![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Nu stiu ce se intampla dar cantarul asta nu mai scade deloc... O sa mai vad eu duminica (am inceput de la 57.6 si azi aveam 57.4 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ; macar se vede cate ceva la haine).
Azi: MD - cana cu apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, un ceai verde, o nectarina, iaurt cu fulgi, un ceai verde P - salata greceasca (rosii, salata, castraveti, ceapa verde, feta) cu piept de pui la gratar C - poate fac niste falafel cu salata sau un ochi cu salata de rosii, castraveti, ceapa verde |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-ai facut pofta de falafel, cred ca fac si eu deseara, in loc sa pun branza in salata. Tu la cate kg vrei sa ajungi? Mai sunt si perioade de stagnare, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, mai ales daca zici ca la haine dse vede totusi diferenta.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Deci pe talie se vede clar si acum exact o saptamana mi-am luat niste blugi care imi erau stramti si acum sunt ok (pantalonii cu care stau in casa ii tin cu mana cand alerg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
As vrea sa ajung cam pe la 53 sau 52 (mai mult nu ca o sa arat ca un schelet) Falafelul l-am luat de la Bulk Barn (mersi de sfat). Nu am mai facut niciodata pana acum. In weekend o sa incerc si crakerii din naut. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao!
Pescarush, mor de ciuda, fiindca astia au crapi in toate canalele si lacurile, dar pe post de pesti ornamentali, fir-ar sa fie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Crapul il fac bors (cap + coada + aripioare, daca-i baban) + plachie sau saramura. Pentru felul II prajesti bucatile (eventual tavalite in putina faina), dupa ce le-ai sarat si piperat, apoi, daca vrei sa faci plachie, inabusi ceapa multa (2 -3 buc) cu un ardei rosu frumos mirositor, frunze de dafin, adaugi rosii bune la gust tocate marunt. Cand sunt toate gata, adaugi carnea de peste gata prajita, o lasi sa traga putin sos, apoi adaugi patrunjel si usturoi tocate marunt, niste felii subtiri de lamaie proaspat taiata, stingi focul si acoperi cu un capac. Pentru saramura procedezi la fel, adica prajesti pestele, doar ca definitivezi mancarea dupa procedeul de la saramura de pui (daca adaugi si un ardei proaspat verde iute, taiat fideluta, iese ceva to die for!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ). Musai sa le "uzi" cu vin alb sec racit bine, un Riesling sau Pinot Grigio (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca e ceva neclar, cauta-ma pe mess, sau trimite-mi pm. Sunt available pana la ora 1800 (acu' e 1652), dupa care o tai cu americanii la o plimbarica. M-a sunat Elisa pe mob si m-a invitat la plimbarica today. PS: Din greseala, are si icre?! Daca da, nu le arunca, amesteca-le cu sare si baga-le la frigider. Maine sunt taman bune de-o salata de icre. This post has been edited by dr_wise: Jun 5 2009, 04:57 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi mult de indicatii, mi se par foarte clare. Duminica voi face, probabil plachie, n-am facut niciodata pana acum. Am sa-ti spun ce iese. Daca ai fi mai aproape, ai fi invitata de onoare la masa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Icre n-a avut, dar e ok si fara ele. (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif)
Ghemotoc, sa pui apa peste compozitia de falafel si neaparat s-o lasi macar o jumatate de ora inainte de a praji, e mult mai buna. Si sa respecti indicatiile, desi iti va iesi un aluat moale (la o cana de mix, pui 1 1/4 cana de apa), pe care-l pui cu lingura in tigaie, altfel iese prea tare. Spun eu, din experienta. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Ai mei sunt innebuniti dupa falafel, toti 3. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 5 2009, 05:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Am facut snitelele cu faina de naut, dar nu prea m-a incantat cum s-a comportat faina. S-a facut numai cocoloase mici si nu prea se lua pe carne.
Ca tot vorbiti de crap... si-a luat tata cotlete de crap si l-am vazut acum la chiuveta, dand cu carpa mea de vase pe crap (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) Am innebunit cand l-am vazut!! Numai d-astea face si mereu il cert si niciodata nu asculta, e GROAZNIC!!! (Scuzati de offtopic, dar nu mai pot de nervi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alex (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (scuze, dar m-ai facut sa rad) schimba carpa! Pe barbati oricum nu-i schimbi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Se face multa mizerie cu pestii astia, eu ma gandesc sa mutam "tabara de lucru" in curte, mai ales dupa ce zugravim. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie nu mi-a facut cocoloase faina de naut niciodata, si se lipeste bine de carne. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) A curs zeama de pe carne pe ea? This post has been edited by pescarush: Jun 5 2009, 06:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
buna ziua,ai am dat-o in bara:
md-o cana de ceai cu lamie ,un ou cu o rosie (in viteza) g-2 mere si acum fac un spanac cu ochiuri de ou |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
tiana, de ce spui ca ai dat-o in bara?
Pesca, nu s-a scurs zeama de la carne.. labar n-am de ce s-a comportat asa. Faina mea de naut nu e nici fff fina. Are si granulatii prin ea.. poate de-asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
pai ,nu am avut un pranz,
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd October 2025 - 02:10 AM |
|