IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
MarthaToma
post Jun 3 2009, 03:08 PM
Post #931

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Off topic: Am purtat centura de aia dar mai mult in spital ca ma ajuta sa nu simt durerea dar dupa o saptamana am dat-o jos ca erau niste calduri (am nascut in iulie) de nu suportam nimic pe mine. Burta nu mi-a ramas foarte mare...un pic asa pe centru, la haine abia se cunoaste, doar daca am ceva mulat pe mine, dar ma enerveaza ca o stiu eu acolo...si se mai vede cd stau jos daca nu am grija sa sug burta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
alexty
post Jun 3 2009, 08:11 PM
Post #932

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Buna seara!
Azi am avut o zi mai speciala (n-am fost acasa la ora pranzului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Meniul de azi:
MD: 2 painici filozofale cu gem de capsuni conform si 1 iaurt 0% (numai asta mananc pana ma satur! Ador combinatia (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
P: a fost cam agitat pentru ca am mancat la scoala si nu pe tot o data ca sa nu imi fie foame (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Un mar, o para si 2 clatite armenesti (care au iesit mai bune ca data trecuta si nu mai simt gustul de naut. Sunt buuuneee (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
C: varza calita cu carnat si 1 castravete (separat de masa) si cred ca o sa mai mananc niste branza de casa 0% cu gem de capsuni

Martha, eu cand am inceput Monti (acum 3 saptamani si 2 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) aveam burtica si colacei pe solduri si nu mai am!! Bine.. eu am mai facut si exercitii fizice, dar nu stiu cat de mult m-au ajutat astea pentru ca faceam de mult si abia acum de cand m-am apucat de MM am scapat de ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si iubitu' meu a scapat de sunculitele de pe solduri si i s-a redus si din burtica fara sport, cu MM.

+Quote Post
pescarush
post Jun 3 2009, 09:02 PM
Post #933

Musafir

Ghemotoc, la dr. ai fost? Sa nu fie vreun streptococ, sau ceva infectie la care sa fie nevoie de antibiotic. Multa sanatate.

+Quote Post
cryst
post Jun 3 2009, 09:17 PM
Post #934

Tratabil
**

From: Spania
Member No.: 6,465

Meniul meu:
MD:iaurt 0% cu cereale
G:caise
P:salata de andive + friptura de muschi de porc,cafea descofeinizata(am folosit pt masti si de sa beau si eu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .......)
C:lapte 0% +fulgi de ovaz
Ai dreptate Kalua aici 90% din fructe si legume nu au gust ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2009, 09:36 PM
Post #935

Musafir

Taraaam! Am luat ananas! Am gasit de la Dole, cica seet, de la Costa Rica. Cam verde el, dar are totusi aroma cand il pui la nas. Trebuie sa complilez acum cand l-oi manca.
Ia sa ma spovedesc si eu repede:
md: cafea
p: doua piersici, apoi pastrav afumat cu castravete
c: monk fish cu fasole verde (cu usturoi) si multa salata verde
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3250.jpg)

Doftoreaso, am trecut azi pe la Karstadt si m-am gandit la tine, cred ca de fiecare cand trec pragul magazinului astuia o fac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) N-am luat niciun dulce, nimic, numai tot felul de sosete si ciorapi, servetele, carti si-nca niste nimicuri de care nu-mi mai amintesc.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 3 2009, 10:03 PM
Post #936

Musafir

Pesca, daca esti de esenta slaba, sansele sunt f mari sa ramai fara burta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dar persoanele cu tendinta de ingrasare ar trebui sa poarte centura. De exemplu, maica-mea a ramas cu burta mare dupa mine si sora-mea si ea era f slaba inainte sa ramana insarcinata.
Martha, chiar ca pe calduri, nu prea-ti vine sa porti centura. Bine totusi ca nu te-ai latit in solduri etc. Sunt o multime de schimbari, nu tocmai de bun augur, care pot aparea. Mai stiu o tipa careia i-a crescut piciorul cu un nr.

Meniul meu:
D: 2 nectarine, dupa, iaurt cu magiun si fulgi de grau (magiunul e bun MoN)
P: cirese, dupa, pastai de fasole cu usturoi si piept de pui rotisat (mi s-a parut ca nu merge combinatia cu salata)
G: strugure
C: cirese, migdale
G: alune de padure crude

+Quote Post
gloriana
post Jun 3 2009, 10:15 PM
Post #937

Musafir

Am revenit si eu. Nu sunt deloc consecventa cu notatul.
Azi am mancat asa:
D:fulgi de ovaz cu putina apa si cafea
P: 2 pulpe dezosate de pui la gratar cu rosii
S: varza calita cu carnati

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 4 2009, 09:36 AM
Post #938

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si la mine la fel mi-a crescut piciorul cu un numar si m-am latit, acu' nus cat da' destul, cert e ca nu ma deranjeaza decat colacii de pe burta, ca ianinte eram uscata rau e mai bine asa. Mai bag si eu abdomene. Saptamana asta am fost neserioasa rau. Si seara asa o comit, saptamana asta n-am mai mers la alergat ca a plouat intr-o seara, mr. Mon e racit si nu mai vine cu noi, tre sa-mi fac loc dimineata la sport da' dimineata cat e fiica-mea la gardi mi se pare ca asa repede se scurge timpul.
Chiar vroiam sa zic ca ananasul si in general toate fructele de la Dole sunt mai savuroase.
Eu am luat o data din Bv niste ananasi tot de Costa Rica si erau verzi pe dinafara si inauntru erau dulci. Cred ca nu pot sa-i aduca prea copti pt. ca se strica, cand au deja pete maronii pe ei incep sa se strice.
Hmmmmmmmm ce pofta mi-ati facut o sa-mi iau si eu unul. Si pe mine ma pisca buzele cand mananc ananas crud da' savoarea lui e incoparabila cu a celui din compot asa ca ma sacrific.
Inghetata de vanilie cu bacatele de ananas prin ea sau ananas blenduit e bestial de buna.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 4 2009, 09:37 AM

+Quote Post
dr_wise
post Jun 4 2009, 10:26 AM
Post #939

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc pentru gandurile bune, Kalua draga!
Adevarul e ca magazinele Karstadt m-au impresionat!
Azi fac fasole verde sotata, cu mujdei mult, si niste snitele din piept de curcan cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Urmatoarea pe lista de asteptare e o varza noua (daca voi gasi asa ceva la astia) cu costita.

+Quote Post
ghemotoc
post Jun 4 2009, 03:10 PM
Post #940

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Nu imi vine sa cred ce cuminte am fost zilele astea! Meniul de azi e ca cel de ieri
MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, un ceai verde, o nectarina, iaurt cu fulgi, un ceai verde
P - spaghete din orez salbatic cu sos de rosii si ciuperci, mozzarella
C - ananas blush.gif

Aveti dreptate cu MM ca topeste colaceii si burtica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inainte faceam si 500 abdomene pe zi si nu se vedea nimic. Chiar azi dimineata am vazut ce talie am; bine, am si alergat in ultimul timp si il mai si ridic pe cutu in brate (22.5 kg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 10:44 AM