vanilie, dar e coaja pastaii macinata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , au tampenii in ele, chiar si alea bio. Castigatoarea a fost Häagen-Dazs, degajat. Iaca, ne-am dat americanii peste nas!

+Quote Post
alexty
post May 31 2009, 11:11 AM
Post #847

Dependent

Neata gagici!
Meniul propus pentru azi:
MD: 2 painici filozofale cu dulceata de capsuni, 1 iaurt 0% si un ness cu lapte 0%
G: juma de clatita armeneasca cu dulceata de coacaze
P: ciorba de linte, pui si salata
G: niste fructe (mar/para/cirese/capsuni)
C: cred ca paste cu sos de rosii

Am facut azi clatite armenesti, din faina de naut. Am avut un mic soc cand am gustat si am vazut ca au gust de NAUT (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt un pic inecacioase si e cam pregnant gustul de naut, dar cu dulceata nu se mai simte. Sper sa ma obisnuiesc cu gustul...

+Quote Post
cryst
post May 31 2009, 11:15 AM
Post #848

Tratabil
**

From: Spania
Member No.: 6,465

Multumesc Kalua,
Biscuiti adio, painica filozofului nu pot sa fac pentru ca nu am gasit tarate(poate cand o sa merg la Zaragoza),am fost si la brutarie si am intrebat si au zis ca faina le vine gata amestecata(ce mai integrala o fi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ),iar wasa nu am vazut pe aici.Asadar ma indrept spre cereale cu lapte degresat.

+Quote Post
dr_wise
post May 31 2009, 11:19 AM
Post #849

Musafir

Alexty, de ce n-ai adaugat niste coaja de lamaie, sau esenta de vanilie in compozitia de clatite? Eu asa procedez cand fac aluat de prajituri cu faina de naut, sau de soia.
Eu nu mai simt gustul de naut, iar snitelele sunt asa de bune preparate cu faina asta si un strop de zeama de lamaie deasupra, yam, yam!

This post has been edited by dr_wise: May 31 2009, 11:20 AM

+Quote Post
alexty
post May 31 2009, 11:24 AM
Post #850

Dependent

M-am gandit, dar prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pe viitor o sa pun.. eram entuziasmata, abia asteptam sa fac placinta ta cu branza.. dar daca are gust de naut, mai bine ma lipsesc.
Esenta de vanilie si coaja de lamaie acopera cat de cat gustul?

+Quote Post

99 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 09:03 PM