IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
cryst
post May 31 2009, 11:00 PM
Post #861

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Meniul de azi:

MD:lapte 0% +cereale integrale

G:cirese

P:gratar ,am iesit la iarba verde,crema catalana

G:cirese

C:pui la disc

Go to the top of the page

+Quote Post
tiana
post Jun 1 2009, 10:33 AM
Post #862

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

pt kalua,am citit cartea ,am citit si arhiva voastra si am zis ca vreau sa scot si zahar acesta ,si am sa o fac(multumesc pentru avertizare) meniul de azi:
md- un pahar de apa cu lamaie,mai tarziu 3 felii de paine cu magiun
g- un mar
p- varza anatolica
g-ceai de fructe ,si probabil un mar
c- cascaval cu rosii

+Quote Post
dr_wise
post Jun 1 2009, 10:42 AM
Post #863

Musafir

Neata!
Olalaaaaaaa! Latte macchiato arata de meleoane! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ieri am mancat:
d - cirese, apoi 2 iaurturi cu fulgi ovaz, ness decofeinizat cu lapte....eu asa-mi indulcesc cafeaua, cu lapte degresat
p - snitele din piept de curcan, spanac, ou ochi, salata de cruditati, un sprit cu vin alb sec
s - 1 para si mere
N-am slabit decat vreo 200g (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar nu-i bai, macar nu ma mai mustra constiinta.
Azi prepar pulpe de pui la gratar.

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 1 2009, 12:28 PM
Post #864

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Ma-ntorc si eu cu coada intre "picere" ca am avut un weekend plin de dezmat culinar...nu pusei decat 600g, ma mir... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oricum, bat in lemn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi, de la capat cu Monti :
MD - fulgi ovaz, mere, scorti - like usually
P - rulou de pui cu cascaval si rosii
G - need coffee...am de invatat, ma stimuleaza...cafea cu lapte, deci
C - ton cu salata de varza
kalua, cum ai reusit sa stratifici latte-le ? ai masina speciala ?
tiana, lasa zaharu` deoparte...numai rau face...indulceste-ti cafeluta cu lapte, asa cum facem toate.

+Quote Post
onutzaf
post Jun 1 2009, 12:29 PM
Post #865

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,606

buna fetelor!!am inceput sa va citesc de ceva vreme dar nu am reusit sa va scriu pana acum.Am cartea lui MM in format electronic dar am citit tot pana la fazaI insclusiv si am inceput sa aplic dieta de 5zile si pot spune ca am mancat doar ce este conform.pentru inceput nu vreau sa va coplesesc cu vorbaria mea dar o sa revin si o sa va scriu meniul din fiecare zi in speranta ca o sa mai imi dati sfaturi si o sa ma corectati daca gresesc!!sper sa ma integrez cu bine in grupul vostru!!

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2009, 12:42 PM
Post #866

Musafir

zanico, pai asa cum se face latte-le asta normal: dai drumul la un espresso intr-un pahar cu lapte spumuit. Ar fi iesit si mai frumos delimitat daca as fi pus espresso-ul intr-o ceasca si i-as fi dat drumul deodata, scurt, in lapte (eu l-am lasat sa curga direct din masina si asta ia vreo doua-trei secunde mai mult).

+Quote Post
alexty
post Jun 1 2009, 12:44 PM
Post #867

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Helu!

Meniul meu de azi:
MD: o painica filozofala cu gem de capsuni, 1 iaurt 0% si un ness cu lapte 0% (o sa-mi cumpar ness decofeinizat.. pana atunci, il beau p-asta.. oricum beau o lingurita rasa de maxim 2 ori pe saptamana si am uneori si saptamani la rand in care nu beau)
G: 1 mar
P: ciorba de legume si ciorba de linte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuia sa o termin si pe cea de linte si uite-asa m-am umplut de ciorba
G: as vrea sa strecor un ananas, dar nu stiu daca am voie
C: clatita armeneasca cu branza, rosii, ou fiert (cred)

+Quote Post
tiana
post Jun 1 2009, 01:00 PM
Post #868

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

ok,las zaharul din cafea ,deja am inceput

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 1 2009, 01:27 PM
Post #869

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu am comis-o destul acasa, da' oricum se putea si mai rau.
Am mancat creveti din aia for the first time in my life, da' nici o pierdere ca n-am mancat pana acum, nu imi plac, mai bune scoicile alea negre de multe ori dupa gusturile mele.
D. capsuni, un morcov, inghe de limeta confoma, ultima portie. O cafea cu fructoza, tre' sa-mi iau si eu ness decofeinizat da' habar n-am de care ca mie dintre toate ness-urile doar Amigo imi place.
Intre mese o abatere.
P. Ciorba de fasole verde si orez cu lapte si dulceata de capsuni home made cu fructoza.
C. I have no ideea, probabil niste pui cu smantana degresata cu salata de varza, rosii, castraveti si telina. Tare-mi place gustul de telina cruda, cre' ca suna ciudat, da' asa e.
Si azi am calcat stramb cu o inghetata. De unde luati voi inghetata aia Diet?
De maine sper ca ma fac cumintica. Azi sper sa bag si o alergare.
Am dansat vineri seara pana in noapte de asa s-or fi dus niste sute de grame. Si aveam niste pantaloni acasa care prin iarna crapau pe mine nu puteam sa-i iau si acum am incaput in ei. Mare lucru pt. mine.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 1 2009, 01:32 PM

+Quote Post
pescarush
post Jun 1 2009, 01:35 PM
Post #870

Musafir

Si eu l-am ignorat pe Monti in week-end. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
De azi, inapoi la militarie.
D - cafea, cereale cu lapte
P - inca nu stiu, sper sa am timp sa vin acasa
C - ficat de vita cu salata

+Quote Post

99 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 03:08 PM