IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
cryst
post Jun 3 2009, 01:08 AM
Post #921

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

La noi in Lidl au cele mai bune fructe,cei mai buni dovleciori.....pacat ca e la 45 km de satul unde stau eu.
Go to the top of the page

+Quote Post
MarthaToma
post Jun 3 2009, 09:31 AM
Post #922

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetele!
Sa pun si eu repede meniul pina nu ma cheama datoria.
Ieri
MD: EL=cash+kaizer+painea filozofului + salata de rosii; EU=iaurt cu fulgi de ovaz
P: ciorba de pui; EL=friptura de porc la ceaun cu salata verde; EU=tocanita de ceapa cu carne de pui si salata verde
C: EL=omleta cu salata verde; EU=pasta de naut si salata de rosii
Azi
MD: EL=mincarica de naut (nu stiu daca a reusit sa-si mai cumpere salata caci maninca la munca); EU=pauza (ceai verde) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
P: EU=ciorba de pui si ce a mai ramas de ieri din tocanita de pui. EL= pauza ca e pe teren
C: EL= snitele de pui si salata verde; EU=pasta de naut si salata de rosii

Acum sa va intreb: am sanse sa se duca burta cu MM. Mi-au scazut bine numarul de cm din talie dar a mai ramas asa o chestie, un colacel, mai mult in fata decat pe laterale care nu stiu daca se va duce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa nu imi ziceti de sport ca nu stiu cand as mai avea timp sa il fac, poate doar noaptea in somn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si tot de burta tb sa scape si sotul caci la el acolo-i buba. Daca il vezi de la spate nici nu-ti dai seama ce "televizor" detine, nici macar pe talie nu are colacei cum aveam eu.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 3 2009, 10:08 AM
Post #923

Musafir

Buna dimineata!
Mama, mama, ce discutii aprinse despre ananas! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu cumpar ananas foarte bun de la Auchan, adus din Costa Rica. Il curata acolo, pe loc si-l iau la cutiuta. Tipa care curata ananas e o mulatra zdravana, imbracata intr-un port national foarte frumos, mov, verde, pamantiu, probabil sunt culori specifice, dar o prind de minune. Si are un turban cum numai la Discovery mai vad! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Martha, slaninuta se topeste cu MM, dar MM nu-ti lucreaza si muschii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa ca bagati amandoi un sport, impreuna, sau separat, cum va e mai bine.
Muschii se atrofiaza si se blegesc daca nu-i mentii in forma, oricat de slab ai fi.
Ieri am mancat...aproape conform, cu o singura exceptie la masa se seara, dar nu s-a simtit la cantar. Azi, chiar daca am tentatii dulci in frigider, nu ma mai intereseaza, felia de ieri fuse mai mult de control, sa testez ce-am produs.
Asadar, meniul zilei de ieri a fost:
d - 1 cana apa cu lamaie, apoi 3 wasa cu cascaval, rosie si patrunjel, 1 ness decof cu lapte
p - cirese
1700 - ostropel din copanele de pui, salata banana, o felie de necof (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
s - cirese
Azi dimineata aveam cu 900g mai putin, sper sa se duca pe apa Sambetei si sa nu se mai intoarca...
Va doresc o zi minunata tuturor!

+Quote Post
tiana
post Jun 3 2009, 10:52 AM
Post #924

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

buna dimineata,meniu de azi:
md -1 felie paine cu magiun
cafea
g- fructe
p-nu stiu,voi fi prin oras probabil o salata
cina- telemea cu rosie si ardei gras
intre apa sau ceai

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2009, 11:39 AM
Post #925

Musafir

cryst, nu ma mira ca la voi sunt cele mai bune legume la Lidl, Spania cred ca-i singura tara unde am luat si de la tarani, de la piata, legume fara absolut niciun gust. Ori le-or uda prea mult si pamantu-i prost tare, ori nu stiu ce le fac, dar ce scot ei la vanzare e sub orice critica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

tiana, esti la regim de infometare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
tiana
post Jun 3 2009, 12:19 PM
Post #926

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

QUOTE(kalua @ Jun 3 2009, 12:39 PM) *
cryst, nu ma mira ca la voi sunt cele mai bune legume la Lidl, Spania cred ca-i singura tara unde am luat si de la tarani, de la piata, legume fara absolut niciun gust. Ori le-or uda prea mult si pamantu-i prost tare, ori nu stiu ce le fac, dar ce scot ei la vanzare e sub orice critica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

tiana, esti la regim de infometare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

nup,ca bine zici bag ceva mai mult dar sa vad ce gasesc prin magazine ,sant prin oras

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 3 2009, 01:00 PM
Post #927

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi:
MD - cafea cu lapte, 3 patratele cioco amaruie cu alune
P - paste integrale cu parmezan, smantana, patrunjel, cimbru - faza 2
C - e planificata o iesire cu colegii la o pizza, de sfarsit de an...sa vad cum ma invart, as face bine sa imi iau altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pana acu` am mai papat de vreo 2-3 ori parmezan. Am gasit azi parmezan de Napolact neasteptat de bun...e cam scump, da` e foaaaarte bun, o sa mai repet faza...o sa fac si niste snitele cu parmezan, ca am inteles ca se poate folosi in loc de pesmet, nu?
Eu nu am probleme cu ananasul, as manca nonstop, nu ma pisca la limba sau alte simptome, in schimb am o problema cu unele paste de dinti (mai ales Blend-a-med) dupa care ma ustura ingrozitor limba si capata o culoare rou intens.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 3 2009, 01:22 PM
Post #928

Musafir

Martha, ai purtat centura din aia dupa nastere? Ca era f important sa porti macar in primele 2 luni. Altfel cam ramai cu burta. Poate s-o duce cu sport, dar nu stiu sigur.

+Quote Post
pescarush
post Jun 3 2009, 02:19 PM
Post #929

Musafir

Eu n-am purtat centura deloc dupa nici una din nasteri si s-a retras burta. La fel, nu m-am uns cu nimic pe burta inn timpul sarcinilor si n-am nici o vergetura. Sincer, habar n-am cat ajuta toate chestiile astea, cred ca tot organismul isi spune cuvantul.
Eu n-am avut timp sa fac nimic de mancare ieri, asa ca am mancat ce mi s-a dat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (aka neconform)
Acum am in cuptor chec (din aluat de muffins picanti), asa ca azi sper sa fiu conforma:
D - iaurt cu fulgi de ovaz si ananas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ca tot era disctuia depsre ananas)
P - chec cu castraveti, rosii (imi duc la scoala)
C - chec cu salata.

+Quote Post
ghemotoc
post Jun 3 2009, 03:05 PM
Post #930

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Aseara dupa niste ananas am mancat si niste alune (cam la vreo ora).
Azi: MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, un ceai verde, o nectarina, iaurt cu fulgi, un ceai verde
P - spaghete din orez salbatic cu sos de rosii si ciuperci, mozzarella
C - ananas (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Sper sa-mi treaca odata gatul asta ca m-am saturat de atata ceai verde (acum ma ustura din gat pana in urechea dreapta... Nu prea ma ajuta propolisul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

+Quote Post

99 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:42 PM