![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io uite-o cum a prins-o microbul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ma ofer eu povestitor tura asta |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau 2 si nu moare nimeni in prima noapte si nu intreaba politistul si nu salveaza doctorul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ma bag eu dar anunt ca o sa lipsesc din cand in cand, bineinteles nu atat cat sa incurc jocul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai doua persoane, care mai doreste care mai pofteste?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, Albi? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi nu vorbeste cu scorpirescu. Creca s-o suparat ca nu l-am salvat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oferta promotionala (sper sa nu ma bata cei inscrisi deja) : Cine se inscrie acum isi alege primul numarul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) Degeaba, sunt de neinduplecat fetele, chiar acum, cand am prins si eu gustul...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu abia ai prins gustul, la mine e foarte posibil sa fie ultimul joc pana la vara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hai bre ca ma bag si io
Albi vorbeste cu Scorpirescu, numai ca nu a vazut ca Scorpirescu a scris (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stau pe mess lamunca. Stau pe ebuddy si nu imi apare fereastra cand intra cineva! Da sa stiti ca in seara asta i'm a bizi uoman, si o sa mai si dispar din cand in cand... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:15 AM |
|