![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba daca se ia un mic dejun numai din fructe, se pot manca de tot soiul (acuma banane coapte bine n-as pune in gura, dar in rest...).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Aha, deci acum am inteles. Diseara imi cumpar si eu penene verde si il manac la MD numai din fructe.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
E bine de stiut,dar as avea probleme. L-as vizita pe ¨vecinul Costica¨ toata ziua,si asa parca as fi femeia din reclama ¨tu ce ai mai facut azi draga?¨.............. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (,numai ca eu si fac ,de la ceaiul verde ,de la apa,nu am idee).
Am plecat la plimbare=¨paseo¨, e sport national aici,seara toata lumea se plimba. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, ai probabil un sistem digestiv mai sensibil.
Ce-as manca si eu niste ananas, dar de-asta de care gasesc aici mai bine ma lipsesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am o colega, o doamna de 60 de ani, care mananca un ananas (sau numai o jumatate, nu stiu precis ca n-am stat s-o controlez vreodata) zilnic, indiferent de ce gust are. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu il cumpar de la raionul de produse organice, e deja curatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (pretul chiar nu difera de cel care nu e organic si e atat de dulce... chiar si cutu sare in sus cand simte mirosul)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Eu cred ca sunt alergica la ananas (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma ustura limba de mor pentru tot restul zilei daca mananc ananas (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si mie mi se pare ca ananasul pisca la limba, d-aia si il prefer pe cel din conserva. Kalua, tu visezi la un ananas din ala de Hawaii. Las' ca stiu eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Fusei conforma si astazi: D: niste cirese, dupa 2 iaurturi dietetice cu gem conform si fulgi de grau (MoN n-am incercat inca magiunul, maine-i vine randul) P: ciorba de rata, mancare de linte cu pulpa de pui rotisata si salata de rosii si castraveti G: inghetata Diet de cacao cu alune de padure (am gasit-o la MegaImage, dar este si la Auchan, Cora) C: 4 piersici facute suc, un pepenas galben G: alune de padure Pare ca-s o mancacioasa, dar fructele nu prea tin ele de foame calumea. Maine imi fac si eu pastai de fasole scazute cu usturoi. Ka, ce seminte ai pus la crackersii aia in afara de susan? Cred c-ar fi buni si cu chimen. Deocamdata nu ma bag sa-i fac, ca sigur nu-s in stare sa ma abtin sa nu mananc mai multi. Dar ii am in plan pentru viitor. Cryst, esti haioasa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, n-as avea nimic impotriva unuia de-abia cules din copac, nu trebuie sa fie neaparat de Hawaii, as baga in gura si de Asia sau alte regiuni, numai copt si aromat sa fie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ia sa scriu repede si eu meniul meu (foarte diversificat azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) md: cafea p: doua piersici, apoi o portie de taietor de copaci de varza cu carnati cu niste smantana degresata c: la fel ca pranzul, numai fara fructe |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Aici ananasul este de de 2 feluri :normal ( (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si de munte. Cel mai bun este cel de munte si mai scump cam 1,50 euro/kg pe cand celalalt il gasesc in Lidl cu 1 euro bucata.Am gasit caise cu gust....maine o sa am cu ce sa ma ¨rasfat¨.Apropo de fructe ,joia este ziua fructelor la scoala unde invata fiica mea.Fiecare copil trebuie sa aiba neaparat un fruct ,in caz contrar nu mananca nici gustarea;odata am uitat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si fetita mea a fost foarte suparata,asa ca acum am un anunt mare pe frigider¨Joi fructe¨.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa ma duc eu sambata la italianul meu (italianul tine aprozarul satului), sa vad ce are in materie de ananas, poate are de-ala adus cu avionul, mi-ati o facut o pofta...
cryst, avem si noi un Lidl vis-a-vis de firma de vreo jumatate de an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de ananasul de-acolo nu m-as atinge nici bani sa-mi dai. Eu n-am auzit de asta de munte vreodata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd October 2025 - 01:44 PM |
|