IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
Master of Norule...
post Jun 2 2009, 09:27 AM
Post #891

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce-mi face Kalua pofta de varza asa de fiecare data cand posteaza cate o poza. Azi nu fac varza ca mi-am luat niste fasole verde de la piata, da' maine cre' ca si eu bag o varza calita. Mama mea facea varza noua calita cu smantana si marar si tare-mi placea, s-ar putea s-o fac pe aia cu smantana degresata.
D. 3 felii subtirele de sunca din muschi de vita, urda sarata si 2 rosii. Cafea.
Un mar mare intre mese.
P. mancare de fasole verde si un ou ceva, ca imi ajunge carnea de dimineata, eu nu-s prea carnivora.
Spre seara niste fructe blenduite capsuni cu mere cred.
Intreb si eu ca nu stie fata si n-am mai apucat sa arunc nici un ochi in carte zilele astea.
Am facut niste crackersi cu albus de ou vre-o 3 si un ou intreg, 2 lingurite smantana degresata sare, mac, putina drojdie si putin bicarbonat stins cu lamaie si faina integrala. Sunt conformi? Multam fain
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2009, 09:30 AM
Post #892

Musafir

Sunt conformi, dar de faza a 2-a. Faina integrala, daca nu pui cel putin 25% din greutatea ei tarate, nu se amesteca cu grasimi peste 1%.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 2 2009, 09:36 AM
Post #893

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Multam Kalua(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si aia de secara trebuie amestecata cu faina de tarate?
Oricum mi s-a terminat faina integrala asa ca tre' sa-mi iau si integrala si de naut si o sa iau si de tarate. Sper sa gasesc ca data trecuta doar integrala am gasit. Azi ma duc la vanatoare.

+Quote Post
alexty
post Jun 2 2009, 09:56 AM
Post #894

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Neata!

Eu tot sunt nelamurita in ceea ce priveste raportul faina/tarate. Trebuie sa fie minim 25% cantitatea in grame sau volumul de tarate din intregul amestec?
La painea filozofala, de exemplu, este o cana de tarate la o cana de faina. In grame, este asa: 150 g faina la 50 g tarate. Deci 25% cantitatea in grame de tarate din intreaga cantitate.
Help, ca mi-am prins urechile! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si in alta ordine de idei (adica ontopic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), meniul meu de azi:
MD: o pruna uscata (m-a durut maseaua de la dulce si n-am putut sa mananc mai multe), 2 painici filozofale cu gem de capsuni home made si 1 iaurt 0%.
P: Ciorbita de legume si varza calita cu carnaaaaati!! Abia astept ora pranzului! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
C: macrou la cuptor

Si intre mese o sa mai strecor mere, pere, capsuni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu prea am cand sa mananc legume proaspete la meniul de azi... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2009, 10:12 AM
Post #895

Musafir

Si aia de secara, MoN.
Ha, ha, ai pus intrebarea de baraj numero 1, alex, cu volumul si greutatea (la asta ma gandeam si eu azi noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Eu as spune greutatea, ca sa fim oricum pe partea sigura. Eu la painicile filozofale bat cana de blat de nu stiu cate ori la tarate, la faina nu, aia poate fi mai afanata.

+Quote Post
alexty
post Jun 2 2009, 10:23 AM
Post #896

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu fara sa bat cana de blat, aveam 25% cantitate de tarate. La tine e si mai mult.. cu atat mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bun, deci mergem pe gramaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
alexty
post Jun 2 2009, 11:54 AM
Post #897

Dependent

Gagici, am fost in recunoastere prin Carrefour si am citit vreo 50 de etichete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am observat asa: produsele Angst par a fi conforme, nu contin amidon si zaharuri, si pateul Hame, de asemenea (nu toate sortimentele. Am vazut cateva si cu amidon). Stiti ceva de pateul Hame? Mi-am luat si eu unul de pui ca mi-era pofta, sper ca e ok (contine carne de pui, ficat de pui, slanina, sare, condimente, apa si niste E-uri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

+Quote Post
tiana
post Jun 2 2009, 12:41 PM
Post #898

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

buna ziua ,pana acum meniul meu este cam asa:
md -ceai de fructe,3 felii paine cu magiun
g un mar
p-salata de fasole
c-telemea cu rosii
intre ele apa,ceai cu lamaie,cafea fara zahar

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 2 2009, 12:47 PM
Post #899

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

alexty, pe cat posibil e mai bine eviti mezelurile...daca nu au zahar, au conservanti, si tot nesanatoase sunt...eu ador crenvustii de la Angst, dar ii folosesc "mai rarut, ca-i mai dragut" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi:
MD - nimic, era sa nu mai ajung la examen
G - o cafea
P - faza 2 : spaghete reci cu branza la cuptor
C - capsuni

+Quote Post
alexty
post Jun 2 2009, 02:03 PM
Post #900

Dependent

Tooth, ce putini mananci!
Si mie imi plac foarte mult crenvustii Angst, dar incerc sa-i evit pe cat posibil... Azi am luat carnati Angst ca mergeau cu varza calita (care apropo, a fost o nebunie!!!).
Stiu ca nu-s cele mai sanatoase mancaruri, dar macar is conforme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:35 AM