![]() ![]() |
Jun 1 2009, 06:56 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 |
Nu ma certati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ziceam si eu... eu mi le-am cumparat de la inceput...
Zano, nici macar fervex sau alte prostii nu beau ca stiu ca nu imi fac bine si aici nici nu se gasesc. Ceaiul verde cu lamaie si pastilutele de supt din propolis sunt ultima mea solutie (nici nu pot sa beau ceai dulce!) |
|
|
|
Jun 1 2009, 07:15 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 |
Ghemo, daca ai gatul rosu sau amigdalele inflamate, iti recomand badijonari cu tinctura de propolis. Face minuni tinctura de propolis! M-a scapat de repetatele tratamente cu antibiotice, atat de neplacute.
|
|
|
|
Jun 1 2009, 07:50 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 |
Alex, mersi. Aici nu gasesc tinctura de propolis (o beam tot timpul in ro can aveam amigdalita), dar am gasit pastilutele astea de supt care sunt cu propolis. E cam acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am avut intr-un timp probleme mari cu amigdalele dar, de cand beau dimineata apa calda cu lamaie, nu mai faca amigdalita decat o data cam cativa ani. |
|
|
|
Jun 1 2009, 08:30 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 |
N-ai pentru ce, ghemo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu aveam mari probleme cu amigdalele, dar acum, imediat ce ma doare putin in gat, dau cu tinctura si imi trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pastilutele de care zici, probabil au concentratia mai mica, dar sigur sunt si ele bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tocmai am devorat niste nuci coapte! Mmmmmm, un deliciu! Pacat ca pica cam greu la stomac (sau noroc... ca asa nu manac multe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
|
| dr_wise |
Jun 1 2009, 08:44 PM
|
|
Musafir |
Bonsoir! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi am fost Maica Tereza in persoana! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Meniu: d - lapte cu fulgi ovaz, ness decof cu lapte 1200 - 2 mere 1600 - snitel pui, 1 copan pui gratar, spanac, salata, 1 sprit de vara cu vin alb sec 1800 - 1 cafea mica 2030 - o salata cu mozzarella, rosie, castravete, ulei masline, busuioc N-am baut 2L de apa, dar recuperez pana ma culc. |
|
|
|
Jun 1 2009, 09:54 PM
|
|
|
Vai fetelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am primit un newsletter cu titlul: "Retete usoare de vara". In cadrul acestor retete "usoare", se afla si o supa crema de morcovi si cartofi, care se serveste, negresit, cu crutoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mor! |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 1 2009, 09:59 PM
|
|
Musafir |
Cryst felicitari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Repede s-au mai dus.
Am inceput Monti serios de astazi, fara strop de abateri. Meniul de azi: D: un mar, dupa 2 iaurturi dietetice cu fulgi de grau P: ciorba de rata, iahnie de linte cu piept de pui rotisat, salata din 3 rosii G: cirese (fara viermi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , m-a convins cel de la chiosc ca-s super bune si n-au carne, oricum le-am luat pe sub-mana, ca nu erau expuse la vanzare, pile domne..); alune de padure C: caise blenduite (vorba lui MoN) - le cumparasem mai demult si ca sa nu le arunc am ales optiunea asta; iar cirese G: alune de padure (cateva) Ma gandesc sa tin minim 3 luni, ca sa-si revina pancreasul. Kalua, hai sa-ti spun ceva: a venit mami azi cu ciorba de rata conforma si niste cartofi noi la cuptor. I-am multumit frumos in numele lui barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . S-a uitat un pic nedumerita la mine si chiar ma incuraja macar sa-i gust. Mesajul meu: sunt fata serioasa, asa ca nu ma indupleci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
|
| kalua |
Jun 1 2009, 10:39 PM
|
|
Musafir |
Tare are mama ta noroc cu tine, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu printre sfintisori: md: cafea p: varza proaspata cu carnati, servita cu smantana mai degresata. Varza-i luata din Austria, frageda si suculenta, s-a calit in max. 5 minute, iar la cuptor am mai dat-o vreo 10 si dupa parerea mea s-a tercit un pic. Si-i dulcisoara si buna, o nebunie. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3220.jpg) c: o piersica, aperitiv: salata cu ciuperci prajite si cracker din faina de naut, e painos, asta sigur va fi descoperirea verii, cu dintr-astia voi manca salata de vinete. Ai mei, care n-au nicio treaba cu Montignacu', s-au pus serios pe mancat din ei. Pana i-am strans, sa faca bine si sa manance dumnealor paine! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci niciun gust de naut, nimic (dar aici cred ca-i vorba si de calitatea fainii). (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3229.jpg) felul 2: iar peste proaspat cu salata din varza aia minunata (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3232.jpg) |
|
|
|
Jun 1 2009, 10:47 PM
|
|
|
kalua, de ce faci tu asa? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand vad mancare mi se face foame, cu toate ca sunt satula (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu am facut azi varza calita si am cam tercit-o bine de tot (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar e buna! Abia astept sa mananc maine cu carnati! Reteta la crackersii din faina de naut e pe aici pe undeva? Am inceput sa ma obisnuiesc cu gustul, am mai mancat din clatitele alea fin faina de naut si au inceput sa-mi placa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se pot manca la orice ora, da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 1 2009, 11:04 PM
|
|
Musafir |
Vorba doftoresei, sa moara natiunea de ce bagam in noi si slabim! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (de-aia pozele)
Reteta inca nu-i scrisa inca, azi a fost prima incercare, o postez mai acusi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 24th October 2025 - 10:40 AM |
|
|