![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
150g faina si 50 g faina de tarate e 33,3% din 150 faina integrala nu e 25%. 25% e 37,5 g.Io cu calculele mele da' mie mi-a sarit in ochi ca 25% din 150 n-avea cum sa fie 50g.
Anw pana acum am fost cuminte sa vedem ce urmeaza. N-am mai ajuns la apicola sa iau faina ca a inceput ploaia si ne-am intors la masina. Cica iar ma chinuie talentul sa-i fac rochita fiica-mii pt. serbare sa vedem ce o iesi. Pateul ala hame e cam naspa la gust. La noi are la alimentara din colt gem din ala de Topoloveni, da' Topoloveni-ul e chiar langa Pitesti deci cred ca e firesc. Roxanici sa ne zici impresii. Eu nu mi-am luat pana acum ca am facut gem de capsuni si ma bate rau gandul la o dulceata de mere da mi-o lua la un mom. dat. This post has been edited by Master of Norules: Jun 2 2009, 03:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Aseara am mai mancat doar niste ananas.
Azi: MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, ceai verde, o nectarina, iaurt cu fulgi, ceai verde P - salata (rosii, castraveti, ceapa verde) cu un ou fiert si o pulpita de pui la gratar C - cred ca tot fructe, tare bine mi-a prins aseara ananasul ala. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ananasul si grapefruit-ul taie pofta de mancare, asa ca scapi de mancat altceva seara cu astea doua.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Azi mi-am luat sucitor sa fac si eu crackers, probabil vineri, abia astept!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, chestia e ca taratele trebuie sa fie cel putin 25%, asta nu-i un procentaj absolut, ci cu cat mai mult, cu atat mai bine.
lotte, sambata la cumparaturi mi-a atras fiica-mea atentia asupra un sucitor, avea manerele in sus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai MoN, banuiesc ca este vorba de 25% din amestecul total (care este de 200 g, deci 25% este 50 g).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Pai MoN, banuiesc ca este vorba de 25% din amestecul total (care este de 200 g, deci 25% este 50 g). Da, despre amestecul total era vorba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu nu pot sa tin pasul cu voi. M-am dus intins sa cumpar sucitor, unt si lapte, pentru crackers, si acum am vazut tortul lui Carmen. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu nu sunt cu torturile, dar asta arata asa de bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Kalua, mai usor cu inventiile, sa facem si noi crackersii pana la urmatorul hit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ca la videoclipuri). Am gasit niste rosii bune tare, spui ca sunt adevarate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . La pranz am mancat rosii mari cu branza topita, si acum mananc tot rosii din astea cu cipercute gratinate umplute cu cascaval, jumatate de pahar de vin alb si apoi plec la tango argentinian. Acum am vazut ca imi trebuie si foaie de copt, asa ceva nu am cumparat in viata mea, dar se face! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am uitat sa va zic, in weekend plec pe munte doua zile si ma tot imaginez pe varf de munte odihnindu-ma in picioarele goale si mancand crackersi din astia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pup. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Sa postez meniul de azi:
MD:orez cu lapte(conform) P:vasole verde (gatita cu legume si mult usturoi) iar familiei i-am facut un sufleu care cred ca se poate transforma in conform,sa fac rost de faina de soia sau naut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si al meu e. Aoleu ai mei mananca numai pepene verde de cateva zile. C:voi face muschiulet la plita,cu o salata mare. Dupa ce ies cu bicicleta seara nu mai am pofta de altceva.Pana acum am baut 1l apa. Acum numai am chef de fructe.....eu care mancam si cate un kg . Maat sa nu ma certi daca mai gresesc vreun cuvant in romaneste ,dar de 2 ani citesc numai in spaniola,sa vad la vara cum o sa vorbesc sper sa nu imi scape si cuvinte spaniole,asta chiar nu mi-ar placea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Crys, pentru ca ai spus "mi-ar placea", pt mine nu conteaza ce limba folosesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pepene verde poti sa mananci dimineata, dar in cantitate mai mica si necombinat cu alte fructe (asa parca spuneau fetele). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:16 PM |
|