![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu inca mai salivez... tocmai a fost ziua inca unei colege si au fost niste cookies cu ciocolata si multe pateuri cu coicolata... Daca eram acasa sigura dadeam iama in ciocolata (cu 85% bineinteles) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Ma intoarce pe dos vremea asta, cu frig amestecat cu raze de soare cu dinti si parca imi da tarcoale astenia de primavara, asa ca am recoltat de pe o taraba din piata, leurda, planta miracol.Si dupa ce m-am documentat temeinic, am hotarat sa incep o cura cu suc de leurda.
Pana una alta astazi am stat cam asa: MD-iaurt degresat cu fulgi de ovaz (tare greu mai reusesc sa-i inghit la ora 6, dar daca trebuie), ceai de sanzaiene P- salata cu de toate Ora16- o cana cu suc de lurda C- pomelo, ceai de sanziene Cu drag |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Salutare fetele!
Repede, repede si eu cu meniul pe azi: MD: ceai verde P: salata de cruditati + branza tofu C: ori repet ce am avut la prinz ori salata verde cu branza tofu, vedem in functie de timp cum reusesc sa ma organizez Pupici si weekend placut! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
'Neata! A venit primavara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aici e soare, cald, frumos, azi o sa si plec mai repede de la serviciu
Aseara am renuntat la pepene ca nu-mi era foame, am mancat numai niste capsuni Azi: MD - cafea cu lapte 0%, crackeri din ovaz cu muuulte ridichi (cred ca sunt vreo 250 g ) P - am la mine niste glass noodles carbonara, asta daca nu ma razgandesc si ma duc la lunch cu colegii, depinde unde merg C - fructe: pepene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , capsuni, poate si un mar daca nu ma satur. Si daca tot nu-mi trece pofta de pepene in seara asta o sa mai mananc o felie maine dimineata |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Meniul de astazi: d - iaurt cu fructe de padure si fulgi ovaz, ness, lapte (si acum sufar dupa laptele ala de dimineata) p - tocanita de ciuperci cu smantana si usturoi, salata de cruditati (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2951.jpg) s - alune caju |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si meniul meu de azi:
MD- o para, p, paine pumpernikel cu gem fara zahar, ceai P- doua mere- am fost plecata C- o para, p, pizza cu faina de naut, ceai ... si poate mai mananc o para ceva mai pe seara... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Seara buna!
Zic repede ca ma ia somnu- MD- mere calite cu fulgi de ovaz, suc de leurda, ceai P- varza calita cu soia Gustare- mar Cina- suc de leurda, varza ramasa de la pranz Va pup si un sfarsit de saptamana placut! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Salutare!
Nu am mai scris ptr ca fetita mea a fost f racita, cu temperatura mare, dar acum a trecut! Astazi: md - finn crisp cu gem si branza diet p - 3 mere c - salata mare cu piept de pui si cascaval. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt ca si-n zilele trecute: racita si cu apetit aiurea. Raportez conforme doar micul dejun: lapte cu fulgi de ovaz si cafeaua si pranzul: pate de soia picant si salata de castraveti. Vise placute si siluete de balerine tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si meniul de azi:
MD- o para, p, paine de tarate cu gem fara zahar, ceai P- macrou in faina de naut cu lamaie, salata de rosii, castraveti si ceapa verde C- 2 kiwi, un mar, p, lapte degresat cu fulgi de ovaz |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:23 AM |
|